Amakatzis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Καλημέρα, Αλλοι φοιτητές του ΕΜΠ σε αυτό το φόρουμ; Εγώ είμαι πρωτοετής στην Αρχιτεκτονική ΕΜΠ. Παναγιώτης
Razor7 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Εδώ θα δεις ημμυ αλλά εκεί που είσαι θα δεις πολύ καλύτερα πράγματα 4
The_Colonel Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Έχετε και δικό σας forum πήγαινε εκεί λογικά θα ανοίξει και thread για τους φρέσκους του 13
Amakatzis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Το Τ12 εννοείς; Πήγα στο φόρουμ και είναι completely ανενεργό .
The_Colonel Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 A ναι? γενικά ξέρω το www.michanikos.gr ε και σίγουρα κάποια ομάδα υπάρχει στο facebook.
Amakatzis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Βασικά το michanikos.gr νομίζω είναι το επίσημο site των διπλωματούχων μηχανικών . Για FB θα το κοιτάξω.
thetruth Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 μηχ μηχ εδω. για τις περισσότερες σχολες εμπ ισχύει το "ε-πολυτεχνειο" αλλά δεν θυμάμαι να έχει αρχιτέκτωνες
sonyxp Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Εδώ θα δεις ημμυ αλλά εκεί που είσαι θα δεις πολύ καλύτερα πράγματα Έχει η Αρχιτεκτονική γκομενάκια?
kirileman Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Καλημέρα, Αλλοι φοιτητές του ΕΜΠ σε αυτό το φόρουμ; Εγώ είμαι πρωτοετής στην Αρχιτεκτονική ΕΜΠ. Παναγιώτης Σώθηκες Παναγιώτη... Έχει η Αρχιτεκτονική γκομενάκια? Κνίτισσες, αυστηρά.
Razor7 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Σώθηκες Παναγιώτη...Κνίτισσες, αυστηρά. Ρε, ξεκόλλα σου λέω είναι προοδευτικές αριστερές... Έχει η Αρχιτεκτονική γκομενάκια? Θα πας καμιά βόλτα από κει? @Amakatzis τι περιμένεις δηλαδή? Να μπει ο άλλος και να πει είμαι στην τάδε σχολή,να 'χες ένα πολλ να πω έχει και κάποιο νόημα, να δεις πόσοι είναι από κάθε τομέα που μπαίνουν εδώ, αλλά έτσι τι νόημα έχει. Άντε σου λέω είμαι ΗΜΜΥ.Για φόρουμ και λοιπά που λες μπες και γράψου στα παρακάτω:http://iktinos2.arch.ntua.gr/forum/index.php?board=2.0https://www.facebook.com/ArchNtua
sonyxp Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Σώθηκες Παναγιώτη... Κνίτισσες, αυστηρά. Ax! καύλα είναι ρε αυτές, το παίζουν(μερικές είναι) αντράκι. Γουστάρω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα