Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

παιδια τι εγινε τελικα ηταν φουσκα?εμενα μου εδωσαν εναν αριθμο παραγγελιας και περιμενουν να πληρωσω σημερα που εβαλα λεπτα στη καρτα αλλα γραφει οτι τα εχει πουλησει ολα τι κανω?

Δημοσ.

παιδια τι εγινε τελικα ηταν φουσκα?εμενα μου εδωσαν εναν αριθμο παραγγελιας και περιμενουν να πληρωσω σημερα που εβαλα λεπτα στη καρτα αλλα γραφει οτι τα εχει πουλησει ολα τι κανω?

για να σου βάλουν αριθμό και πληρωμή, σημαίνει ότι το δικό σου είναι κρατημένο και περιμένει την πληρωμή.

Δημοσ.

με συμβουλευεις δηλ να κατσω στ αυγα μου,τα Ελληνικα μαγαζια που πουλαν κινεζικα ειναι αξιοπιστα?η να μην κοιτω καθολου,ευχαριστω

για να σου βάλουν αριθμό και πληρωμή, σημαίνει ότι το δικό σου είναι κρατημένο και περιμένει την πληρωμή.

ναι αλλα οταν παω να πληρωσω αριστερα δεν υπαρχει τιποτα!!!!!!!!!!!!!!!και μου γραφει να ξαναδω την παραγγελια,στη ζωντανη ομιλια υποστηριξης βγαζει σφαλμα

βασικα ψαχνω ενα 10,1 inc με καλο wifi,δυο καρτες sim3G με υποδοχές για 2 κάρτες SIM και δυνατότητα τηλεφωνικών κλήσεων,δυο καμερες,Dual Core,και βασικα ΦΤΗΝΗ τιμη,δεν μ ενδιαφερει αν ειναι κινεζικο(και τα δυο που αγορασα πολωνικα στην κινα φτιαχνονται)αλλα να ειναι δοκιμασμενο απο καποιους φιλους....

Δημοσ.

Συγνώμη ρε παιδιά να πάρεις οκταπύρηνο κινητό για να παίζεις angry birds και να τελειώνει η μπαταρία σε μία ώρα?

Ξέρεις σε πόση ώρα τελειώνει η βενζίνη της Bugatti Veyron? Σε 19 λεπτά.

• Like 5
Δημοσ.

Oταν θα βγαλει ενας βολτα τη Bugatti στο δρομο στο μπουρναζι, οσο να ναι λιγο πανζουρλισμος θα γινει,

αλλα οταν θα ριξει το οχταπυρηνο πανω στο τραπεζι της καφετεριας, πρεπει να βγαλει και μια μεγαλη ταμπελα "εχω οχταπυρηνο" αλλιως τα πιπινια θα δυσκολευτουνε λιγο. :-)

(τωρα που το σκεφτομαι και παλι, τι παει να πει οχταπυρηνο? iphone δεν ειναι, οποτε... )

Δημοσ.

http://dx.com/p/cube-u39gt-9-0-capacitive-quad-core-android-4-2-tablet-pc-w-2gb-ram-16gb-rom-white-silver-236767

Είχατε κάποιο νέο όσοι παραγγείλατε το παραπάνω τάμπλετ?

Σε μένα γράφει ακόμα 

Order Processing Order is being processed.

Ίσως να προτρέχω αλλά από ότι διάβασα στέλνουν με Hong Kong Post και υπάρχουν πολλά προβλήματα με τις μπαταρίες λιθίου και επιστρέφουν πίσω οι παραγγελίες... Έχετε κάποια ενημέρωση?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Το dx εβαλε τιμες κραχτες  σε καποια προιοντα με μικρη ποσοτητα ομως σε στοκ και για καποιο λογο το συστημα δεν τα εβγαλε out of stock και συνεχιζε να παιρνει παραγγελιες για αυτο εγινε το μπερδεμα.

Μακακια τους βεβαια.

Δημοσ.

Απο αγγλικό site,

20 Reasons why to buy and not to buy a cheap Android Tablet from China.

1. HOT.
2. COLD 'Its not an iPad'
3. Which is better ? this or this!
4. Only good for the kids.
5. I'll get one for my Mother, if it don't work nothing lost.
6. I've Ordered.
7. I've Canceled.
8. Its cheap and wont work
9. I've had one for 6 months, works fine.
10. How much is Duty fee's ?
11. Is there a case for it ?
12. Sold Out!
13. Mine has been canceled.
14. Mine has been refunded.
15. Mines has been dispatched.
16. Why don't the tracking number work ?
17. Mines arrived and its great!
18. Mines arrived and it don't work.
19. Mine has stopped working.
20. How much to send item back to China ?
:devil:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...