Eddy_Gordo Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 αυτη η χαζομαρα που δεν σε αφηνει να γραψεις αγγλικους τιτλους μονο πρεπει να σταματησει... Killzone Battlefield Lord of The Rings Buzz Resistance Call of Juarez uncharted Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 αυτη η χαζομαρα που δεν σε αφηνει να γραψεις αγγλικους τιτλους μονο πρεπει να σταματησει... πήγαινε στο προφίλ σου, ρυθμίσεις και greeklish Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ariskard Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δοκίμασε το rainbow six: Vegas 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lef79 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Αυτα που μου προτείνετε παιδια ειναι online?split screen? Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ariskard Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Το Rainbow six: Vegas 2 παίζει σε split screen co-op το campaign του παιχνιδιού. για να πάρεις μια ιδέα.. p.s. Ένα ακόμη παιχνίδι που έχω δοκιμάσει και παίζει με μέχρι 4 παίκτες στην ίδια οθόνη, είναι το Diablo 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolai80 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα και από μένα! ψάχνω κι εγώ για κανένα παιχνίδι που να μπορώ να παίξω διπλό με τη γυναίκα μου Τώρα παίζουμε το diablo 3 και ψάχνουμε κάτι παρόμοιο που να μην είναι split screen γιατί μας βγάζει τα μάτια Έχει κανείς καμία πρόταση σε shared screen που να μπορείς να παίζεις όλο το campaign του παιχνιδιού και όχι απλά αποστολές ή κάποια τμήματα? ΥΓ. Platform τύπου litlle big planet kai rayman δεν μας αρέσουν Ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δυσκολο να βρεις παιχνιδι που να παιζουν 2 ατομα χωρις split screen. Μονο τα αθλητικα. Αν εχεις λεφτα παιρνεις 2η κονσολα και κανεις Lan. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Green lantern διπλό και χωρίς split screen Επίσης up και ben 10 omniverse χωρίς split screen και αυτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NobodyRankXV Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Παίρνεις ενα wii και παίζεις super smash bros , mario party , mario kart , κτλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christaras1990 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Καλημερα να κανω μια ερωτηση. Αν παιζω online το χ παιχνιδι εγω στο ps3 και ο φιλος μου το ιδιο παιχνιδι στο ps4 online μπορουμε να παιξουμε μαζι? ή ειναι σε αλλο server αφου ειναι διαφορετικες οι κονσολες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Καλημερα να κανω μια ερωτηση. Αν παιζω online το χ παιχνιδι εγω στο ps3 και ο φιλος μου το ιδιο παιχνιδι στο ps4 online μπορουμε να παιξουμε μαζι? ή ειναι σε αλλο server αφου ειναι διαφορετικες οι κονσολες? Αυτο δεν γινεται και ουτε προκειται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikol-spiros Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 ps3 παιχνιδια για 2 ατομα(οχι Online) Καλησπερα!Μηπως μπορει καποιος να με διαφωτισει?ψαχνω να βρω παιχνιδια ps3 για δυο ατομα να μπορω οταν ερχεται καποιος στο σπιτι να παιζουμε.Εψαξα στο ιντερνετ κ ολα τα topic ειναι παλια. Και κατι αλλο,μηπως γνωριζει κανεις γιατι οταν παιζω online fifa16 ακουω βηχα,γελια και φωνες?? ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markoliaz Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 γιατι οταν παιζω online fifa16 ακουω βηχα,γελια και φωνες?? γιατι ο αλλος παιχτης εχει headset mic και το εχει ανοιχτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fysikos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 PS3 2 παίχτες ταυτόχρονα καλημέρα. με ενδιαφέρει να μάθω αν υπάρχουν παιχνίδια για το ps3 που να παίζουν ταυτόχρονα 2 παίχτες. Πχ γίνεται να παίξουν ταυτόχρονα 2 παίχτες ένα παιχνίδι σαν το nfs ή το pes εκτός από 2 άτομα αντίπαλοι να παίξουν 4 παίχτες σε ομάδες των 2? καμία άλλη πρόταση;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manos_777 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 ψήνεται κανείς για co op games και για trophy hunting; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα