Προς το περιεχόμενο

Σοβαρο προβλημα!!!


tzo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχθες εκλεισα καπως ανορθοδοξα το λαπτοπ μου δηλαδη αντι να κανω το κλασσικο shut down εκλεισα απλα το καπακι του κ τον αφησα να σβησει μονο του.αυτο τοχω ξανακανει μερικες φορες χωρις ιδιαιτερα προβληματα οταν τον επανεκκινω.σημερα προσπαθω να τον ανοιξω αλλα μετα απο μερικα δευτερολεπτα μου βγαζει στην οθονη operating system not found κ κολλαει εκει.Τι να κανω γιατι εχω μεινει χωρις laptop????

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν τοχω γιατι ο υπολογιστης ειναι δωρο κ ηταν ηδη επανω τα windows

 

Τωρα θυμηθηκα οτι ανοιξα κ εκλεισα τον υπολογιστη το μεσημερι με τον προβλεπομενο τροπο αλλα πλεον βγαζει αυτο το μηνυμα στην οθονη κ παραμενει εκει.εκτος απο το cd windows υπαρχει αλλος τροπος επιδιορθωσης η πρεπει να παω αυριο σε τεχνικο;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δες αν έχει τίποτα στικάκια usb ή cd/dvd και βγάλε τα,το μήνυμα λέει ότι δεν βρίσκει το λειτουργικό,αυτό κατά κανόνα συμβαίνει όταν πάει να ξεκινήσει από κάπου αλλού εκτός από τον δίσκο με τα windows.

Αν δεν έχεις καμία άλλη συσκευή πάνω μπες στο bios και σιγουρέψου ότι βλέπει τον δίσκο και ότι πάει να ξεκινήσει από τον σκληρό με τα windows.

Τελευταία αν δεν πιάσει τίποτα από τα παραπάνω άνοιξε το πορτάκι στην κάτω πλευρά του laptop που κρύβει τον σκληρό βγάλτον και ξανά βάλτον καμιά φορά από το ταρακούνημα μπορεί να λασκάρει κάπως η επαφή του  

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα σου βγάζει στην αρχή κάποιο μήνυμα press τάδε for setup όπου το τάδε θα είναι κάποιο από τα πλήκτρα F(F1/F12... ) ή το del ή τέλος πάντων θα σου λέει κάποιο πλήκτρο.

Αν δεν βγάλεις άκρη πες το μοντέλο,κάποιος θα το ξέρει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν δεν κάνω λάθος, όλα τα sony vaio έχουν ένα κουμπί "Assist" και πατώντας με κλειστό το laptop, μπαίνει σε ένα menu και από εκεί μπορείς να επιλέξεις την επιδιόρθωση του συστήματος.

 

Καλύτερα όμως δες το manual του laptop ή πες μας το μοντέλο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...