Προς το περιεχόμενο

Windows 8.1 με εγγενή υποστήριξη 3D εκτυπωτών


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ξέρουμε αν θα υπάρχει στο μέλλον η δυνατότητα πολυχρωμίας στην εκτύπωση;

Υπάρχει ήδη μέχρι 4χρωμία αλλά δεν κάνει μίξη χρώματος αλλά συνδυάζει τα υπάρχοντα 4 αυτούσια στην ίδια εκτύπωση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

το υλικό που το επιασες, πως σου φανικε; ανθεκτικο;

γιατι απο το βιντεο μου φενετε πολυ ευθραστο

 

 

το οτι θα ειναι διαθεσιμο στο κοινο σε μια τετοια λογικη τιμη μου φαίνεται καταπληκτικό.

 

Μια χαρά ανθεκτικό είναι, εξαρτάται το πάχος κ.α 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάντως δεν  καταλαβαίνω τον χαμό με την συγκεκριμένη τεχνολογία. Εκτός του ότι είναι παλιά και απλά τώρα γίνεται (σχετικά) φθηνά διαθέσιμη δεν βλέπω το πώς θα είναι μια τεχνολογία "για τα σπίτια μας". Σίγουρα θα είναι (είναι ήδη) χρήσιμη σε καλλιτέχνες και κάποιους τεχνικούς αλλά πώς θα μπορεί "ο καθένας" να σχεδιάζει κάτι σε 3D εφαρμογή; Εντάξει μπορείς να το κατεβάσεις κι έτοιμο από το δίκτυο αλλά οι περισσότεροι δεν έχουν τις απαραίτητες γνώσεις στο θέμα.. Επίσης τα μηχανήματα αυτά είναι ογκώδη και η εκτύπωση χρονοβόρα, στα μάτια μου λοιπόν δεν είναι ένα προϊόν "για τα σπίτια μας" όπως μας το πασάρουν.

 

Μη με περάσετε για ελιτιστή, αυτό που θέλω να πω είναι ότι είναι διαφορετικό να εκτυπώνει ο καθένας ένα κείμενο που έγραψε στο word ή μια φωτογραφία που τράβηξε με το κινητό του κι άλλο η 3D εκτύπωση.

 

Προσωπικά πάντως θα ήθελα πάρα πολύ να αποκτήσω κάποια στιγμή πρόσβαση σε ένα τέτοιο μηχάνημα και να παίξω μαζί του.

 

Όσο αφορά τα υλικά υπάρχει έντονη ερευνητική δραστηριότητα για νέα υλικά συμβατά με την τεχνολογία αυτή που να έχουν "εξωτικές" ιδιότητες όπως σκληρότητα, ελαστικότητα, ανάλυση εκτύπωσης κτλ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

alchemist εντάξει το πασάρουν τώρα για να γινει μέσα στην 10ετια mainstream και φυσικά με τον καιρό θα φτιαχτεί και κάνα εύκολο πρόγραμμα για νουμπαδες δηλ το μεγαλύτερο σύνολο του πλανήτη απλα είναι μια τεχνολογία που το μόνο που σε σταματάει είναι καθαρά η φαντασία..

Οπότε καθώς θα προχωράει πολύ πιθανό να γινει ποιο γρήγορο και ποιο εύκολο.Σκεψου ότι και κάποτε οι εκτυπωτές ήταν πανάκριβοι το 90 και τώρα έχουν 50 ευρώ απλα θα πρέπει να υπολογίσεις το κόστος τον ανταλακτικων αν δηλ φτιάξω 10 ποτήρια και χαλάσω ένα ρόλο πλαστικό που έχει 50 ευρώ πάω να πάρω έτοιμα και θα είναι ποιο φτηνά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όπως κάθε νέα τεχνολογία έτσι και αυτή θα περάσει στα χέρια του κάθε μανιοκαταθληπτικου που θα προσπαθήσει να δώσει ενδιαφέρον στην μίζερη ζωή του. Πιστεύει κανείς πως είναι τυχαία η προώθηση της τεχνολογίας μέσα απο την εύκολη δυνατότητα που παρέχει στον χρήστη του για κατασκευή όπλου στο σπίτι ; Σκεφτείτε πόσοι φαντάζονται την μέρα που έχουν στα χέρια τους το δικο τους 3d όπλο... Πέρα απο αυτο όμως δεν πρεπει να ξεχνάμε και τον παράγοντα αντοχής υλικου. Το να εκτυπώσει κάποιος μια φιγούρα και να την βάλει στο γραφείο του είναι θεμιτο. Το να εκτυπώσει ένας καλοθελιτης μια βαλβίδα καρδιάς και να την πλασαρει στα νοσοκομεία ως αυθεντική είναι επικίνδυνο και για την υγεια ανθρωπων. Με λιγα λογια θέλω να πω πως αυτή η τεχνολογία στα χέρια κερδοσκοπων θα είναι καταστροφική. Θα αρχίσουν να βάζουν ανταλλακτικά απο 3d εκτύπωση στα αυτοκίνητα, θα μπορούν να βγάζουν αντικλειδια για τα σπίτια μας με ευκολια και αλλά πολλα. Χαριτολογοντας να κλεισω λεγοντας πως η εξάντληση της τεχνολογίας απο έφηβες νεαρές θα περιοριστεί στην 3d εκτύπωση φαλλικων ομοιωμάτων με τους γονεις να αναρωτιούνται που ξόδεψε παλι όλο το υλικό της εκτύπωσης . Κόσμος 2040

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...