yannis27gr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δε νομίζω ότι τα κάνει λιγότερα υγιεινά, ειδικά αν τηγανίζεις με ελαιόλαδο που αντέχει σε υψηλές θερμοκρασίες. Αλλά σαφώς τα κάνει πιο παχυντικά
Toufas Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Από που και ως που λιγότερο υγιεινά; Το σωστό τηγανισμα δεν επιτρέπει στην τροφή να απορροφήσει λάδια
Liverpool89 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Οταν λες σωστο τηγανισμα;;; Το λαδι πρεπει να ειναι καυτο; Λιγο; Πολυ; Ελαιολαδο; Ηλιαιλαιο; Τι; Αυτο που μαγειρευει με μια κουταλια λαδι και οχι με 10 δεν σημαινει πτι αποφευγεις το λιπαρα στοιχεια που αποβαλει το καθε λαδι οταν βρισκεται σε υψηλη θερμοκρασια;;
Toufas Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Σωστή θερμοκρασία για αυτό που θες, σωστό λάδι, σωστός χρόνος
yannis27gr Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δε γίνεται αυτό βρε Τούφα. Και ποια είναι δηλαδή η σωστή θερμοκρασία για κάθε είδος τηγανητού; Και ποιο το σωστό λάδι; Και ποιος ο σωστός χρόνος; Θα βγάλεις αλγόριθμο για κάθε είδος τηγανητού; Ακόμα κι αν γίνει αυτό, πάλι υπάρχει σημαντικός βαθμός "κουτουράδας" αφού παίζει ρόλο και το ίδιο το φαγητό σε τι κατάσταση είναι, π.χ. αλλιώς είναι το φρέσκο ψάρι αλλιώς το 2 ημερων στο ψυγείο.
Toufas Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Εσύ δηλαδή είτε καλαμαρακια μαγειρεύεις είτε πατάτες, τα κανείς με τον ίδιο ακριβώς τροπο?
deesnider Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Κακά τα ψέματα. Δεν είναι απαραίτητο να είναι κάποιος επαγγελματίας chef, αλλά το μαγείρεμα πρέπει να είναι τουλάχιστον hobby του, για να ξέρει και να εφαρμόζει αυτά τα μυστικά.
yannis27gr Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Εσύ δηλαδή είτε καλαμαρακια μαγειρεύεις είτε πατάτες, τα κανείς με τον ίδιο ακριβώς τροπο? Μάλλον φαντάστηκες ότι σε ειρωνεύτηκα, καθόλου όμως. Ενημερωτικά ρωτάω, να μάθω τι εννοείς ότι τηγανίζεις διαφορετικά τα είδη φαγητού. Ναι, το ίδιο. Λάδι ώστε να μπορούν να κολυμπήσουν, ζέσταμα μέχρι να τσιτσιρίσουν όταν θα μπουν μέσα, και... μπλουμ. Βασικά, αυτό ήταν το παρελθόν. Πλέον καλαμαράκια τρώμε σπάνια ενώ τις πατάτες τις κάνουμε στο νέο τηγάνι.
Pa0ki Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Εγώ πατάτες τηγανίζω με ούτε μισό εκατοστό λάδι στο τηγάνι....απλώς τις γυρίζω σε κάποια φάση Αλλιώς θα έπρεπε να παίρνω λάδι κάθε βδομάδα
Liverpool89 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Ε ετσι ειναι μεγαλη ταλαιπωρια ρε συ.... Ασε που δεν μπορεις να κανεις μεγαλη ποσοτητα .. Αλλα πρεπει να μαγειρευεις 2 τηγανιες το λιγοτερο... Παρε κανενα τετοιο τηγανι να σωθεις..
Toufas Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Κακά τα ψέματα. Δεν είναι απαραίτητο να είναι κάποιος επαγγελματίας chef, αλλά το μαγείρεμα πρέπει να είναι τουλάχιστον hobby του, για να ξέρει και να εφαρμόζει αυτά τα μυστικά. Μα δεν ειναι μυστικα! Πχ η πατατα θελει βαθυ σκευος με αρκετο λάδι και θερμομετρο για να μην ειναι λαδοτσουπι, και μαγειρεμα τουλαχιστον 2 φορες. Το καλαμαρακι θελει 1 λεπτο μαγειρεμα παλι στο ιδιο σκευος. Το "τηγανι" δεν ειναι για τηγανισμα, τουλαχιστον οχι με τον τροπο που νομιζουν οι πιο πολλοι. Κανα σνιτσελ οκ να κανεις, αλλα μεχρι εκει.
yannis27gr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Ανέλυσε το αν μπορείς. Είναι ενδιαφέρον θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα