michael92 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 damn οπότε πρέπει να τον κράζω για κάτι λιγότερο κλισσέ
REDODIN7 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 ο τιτκώβ είναι για πολύ ψαγμένους πλάκα πλάκα αυτός αν και ο πιο μικρός πρέπει να είναι ο μόνος που το μυαλό του στροφάρει πραγματικά, αλλά δε παλεύται για πολλή ώρα Εχω δει ολα τα βιντεο του Market man
tsifotis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 damn οπότε πρέπει να τον κράζω για κάτι λιγότερο κλισσέ 1
Sellers Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Μερικά αστεια του ειναι καλά. Πολλά είναι κλεμμένα (όπως στο βιντεο που ποσταρε ο τούφας), χωρις να κάνει καποια αναφορά ενώ ο ίδιος είχε πειραχτεί όταν πολλοί πόσταραν σε μπλογκ μια λιστα με καθημερινα πραγματα που κάνουμε και ειχε γράψει ο ίδιος σαν δικιά τους. Οι φαντεζί βρισιές κουράζουν απο το δεύτερο κιόλας βίντεο εκτός και αν είσαι κάτω απο 16-17 όπου γουστάρεις να ακους τέτοια και τα θεωρεις ακρως επαναστατικά. (δεν βγάζω τον εαυτό μου σε εκείνη την ηλικία απ'έξω) Οι ''σοβαρές'' απόψεις του είναι στηριγμένες σε επιχειρήματα του κώλου και διαρκώς ενάντια στο ''κατεστημένο''. Όλοι είναι ψευτοκουλτουριάρηδες, όλοι είναι δηθεν, όλοι το παίζουν κλπ. Αν δεν τα πιστεύει και το κάνει απλά για να βγαλει γέλιο καλώς. Αν τα πιστεύει κιόλας, ε. Αλλά όπως και να έχει, είναι απλα μια σατυρική εκπομπή. Και τόσα που έγραψα είναι πάρα πολλά. 1
bnvdarklord Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Εν τω μεταξύ και το logo του κλεμμένο ειναι http://www.johnnycupcakes.com/ 2
status Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Επίπεδο συντρολλοι! Αποστολή από το JY-G3 με τη χρήση Insomnia App Πάντως ο μικειους είναι καλυτερος απο τον Τούφα, με τον δεύτερο να το παίζει κριτικός stand up, "καλός είσαι, θα σου βάλω ενα τγια" ;ρ Αποστολή από το JY-G3 με τη χρήση Insomnia App 9
fylatos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Επίπεδο συντρολλοι! Αποστολή από το JY-G3 με τη χρήση Insomnia App Πάντως ο μικειους είναι καλυτερος απο τον Τούφα, με τον δεύτερο να το παίζει κριτικός stand up, "καλός είσαι, θα σου βάλω ενα τγια" ;ρ Αποστολή από το JY-G3 με τη χρήση Insomnia App Διπλό like δεν μπορούμε να κάνουμε; Κρίμα.
status Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Βλακειες για 16χρονα και για αυτους που γελανε με τα αστεια του ΣΕφερλη ακα χαχανουλιδες , στην ιδια κατηγορια ειναι και οσοι βλεπουν οτι λινκ τους στελνουν απο το utube aka αργοσχολοι.<br><br> Sent from my ipad4 using Insomnia Και αυτο απαγορεύει στους λοιπούς να το βλέπουν; τοτε γιατί βλέπω ακόμα Looney TUNES αφού μεγάλωσα, your argument makes no sense. Αποστολή από το JY-G3 με τη χρήση Insomnia App
firewalker Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Σίλας και ξερό ψωμί. Ο άλλος με την μάσκα (πριν λίγο καιρό τον έμαθα) είναι για λιντσάρισμα (τώρα που είναι στην μόδα). 1
fylatos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 <p>Σίλας και ξερό ψωμί. Ο άλλος με την μάσκα (πριν λίγο καιρό τον έμαθα) είναι για λιντσάρισμα (τώρα που είναι στην μόδα).</p> Σςς θαβσε διωξει η Ποπη λογια ειναι αυτα; Κακο παιδι
Fan Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Παραλίγο να μου καταστρέψει το πληκτρολόγιο το Μπραφ. Έκανα το λάθος να πίνω χυμό όταν έβλεπα το #39 με τους οδηγούς και μου βγήκε ο χυμός από τη μύτη από τα γέλια! http://www.youtube.com/watch?v=3aWbcvxIx1g Ακραία μη πολιτικά ορθός με πολύ κράξιμο σε "κουλτουριάρηδες" DEAL WITH IT 3
tsifotis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Ακραία μη πολιτικά ορθός με πολύ κράξιμο σε "κουλτουριάρηδες" DEAL WITH IT Δυο σχολια ακομα μονο. 1) Η πολιτικη ορθοτητα εχει ενα κοστος οταν αγνοειται απο ενα σημαινον προσωπο. Απο μια ιντερνετικη φιγουρα ομως, ΠΟΤΕ. Αν τα ελεγε ως σχολιαστης στην τηλεοραση θα ηταν αλλιως. 2) Οι "κουλτουριαρηδες" με την αρνητικη εννοια ως κοινοτητα αν εχουνε ακουσει ασχημα σχολια, δεν υπαρχει ελλειψη. Αν εχουμε καπουμε ελλειμμα στην κουλτουρα γενικοτερα (χωρις να εξισωνω τον καλλιεργημενο ή τον καλλιτεχνη με τον "κουλτουριαρη". Εχουμε φτασει να πνιγουμε στη γεννα οποιοδηποτε νεωτερισμο και κατι διαφορετικο εκτος εαν ερχεται ηδη πετυχημενο απο εξω. Εκτος και αν αυτος ο νεωτερισμος ειναι ελληνικης προελευσεως και τοτε αρχιζει το κραξιμο της αρκουδας. Κανιβαλισμος.
N3k21 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 το ματι μου. οοοοο,τι να 'ναι. σιγα μην βγουν και με τα οπλα στα βουνα να κανουν τους ανταρτες. Αν η κριτική τους σκέψη και επαναστατικότητα δεν είχαν φαγωθεί από τη μαρμάγκα της εύπεπτης τηλεοπτικής/διαδικτυακής "σάτιρας" και τα κομματικά μαντριά, θα είχαν όντως αρχίσει αντάρτικο. Άλλα εφόσον η διέξοδος μας από τα ζόρια που τραβάμε ως κοινωνία, πλασάρεται σε μορφή κονσέρβας από Κανάκηδες, Κραουνάκηδες, Λαζόπουλους, Μουζουράκηδες και Mikeklasemastarxidiakeius, αφού βρίσκουμε κάτι να ταυτιστούμε φωνάζοντας μπροστά απ' την τιβί "πες τα ρε μεγάλε", ποιός ο λόγος να πάρουμε ξέρω 'γω τα όπλα; Που να τρέχεις στα βουνά μωρέ, χτύπα το σύστημα με κανά like στο φουμπού και χειροκρότα τις παπαριές του Λαζόπουλου, κάνε ρόμπα τους "νοικοκυραίους" με φτηνό χλεβασμό από καθυστερημένους μπουχέσες Κοντοπουτσίδηδες... Και για να το παίξω "κουλτουριάρης": Λέει γνωστό Low Bap σχήμα: "Σας διαλέγουνε τους κλόουν και τους επαναστάτες...". Γι' άλλο πράγμα βέβαια μιλάει το τραγούδι, ταιριάζει γάντι όμως κι εδώ, νομίζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις