Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα ήμουν εκστασιασμένος και υπερ χαρούμενος αν κάποιος μου αποδείκνυε ότι οι άνθρωποι έχουν ψυχη (δικός μου ορισμός : οποιαδήποτε συνείδηση η νόηση η οποία δεν απαιτεί την ύπαρξη ύλης -σώματος). Οπότε η συζήτηση για το αν τα ζώα έχουν η δεν έχουν είναι άτοπη.  

• Like 1
Δημοσ.

Οπότε λες δεν έχει κανείς ψυχή και τελειώνεις με τους διαχωρισμούς και είμαστε όλοι ίσοι. Απλό και γαμάτο.

Γιατι να κουραζουμε τον εγκεφαλο μας με τετοιες πολυπλοκες και φιλοσοφικες σκεψεις,facebook και φρεντο καπουτσινο ολη μερα και αγιος ο Θεος(που ουτε αυτος υπαρχει γιατι δεν υπαρχει τιποτα,υπαρχει μονο ο μαλακας ο ανθρωπος!)

Iσοτητα,αλλο ανεκδοτο/φεμινιστικη μαλακια απο την αλλη

• Like 1
Δημοσ.

Δε βλέπω καμιά απλοικότητα. Αντίθετα βλέπω τους απλοικούς (κυρίως τους αμόρφωτους και χαμηλού επιπέδου ανθρώπους ανά την υφήλιο) να υποστηρίζουν το αντίθετο.

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγω βλεπω μορφωμενους να υποστηριζουν και να λενε μαλακιες ειτε κοινωνικα/πολιτικα ειτε επιστημονικα,τι να κανουμε τωρα,ας ανεχτουμε ο ενας τον αλλο,αλλα μην διαμαρτυρεστε μετα και ρωτατε γιατι,να το βρειτε το γιατι

το παω αλλου τωρα

• Like 1
Δημοσ.

Δεν πειράζει , θα ρωτάμε τους ομοίους σου και θα μας λένε ο θεός/ενέργεια/βισνού/μανιτού/εξωγήινοι. Μετά θα συνεχίζουμε τη δουλειά μας.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα βλεπεις πολυ απλοικα τα πραγματα,οχι απλα

Αλλωστε δεν θα μου ελεγες στο pm οτι δεν υπαρχει θεος επειδη δεν μπορουμε να τον δουμε με το τηλεσκοπιο trololo lolololo

ΥΓ.Δεν εννοουσα οτι για ολα ευθυνεται ο θεος ή καποια ενεργεια,πολιτικα το πηγα αλλα που να καταλαβεις....

Επεξ/σία από KREATOR13
Δημοσ.

Και η κουβέντα γίνεται επειδή ο ΟΡ «έχασε» τον σκύλο του κι ένιωσε την σχετική ανασφάλεια για το τι γίνεται μετά...

... μετά σε τρων τα σκουλήκια, θες δεν θες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...