Προς το περιεχόμενο

Nintendo 2DS για τη μάχη με τα tablets και τα smartphones


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μην αναρωτιέστε για το αν υπάρχει λάθος στον τίτλο, μιας και η Nintendo προχώρησε πριν λίγο σε μια κίνηση έκπληξη ανακοινώνοντας μια νέα φορητή κονσόλα, το Nintendo 2DS.Όπως φανερώνει και ο τίτλος, το Nintendo 2DS διαθέτει δισδιάστατη οπτική και είναι σε θέση να "τρέχει" τα παιχνίδια που κυκλοφορούν για τις άλλες φορητές κονσόλες της Nintendo, το 3DS και το DS. Συγκεκριμένα μπορεί να αναπαράγει όλους τους τίτλους του 3DS και περισσότερα από 2.000 του Nintendo DS.

 

Η κίνηση αυτή της Nintendo έρχεται πιθανότητα ως απάντηση στη συνεχόμενη πίεση που ασκείται στην εταιρεία από την τεράστια επιτυχία των παιχνιδιών σε smartphones και tablets κυρίως μέσα από το App Store της Apple και το Play Store της Google.

 

Τα χαρακτηριστικά του Nintendo 2DS είναι παρόμοια με αυτά του Nintendo 3DS εκτός φυσικά από την τρισδιάστατη οθόνη και τον μονοφωνικό ήχο που διαθέτει αντί του στέρεο. Περιέχει stylus, WiFi και στη συσκευασία περιλαμβάνεται μια 4GB SD κάρτα. Ο σχεδιασμός του κρίνεται για τα δικά μας γούστα περίεργος αφού δείχνει να μη διαθέτει το φορητό χαρακτήρα των παλαιότερων μοντέλων.

 

Θα κυκλοφορήσει στις 12 Οκτωβρίου με τιμή $130, 50$ λιγότερα δηλαδή από το 3DS και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ενημέρωση για το αν θα το δούμε και στην Ευρώπη ειδικά για τη Χριστουγεννιάτικη περίοδο.

 

Link.png Site: Nintendo

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλό φαίνεται για φτηνή φορητή κονσόλα.

 

Το 3ds πουλιέται τώρα στα 160 ευρώ μίνιμουμ, εάν το 2ds έρθει στα 130 ευρώ αρχική τιμή στην Ελλάδα, θα το βρίσκουμε και λίγο φθηνότερο πιστεύω σε μερικούς μήνες.

 

Και θα πέσει στα 100 ευρώ η τιμή του dsi (το οποίο πάει να αντικαταστήσει); Βεβαίως πιο φτηνό θα αναγκαστεί να βγει και το 3ds. Επιλογές για όλα τα βαλάντια δηλαδή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πιστευω οτι εκανε λαθος ξανα η nintedo με το 2DS (το προηγουμενο λαθος ηταν το wii U, αν και δεν ηταν ακριβως λαθος, οσο εμεινε πισω απο τις αλλες κονσολες).
 Το 2DS ισως να προσελκυσει μικρες ηλικιες (15 και κατω?)
Αν ειχαν αφιερωσει το χρονο και το χρημα σε ενα καινουργιο παιχνιδι - τιτλο οπως ενα καινουργιο Zelda... ισως να ηταν καλυτερα.

Ωστοσο αυτα που λεω ειναι μια αποψη, μπορει να κανω και λαθος εγω!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οπως ειπα και σε αλλο φορουμ που ασχολειται με τετοια

if this is a joke i didnt laugh.

αντι να βγαλουν κανα 3ds lite και να ριξουν την τιμη του κανονικου μου ριχνουν ενα αστειο game boy χωρις το 3d που ουσιαστικα κανει τα παιχνιδια του 3ds να μην εχουν τις αποδοσεις των σχεδιαστων τους.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

explain.png

 

 

 

Το χω ξαναπεί, φορτική κονσόλα που δεν χωράει στιν τσέπη σου ειναι καταδικασμένη...

Δες τε λίγο τα dislike στο YouTube....

 

 

 

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ακόμη και με την εμφάνισή του το μηχάνημα φωνάζει ότι είναι κίνηση πανικού. Αν η nintendo θέλει να κατασκευάσει την απόλυτη φορητή κονσόλα, πρέπει να βγάλει ένα υβρίδιο tablet-3DS, που να τρέχει και android και ας χάσει κάποια χρήματα από τις μειωμένες πωλήσεις παιχνιδιών. Μας αρέσει ή όχι, αυτήν την εποχή το android κάνει κουμάντο.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...