Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το 30 ευρώ πως το ξέρεις ?

Έχεις video club και έχεις αγοράσει ταινία ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙΣ (όχι η τιμή λιανικής για ιδιωτική προβολή).

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάντως σε vc πάνω στην Ιερά Οδό,μια χαρά αντιγραφές νοικιάζουν.

Ναι αντιγραφές,δισκάκι του σωρού και ο τίτλος γραμμένος με permanent marker.

"Ειδικοί" οπτικοί δίσκοι και πράσινα άλογα...please...

Δημοσ.

Το 30 ευρώ πως το ξέρεις ?

Έχεις video club και έχεις αγοράσει ταινία ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙΣ (όχι η τιμή λιανικής για ιδιωτική προβολή).

Δε χρειαζεται να εχεις τιποτα ειδικες γνωσεις πανω στο αντικειμενο για να γνωριζεις.Η γενια μας γνωριζει  πανω-κατω απο αυτα τα πραγματα εστω στο περιπου.Και για του λογου το αληθες απο αλλο dvd club που ψαξαμε τη ταινια τη βρηκαμε 8 ευρω +φπα δηλαδη λιγοτερο απο 15 ευρω.

Δημοσ.

Καταρχάς και χαρούμενος έπρεπε να ήταν που θέλησε ο πατέρας σου να πληρώσει, θα μπορούσε να μην πατήσει ποτέ. Η γνώμη μου είναι να πας στο μαγαζί και να κάνεις φασαρία και να μην φύγεις αν δεν σου δώσει πίσω ένα μέρος των χρημάτων + απόδειξη.

Δημοσ.

αυτο που ειπε ενας φιλος παραπανω...

αφου απομακρυνθεις απο το ταμειο ..ουδεν λαθος αναγνωριζεται...

δεν μπορεις να ζητας αποδειξη μετα την απομακρυνση απο το ταμειο....αντε να αποδειξεις οτι εχεις δωσει ενα οποιοδηποτε ποσο.

απο κει και περα , ποσο ζητησε απο τον πατερα σου και ποσο επρεπε να ζητησει ειναι αλλο καπελο...και ενα εκατομυρριο αν ζητουσε..αν δεχοταν ο πατερας σου...τελος...ειναι προσωπικη συμφωνια μεταξυ τους..δεν εβγαλε δα και καποιον καταλογο να συμβουλευτει για την τιμη.

απο κει και περα..στειλτου το ΣΔΟΕ...τετοια εποχη , κωλοτουμπες θα κανουν οι εφοριακοι για ελεγχο :)

Και για να εισαι και σιγουρος οτι θα τον πιασουν..κανονισε την ωρα του ελεγχου να στειλεις ατομο δικο σου να νοικιασει/αγορασει ταινια και να μην ζητησει αποδειξη...:)

Δημοσ.

βρες 3 άσβερκους Ρωσσοπόντιους και κάντε επίσκεψη .

2 φορές έπιασε που τους χρειάστηκα για διάφορες δουλειές "παρεξηγήσεων"

• Like 10
Δημοσ.

Χαχαχαχαχαχα

Δημοσ.

150 ευρω για μια ταινία.

post-10131-NPH-Speechless-gif-GX7L.gif

Η ιδεα με το σδοε είναι καλή αλλά τα λεφτά σου δεν θα τα πάρεις...αφου η αστυνομία δεν παίζει ε τότε μένουν τα κλασικα τσαμπουκάς, σαματας, δυσφήμιση.

• Like 1
Δημοσ.

χαχα ειχαν ερθει καποτε στο μαγαζι που δουλευα κατι μπραβοι να παρουν οφειλομενα λεφτα...

2-3 ειχαν ακροβολιστει στις γωνιες του δρομου...2 απεξω απο την πορτα και οι υπολοιποι μεσα...

ετσι και τους πουλησεις υφακι αρχιζουν να σφυριζουν μπατσες...

απο σβερκο..ουτε εκατοστο... 1.50 οι τυποι ..και σε υψος και σε πλατος :)

Δημοσ.

Αν είναι δυνατόν! Γιατί να μην μπορει να αποδειχθει τίποτα;

Τα στοιχεία του πατέρα σου υπάρχουν στο βίντεο κλαμπ. Όπως ότι έχει νοικιάσει το συγκεκριμένο DVD.

Φωνάξτε ΣΔΟΕ, εξηγήστε την υπόθεση, και ότι γίνει. Ίσως μπορει κάτι να βγει. Δεν αξίζει να την γλυτώσει.

• Like 3
Δημοσ.

Αν είναι δυνατόν! Γιατί να μην μπορει να αποδειχθει τίποτα;

Τα στοιχεία του πατέρα σου υπάρχουν στο βίντεο κλαμπ. Όπως ότι έχει νοικιάσει το συγκεκριμένο DVD.

Φωνάξτε ΣΔΟΕ, εξηγήστε την υπόθεση, και ότι γίνει. Ίσως μπορει κάτι να βγει. Δεν αξίζει να την γλυτώσει.

μπορει να αποδειξει οτι νοικιασε το εν λογω dvd..και δεν το επεστρεψε...τι δικιο θα βρει απο αυτο?

Το οτι υπαρχουν τα στοιχεια του πατερα του στο βιντεοκλαμπ...δεν αποδεικνυουν οτι εδωσε στο μιλητο 150 ευρω...

επρεπε να ζητησει αποδειξη για τα 150ευρω επιτοπου..κατοπιν εορτης...αν ο αλλος ειναι μπινες δυσκολα θα βγαλεις ακρη..

ειτε τον απειλεις με "ντουλαπες" ειτε με σδοε...θα σκεφτει ..απο το να μπλεξω με δολοφονους ή με την δικαιοσυνη..τι ψυχη εχουν 150ευρω....

Δημοσ.

Το καλυτερο που ειπωθηκε μεχρι τωρα ειναι απλα να πας και να νοικιασεις οτι μπορεις (ταινιες, παιχνιδια και λοιπα) και απλα να μην τα επιστρεψεις ποτε αλλα ειναι ηδη αργα για κατι τετοιο. 

Δημοσ.

Τα λεφτά πάπαλα φίλε μου. Και δεν ξέρω αν αξίζει νομικά να ασχοληθείς με αυτό. Φαντάσου μόνο για μήνυση να την κάνεις μόνος σου θα πάρει 100 ευρώ και κάτι ψηλά.

Εγώ αν ήμουν στην θέση του πατέρα σου θα πήγαινα να τον αποζημιώσω, αν μου έλεγε για 200 και 150 ευρώ θα σκάλωνα όμως δεν θα τα έδινα έτσι, το μόνο που θα πλήρωνα θα ήταν η τιμή της ταινίας για να την αγοράσεις οριντζιναλ ή να του έφερνα εγώ μια, από εκεί κια πέρα αν δεν ήθελε ούτε αυτό ας μου έκανε αγωγή ο άλλος και να αποφάσιζε το δικαστήριο για την αξία της ταινίας μετά από καμιά 5ετία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...