anwnymh29 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Η περιοχη Σεπολια με πλατεια Αττικης για να παρεις το μετρο γυρω στις 6 παρα το πρωι για να πας στην δουλεια σου ειναι επικινδυνα? Νew ταγαρι in Athens εδω!
idomeneas7 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Εκεί βρήκες να μείνεις? Γιατί δεν ρώταγες πριν? Είναι σκατά εκεί και στο λέει κάποια που έμενε μόνη της Αγιο Παντελεήμονα - Βικτώρια και κυκλοφορούσε μες τη νύχτα. Δεν έπαθα ποτέ κάτι, αλλά πολλές φορές φοβήθηκα ότι θα πάθω κάτι. Το πιό μπλιέξ που θυμάμαι είναι άστεγος τύπος να με ακολουθεί με το πουλί στο χέρι κυριολεκτικά. Το είχε βγάλει έξω, το έκανε σφεντόνα κι εγώ έτρεχα μην με πιάσουν τίποτα σκάγια.
anwnymh29 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Εκεί βρήκες να μείνεις? Γιατί δεν ρώταγες πριν? Είναι σκατά εκεί και στο λέει κάποια που έμενε μόνη της Αγιο Παντελεήμονα - Βικτώρια και κυκλοφορούσε μες τη νύχτα. Δεν έπαθα ποτέ κάτι, αλλά πολλές φορές φοβήθηκα ότι θα πάθω κάτι. Το πιό μπλιέξ που θυμάμαι είναι άστεγος τύπος να με ακολουθεί με το πουλί στο χέρι κυριολεκτικά. Το είχε βγάλει έξω, το έκανε σφεντόνα κι εγώ έτρεχα μην με πιάσουν τίποτα σκάγια. Φιλη μου δεν ηταν επιλογη μου..αναγκαστικα μενω εδω. Ειμαι πολυ κοντα στο μετρο στην πλατεια Αττικης (ουτε 4 λεπτα) ,λιγο η ωρα με ανατριχιαζει.. Φανταζομαι την ωρα εκεινη θα ξεκινουν και αλλοι για δουλεια.. ε?
Moderators stormrain Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Νορμαλ είναι. Επισης 6 το πρωι δεν ειναι ερημη ζωνη η Αθήνα
anwnymh29 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Ετσι πιστευω και εγω stormrain.. !Ενταξει αν δω οτι δεν με σηκωνει το κλιμα κιολας τα μαζεψα και εφυγα πισω για την νησαρα μου!Τι ωρα ξημερωνει τον χειμωνα?? κλασομπανιερα γαρ!! 1
idomeneas7 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 6 είναι νύχτα το χειμώνα. Ναι οκ, θα έχει κι άλλο κόσμο προφανώς και αν είναι μόνο 4 λεπτά περπάτημα (άρα 2 τρέξιμο) είναι πολύ λίγο για να αγχωθείς. Απλά γενικά είναι σκατοπεριοχή, γνωστή μου δούλευε σε τράπεζα εκεί και παραιτήθηκε λόγω περιοχής. Αμα μπορείς πήγαινε πουθενά αλλού με λιγότερο βρωμιά, κυριολεκτική και μεταφορική.
anwnymh29 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 6 είναι νύχτα το χειμώνα. Ναι οκ, θα έχει κι άλλο κόσμο προφανώς και αν είναι μόνο 4 λεπτά περπάτημα (άρα 2 τρέξιμο) είναι πολύ λίγο για να αγχωθείς. Απλά γενικά είναι σκατοπεριοχή, γνωστή μου δούλευε σε τράπεζα εκεί και παραιτήθηκε λόγω περιοχής. Αμα μπορείς πήγαινε πουθενά αλλού με λιγότερο βρωμιά, κυριολεκτική και μεταφορική. Νομιζω ξημερωνει τον χειμωνα στις 6..τελος παντων!!Ναι δεν θα μεινω πολυ καιρο εδω,η μποχα δεν παλευεται,τα τρενα επισης δεν παλευονται..μερα νυχτα τουτουουου!!Πολλοι αλλοδαποι επισης,να μου πεις που δεν εχει...Αν ολα πανε καλα μαλλον θα παω προς Περιστερι,ειναι πολυ ησυχα εκει.
idomeneas7 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Χαραζει, δεν είναι μέρα όμως...Δεκέμβριο ο ήλιος βγαίνει στις 7.30. Αντε με το καλό να φύγεις. 1
anwnymh29 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Χαραζει, δεν είναι μέρα όμως...Δεκέμβριο ο ήλιος βγαίνει στις 7.30. Αντε με το καλό να φύγεις. Εστω χαραζει..τουλαχιστον να βλεπεις απο που σου'ρχεται!!
TriLoBiTe Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 θα παω προς Περιστερι,ειναι πολυ ησυχα εκει. NOT χαχαχ πλάκα κάνω γουέλκαμ του δε τζατζατζατζατζανγκλ
anwnymh29 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 NOT χαχαχ πλάκα κάνω γουέλκαμ του δε τζατζατζατζατζανγκλ Ειστε ζουγκλα γαμωτο...αυτο ειναι αληθεια. Και ειδικα για εναν επαρχιωτη εδω η Αθηνα του φαινεται Τεξας 1
ANHLIKOS Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 6 είναι νύχτα το χειμώνα. Ναι οκ, θα έχει κι άλλο κόσμο προφανώς και αν είναι μόνο 4 λεπτά περπάτημα (άρα 2 τρέξιμο) είναι πολύ λίγο για να αγχωθείς. Απλά γενικά είναι σκατοπεριοχή, γνωστή μου δούλευε σε τράπεζα εκεί και παραιτήθηκε λόγω περιοχής. Αμα μπορείς πήγαινε πουθενά αλλού με λιγότερο βρωμιά, κυριολεκτική και μεταφορική. Ωραία που τα λες. Συνήθως τη βρώμα τη καθαρίζουμε, άλλα μάλλον ετυχες σε μέρα που τη προηγουμενη θυσιαζαμε παρθένες. Γι αυτό και δεν προλάβαμε. Τον κύριο που έκανε ελικοπτερακι με το πουλί του τον είχαμε νοικιάσει από τα Άνω Πετράλωνα, για να διώχνει τα κουνούπια. Ναι παιδιά μακριά από δω. Τρέξτε να γλιτώσετε και μην κοιτάξετε πίσω. Μπορεί να είναι βρώμικα, όπως λέει και η idomeneas7, αλλά θα πέσουμε ηρωικά...Τουλάχιστον θα έχουμε συντροφιά, καθώς ψυχορραγουμε, τον τυπα που θα μας κάνει αέρα με το πουλί του. Το καλό με το να μας παρουσιάζουν σαν τους Ουρουκς Χάι, είναι πως μας αδειάζουν τη γωνιά διάφοροι τύποι και μπορούμε να βρίσκουμε οι υπόλοιποι ευκολότερα να παρκάρουμε. Μακριά τρέξε να σωθείτε! 10
ProponitisTouKanape Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Νομιζω ξημερωνει τον χειμωνα στις 6..τελος παντων!!Ναι δεν θα μεινω πολυ καιρο εδω,η μποχα δεν παλευεται,τα τρενα επισης δεν παλευονται..μερα νυχτα τουτουουου!!Πολλοι αλλοδαποι επισης,να μου πεις που δεν εχει...Αν ολα πανε καλα μαλλον θα παω προς Περιστερι,ειναι πολυ ησυχα εκει. Το Περιστερι ισως ειναι η πιο ζουγκλοπεριοχη της Αθηνας
zio10 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Ειστε ζουγκλα γαμωτο...αυτο ειναι αληθεια. Και ειδικα για εναν επαρχιωτη εδω η Αθηνα του φαινεται Τεξας Αυτό είναι το σημαντικότερο πιστεύω...εμένα στην Αθήνα παντού επικίνδυνα μου φαίνεται ας πούμε! 1
idomeneas7 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Ανήλικε, λάικ για την περιγραφή αλλά δεν ασπάζομαι πλέον τον ρομαντισμό που είχα κάποτε για το κέντρο και γύρω. Πατήσια, Εξάρχεια, Μεταξουργείο, Κυψέλη, Αγιο Νικόλαο κλπ όσο έμενα μου άρεσαν. Ακόμα και που έφυγα είχα μια νοσταλγία. Πλέον έχω καλομάθει σε προάστειο με white picket fence χωρίς ελικοπτεράκια και μεσοαστικοποιήθηκα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις