alex_000 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 θα ήμουν εκστασιασμένος και υπερ χαρούμενος αν κάποιος μου αποδείκνυε ότι οι άνθρωποι έχουν ψυχη (δικός μου ορισμός : οποιαδήποτε συνείδηση η νόηση η οποία δεν απαιτεί την ύπαρξη ύλης -σώματος). Οπότε η συζήτηση για το αν τα ζώα έχουν η δεν έχουν είναι άτοπη. 1
KREATOR13 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Οπότε λες δεν έχει κανείς ψυχή και τελειώνεις με τους διαχωρισμούς και είμαστε όλοι ίσοι. Απλό και γαμάτο. Γιατι να κουραζουμε τον εγκεφαλο μας με τετοιες πολυπλοκες και φιλοσοφικες σκεψεις,facebook και φρεντο καπουτσινο ολη μερα και αγιος ο Θεος(που ουτε αυτος υπαρχει γιατι δεν υπαρχει τιποτα,υπαρχει μονο ο μαλακας ο ανθρωπος!) Iσοτητα,αλλο ανεκδοτο/φεμινιστικη μαλακια απο την αλλη 1
Dakonblackblade Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Είδες πόσο απλούστερη είναι η ζωή? Το απλούστερο είναι και σοφότερο.
KREATOR13 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Ετσι πιστευανε και στο Μatrix Κουνια που τους κουναγε ομως,το απλο ειναι οντως σοφοτερο,οχι ομως και το απλοικο
Dakonblackblade Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δε βλέπω καμιά απλοικότητα. Αντίθετα βλέπω τους απλοικούς (κυρίως τους αμόρφωτους και χαμηλού επιπέδου ανθρώπους ανά την υφήλιο) να υποστηρίζουν το αντίθετο. 1
KREATOR13 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Κι εγω βλεπω μορφωμενους να υποστηριζουν και να λενε μαλακιες ειτε κοινωνικα/πολιτικα ειτε επιστημονικα,τι να κανουμε τωρα,ας ανεχτουμε ο ενας τον αλλο,αλλα μην διαμαρτυρεστε μετα και ρωτατε γιατι,να το βρειτε το γιατι το παω αλλου τωρα 1
Dakonblackblade Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν πειράζει , θα ρωτάμε τους ομοίους σου και θα μας λένε ο θεός/ενέργεια/βισνού/μανιτού/εξωγήινοι. Μετά θα συνεχίζουμε τη δουλειά μας. 1
KREATOR13 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Τα βλεπεις πολυ απλοικα τα πραγματα,οχι απλα Αλλωστε δεν θα μου ελεγες στο pm οτι δεν υπαρχει θεος επειδη δεν μπορουμε να τον δουμε με το τηλεσκοπιο trololo lolololo ΥΓ.Δεν εννοουσα οτι για ολα ευθυνεται ο θεος ή καποια ενεργεια,πολιτικα το πηγα αλλα που να καταλαβεις.... Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2013 από KREATOR13
status Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Και η κουβέντα γίνεται επειδή ο ΟΡ «έχασε» τον σκύλο του κι ένιωσε την σχετική ανασφάλεια για το τι γίνεται μετά... ... μετά σε τρων τα σκουλήκια, θες δεν θες.
deesnider Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 ... μετά σε τρων τα σκουλήκια, θες δεν θες. Τα σκουλήκια τού παραδείσου, ή τής κόλασης; Έχει διαφορά...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 του Arakis... 2
status Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Τα σκουλήκια τού παραδείσου, ή τής κόλασης; Έχει διαφορά... Does it really metter?
deesnider Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Does it really metter? Βαριέμαι-να-βάζω-smileys-όλη-την-ώρα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα