Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tον κλασσικό γυαλάκια βλακούλη δε θα τον πλησιάσουν γιατί φοράει γυαλιά και σίγουρα δε θα του είναι τόσο εύκολο να του πασάρει ηλίου.

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω πιστεύω ότι ο κλασικός γυαλάκιας βλακούλης θα πονηρευτεί έστω και ελάχιστο και αυτό αρκει.

Αντιθετα πιο επικίνδυνος είναι ο τύπος που θα το παίξει εξυπνος και θα διαπραγματευτεί.

Προσπάθησαν να πουλήσουν σε ένα γνωστό, πριν χρόνια μια βιντεοκάμερα "κλεμμένη". Διαπραγματεύτηκε την τιμή, του έκαναν και λιγο σκόντο και τελικά το πακέτο το οποίο πήρε είχε μέσα ένα... τουβλο. Δεν ξέρω πως έγιναν τα "ταχυδακτυλουργικά" αλλά ο τύπος την πάτησε άσχημα.

Δημοσ.

κάτι τέτοιο έγινε και σε συμμαθητή μου πριν καμια 10ρια χρόνια (νομίζω) όταν πήγαμε 3μερη στην Αθήνα .

Ήμασταν στο Μοναστηράκι ( κλασσικά ) βόλτα και του πούλησε ενας ενα κινητό soyny ericsson . Του το δείχνει , πάει πιο εκεί και το βάζει σε μια θήκη γυαλιών ηλίου ( για "ξεκάρφωμα" ) . Μετά έχει ψιλοανοιχτή την θήκη και του λέει "βαλε το χερι σου να δείς , πιάστο" .

Του δίνει το 50ευρω , και φεύγει .

Και όταν άνοιξε την θήκη , μέσα είχε σκαλισμένο σαπούνι .

Θυμάμαι και εγω ειχα πάρει απο εναν μαύρο ενα dvd και όταν το έβαλα να το δω στο σπίτι ( αφου γυρίσαμε απο την εκδρομή ) αντι για ταινία είχε μέσα σε βίντεο αυτον τον μαύρο σε ενα δωμάτιο με ενα cd player στη μεση , να τραγουδαει σε φαση χιπ χοπ 

"γιο , ειμαι αυτος που σου πουλησε το DVD ...γιό ! Είσαι κορόϊδο και σου πήρα το 5ευρω...ΓΙΟ "

• Like 3
Δημοσ.

off topic αλλά νομίζω ότι παρουσιάζει τουλάχιστον κοινωνιολογικό ενδιαφέρον το γεγονός ότι θεωρούμε σαν εξαπάτηση ότι τα κλεμμένα προϊόντα δεν ήταν "δυστυχώς" κλεμμένα αλλά μούφα (μαϊμού, κλπ).

αν είναι πραγματικά κλεμμένα όπως μας "υποσχέθηκαν" τότε όλα καλά.

• Like 2
Δημοσ.
Θυμάμαι και εγω ειχα πάρει απο εναν μαύρο ενα dvd και όταν το έβαλα να το δω στο σπίτι ( αφου γυρίσαμε απο την εκδρομή ) αντι για ταινία είχε μέσα σε βίντεο αυτον τον μαύρο σε ενα δωμάτιο με ενα cd player στη μεση , να τραγουδαει σε φαση χιπ χοπ 

"γιο , ειμαι αυτος που σου πουλησε το DVD ...γιό ! Είσαι κορόϊδο και σου πήρα το 5ευρω...ΓΙΟ "

Και γαμώ τα τρολλ!!! :lol:

• Like 2
Δημοσ.

off topic αλλά νομίζω ότι παρουσιάζει τουλάχιστον κοινωνιολογικό ενδιαφέρον το γεγονός ότι θεωρούμε σαν εξαπάτηση ότι τα κλεμμένα προϊόντα δεν ήταν "δυστυχώς" κλεμμένα αλλά μούφα (μαϊμού, κλπ).

αν είναι πραγματικά κλεμμένα όπως μας "υποσχέθηκαν" τότε όλα καλά.

Δυστυχως για το πουλ μουρ καποιοι ψαχνουν για κλεμμενα.

Ειδικα κατι παιδακια που παν εκδρομες με το σχολειο αυτα ειναι τρελενονται και το προγραμματιζουν απο το σπιτι" θα παω μοναστηρακι να παρω κινητακι"

Ετσι κι ενας φιλος μου στα κτελ θεσσαλονικης παζαρευε ενα κινητο με ενα γυφτο, ο γυφτος του βγαζει το κανονικο το βλεπει ο φιλος μου ολα δουλευουν τελεια και αρχιζουν τα παζαρια

Φιλος:50 €

Γυφτος:80 €

Φιλος:50 €

Γυφτος:οχι και το μαζευει στο κουτι και απομακρινεται

Μετα απο 3 μετρα του φωναζει οκ 50 γυρνανε του το δινει παιρνει τα γκαφρα και λεει μαζευτικαν μπατσοι μην το βγαλεις εξω εδω ε οταν το εβγαλε ηταν αργα σαπουνι ειχε.

Δημοσ.

Ημουν σε κατι φαναρια με τον πατερα μου μεσα στο αμαξι και σκαει ενας γυφτος.

-Φιλε το iphone το ξερεις;

-Ε βεβαια ολος ο κοσμος το ξερει.

-Μου βγαζει ενα 3gs τοτε που μολις ειχε βγει το 4. Το κοιταω ηταν αυθεντικο, παιζω λιγο το ξεκλειδωνω, κοιταω αποκριση ολα κομπλε.

-Μου λέει 100 ευρωπουλα για σένα.

-Του λέω ενταξει.

-Θα το παρεις να στο βαλω στο κουτι;

-Ναι, α βασικα φερτο ετσι ασε το κουτι,τους φορτιστες και τα ακουστικα δεν τα θέλω χαρισμά σου. και βγαζω το χερι εξω σαν να του το ζηταω να μου το δώσει.

-Μου λεει φιλαρακι δεν γινεται ετσι, θα στο δωσω με τα ολα του. Μισο λεπτο να το βάλω μεσα.

-Βγαζω τα λεφτα και τα κραταω μεσα στο αμαξι.

Λοιπον εγω το θελω ετσι δεχεσαι αλλιως την κανω;

Σκαλωνει ο γυφτος γιατι ηθελε να κανει την ανταλλαγη μπορει να την εκανε βεβαια οσο του μιλαγα γιατι εχουν γρηγορα χερια. Δεν το διακινδύνευα..

Κατι του λεω, κατι μου λεει.. Ρε φιλε αστο βαρεθηκα την κανω θα το παρω απο αλλου...

Ξεκιναμε και κοιταω απο τους καθρεφτες τον γυφτο να προχωράει να με βριζει!

Ο πατέρας μου με κοίταγε απορημένος

Χαχαχαχα!

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλησπερα ηθελα να ρωτησω αν τελικα αξιζει να σπασεις το λογισμικο του iphone η οχι?εννοω τι πλεονεκτηματα και κυριως τι μειονεκτηματα θα εχει καποιος....εγω εχω το iphone 4s...

Δημοσ.

<p>καλησπερα ηθελα να ρωτησω αν τελικα αξιζει να σπασεις το λογισμικο του iphone η οχι?εννοω τι πλεονεκτηματα και κυριως τι μειονεκτηματα θα εχει καποιος....εγω εχω το iphone 4s...</p>

Ναι με σφυρί όμως ...

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 2
Δημοσ.

καλησπερα ηθελα να ρωτησω αν τελικα αξιζει να σπασεις το λογισμικο του iphone η οχι?εννοω τι πλεονεκτηματα και κυριως τι μειονεκτηματα θα εχει καποιος....εγω εχω το iphone 4s...

Ανοιξε καλυτερα θεμα στο apple hardware

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

http://www.xe.gr/tilefonia/kinita-tilefona,samsung,android%7Cad-171909279.html 
μηπως ηταν αυτος εδω? σου ειπε οτι το πηρε με επιδοτηση γιαυτο το δινει τοσο φτηνα? σου ειπε οτι δεν μπορει με αντικαταβολη γιατι δεν εχει τραπεζικο λογαριασμο ? απο αυτον δεν ψαρωσα αλλα την πατησα απο αλλον..ή μαλλον αλλη η οποια πρεπει να ειναι τσιρακι...δηλωνε οτι ειναι απο αγια βαρβαρα ηρακλειου πουλουσε ενα galaxy s6 και γω ο εξυπνος της πληρωσα προκαταβολη με paysafe 50 ευρω..μετα απο λιγη ωρα εκανε φραγη εισερχομενων κλησεων ... ο αριθμος της ειναι 6943656597...και γενικα οι ιδιοι πρεπει να εχουν χτισει ολοκληρη επαγγελματικη κομπινα...σε καθε αγγελια διαφορετικη περιοχη και διαφορετικος αριθμος τηλεφωνου...και δυστηχως δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα για να το αποτρεψουμε αυτο!!

http://www.xe.gr/til...171909279.html 
μηπως ηταν αυτος εδω? σου ειπε οτι το πηρε με επιδοτηση γιαυτο το δινει τοσο φτηνα? σου ειπε οτι δεν μπορει με αντικαταβολη γιατι δεν εχει τραπεζικο λογαριασμο ? απο αυτον δεν ψαρωσα αλλα την πατησα απο αλλον..ή μαλλον αλλη η οποια πρεπει να ειναι τσιρακι...δηλωνε οτι ειναι απο αγια βαρβαρα ηρακλειου πουλουσε ενα galaxy s6 και γω ο εξυπνος της πληρωσα προκαταβολη με paysafe 50 ευρω..μετα απο λιγη ωρα εκανε φραγη εισερχομενων κλησεων ... ο αριθμος της ειναι 6943656597...και γενικα οι ιδιοι πρεπει να εχουν χτισει ολοκληρη επαγγελματικη κομπινα...σε καθε αγγελια διαφορετικη περιοχη και διαφορετικος αριθμος τηλεφωνου...και δυστηχως δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα για να το αποτρεψουμε αυτο!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...