Προς το περιεχόμενο

Thelw ena top 5 apo psagmenes tainies

arvanitaros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

A,xtes to thymithika.

An provalotan 1 mina nwritera den tha tin eleges psagmeni (an kai einai) alla ekei pou to 25th hour tin glitwse paratrixa-kapoioi prolavan kai to eidan-ayto dystyxws(gia tous pollous) kai eytyxws (gia ligous tyxerous san tin afentia mou) den tin glitwse,alla sigoura mia tainia pou axizei na deite: Narc i ,opws diavasa kai ena poly petyximeno sxolio, i tainia pou tha ithele na einai to Training day

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

American Pie (1 και 2)

Armageddon

Matrix formatted

Μη σου πω και 3 fast 4 furius

Ημέρα Ανεξαρτησίας

Όλες οι ταινίες του Στίβεν Σιγκάλ

ΧΧΧ ο απόλυτος πράκτορας

Η επίλεκτη

Scary movie 1,2

Για πείτε κι άλλες βρε παιδιά...

:D

• Moderators
Δημοσ.

1) Planet of the Apes (to remake prosferetai gia to apolyto IQ degredation)

2) matrix reloaded (kalytero kai apo ypno8erapeia, yawn!)

3) Alien Ressurection (ola ta lefta einai h kommenh skhnh me to sex ths Ripley kai tou ALIEN)

4) Pet cemetery (opou h gata daimonizetai kai ginetai aformh na kseklhristei mia oikogeneia) kai

5) powerpuff girls (yeahieeeeeE!)

Δημοσ.

American Ninja (δε ξέρω πόσα είναι)

Cobra (Stalone)

Rambo 2,3 (Stalone for ever!)

5 fast 6 furius

και...

Βαθύ Λαρύγγι (Η υπέρτατη ταινία cult -έτσι λέμε τις τσόντες τώρα- η οποία από το 72 και μετά έχει αποφέρει ειπράξεις εκατομμυρίων δολαρίων- περισσότερα στο ΣΙΝΕΜΑ αυτού του μήνα :wink: )

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

Βαθύ Λαρύγγι (Η υπέρτατη ταινία cult -έτσι λέμε τις τσόντες τώρα- η οποία από το 72 και μετά έχει αποφέρει ειπράξεις εκατομμυρίων δολαρίων- περισσότερα στο ΣΙΝΕΜΑ αυτού του μήνα :wink: )

Έψαχνα καιρό αυτή την πραγματικά cult ταινία (το ξέρω ότι ο Panahs αστειεύεται αλλά εγώ μιλάω σοβαρότατα) σε DVD. To play.com και το amazon.com με είχαν απογοητεύσει... :(

Ώσπου...

Το αριστούργημα ευρέθη!!!

Και σε R2 παρακαλώ - όχι' date=' υπότιτλους δεν έχει. Και φυσικά ούτε λόγος για widescreen, είναι γυρισμένη το 1972 στο κλασσικό Academy format (1.33:1). Μόνο [b']€ 21.44[/b]. Νομίζω αξίζει και με το παραπάνω για μια ταινία που αναμόρφωσε και ανόρθωσε (pun intended) την μέχρι τότε παρηκμασμένη βιομηχανία του πορνό.

ΥΓ: Τώρα αν βρω και την άλλη υπερ-cult ταινία, το Behind The Green Door με την Marilyn Chambers...

Δημοσ.

Το αριστούργημα το είχα νοικιάσει από το τοπικό Video Blue πριν από 2 χρόνια, οπότε θα έπρεπε να υπάρχει σε αρκετά on-line καταστήματα. Μήπως δεν είχες ψάξει στα σωστά μέρη;

• Super Moderators
Δημοσ.
[...'] Μήπως δεν είχες ψάξει στα σωστά μέρη;

1. Ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι θα απαντήσεις εσύ!

2. Όπως έγραψα, είχα ψάξει σε playusa.com και amazon.com. Το βρήκα στο νέο site του futurenet.com...

:)

Δημοσ.

1. Αυτό τώρα είναι καλό; :roll:

2. Εννοώ ότι λόγω της "ιδιαιτερότητας" της ταινίας, το play και το amazon δεν είναι τα πιό κατάλληλα μέρη γιά να ψάξεις.

3. Ορίστε και το άλλο αριστούργημα από 3 διαφορετικά sites: 1, 2, 3 (Οι ανήλικοι παρακαλώ να μην επισκευθούν αυτές τις σελίδες).

• 2 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...