Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο τιτκωβ μου την σπάει άσχημα.

Δε ξέρω, το στυλάκι του δε μ'αρέσει καθόλου...

Και εμενα στην αρχη καθολου σιγα σιγα ομως αλλαξα γνωμη

• Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Συμφωνα με μαρτυριες, ο Καρλιν ζητησε λιγο πριν πεθανει να μεταλαβει και να εξομολογηθει.

Αυτα για μερικους μερικους που εκθειαζουνε την μοδα της αθεϊας.

Ότι και αλήθεια να'ταν αυτό θα σήμαινε κάτι για τους άθεους.

Πάω αύριο να βαπτιστώ, πείστηκα.

• Like 3
Δημοσ.

Για το logo το έχει πει σε συνέντευξη στο Ραδιόφωνο και αν έχεις τόσο μεγάλη περιέργεια ψάξε στο fb fan page, έχει κάνει ένα ποστ πριν κάτι φεγγάρια και έλεγε γιατί έχει το μαφην με τα κοκκαλα για logo.

Προσωπικά εμένα και γέλιο μου βγάζει αλλά και συμφωνώ με πολλά που λέει (κυρίως περί τεχνοφοβικων, περί γέρων που κράζουν τη νεολαία, and so on). Μάλιστα πολλά τα έλεγα ήδη, οπότε νιώθω και μια δικαίωση. Επίσης τον παρακαλουθω απ όταν είχε το μπλογκ -συγκεκριμένα λίγο πριν το σταματήσει- και εδώ και κάνε χρόνο+ που έγινε mainstream γουστάρω γιατί λέω "όταν εγώ έβλεπα μπράφ, εσείς βλέπατε επανάληψη το εμείς κι εμείς".

Επίσης θέλω να κάνω μια ερώτηση. Όλοι εσείς που δεν σας αρέσει το μπράφ -άσχετα για ποιον λόγο-, το pokemon το βλέπατε, το yugioh, το dragonball; (όχι δεν ειρωνεύομαι, απλά θέλω να πω πως αν δεν βλέπατε, πιθανότητα είστε μια γενιά πίσω, οπότε "χάσμα γενεών => χάσμα απόψεων/γουστων")

ΥΓ: Για τον Jeremy τί άποψη έχετε;

2. Όταν θες να περάσει ένα 10αλεπτο. Πχ μέχρι να κατέβει η ταινία, να ζεσταθεί το φαγητό κλπ

Το ίδιο και εγώ και γι αυτό γουστάρω που πολλά κείμενα που τα είχα διαβάσει, έγιναν videos. Και επειδή είμαι της ίδιας γενιάς βρίσκω πολλά κοινά σε όσα λέει.

Δημοσ.

μ αρεσει που μερικοι που τον κραζουν και τον λενε χασιμο χρονου,βλεπουν μπαλα το οποιο ειναι μεγαλη ποιοτητα.

• Like 6
Δημοσ.

Ότι και αλήθεια να'ταν αυτό θα σήμαινε κάτι για τους άθεους.

Πάω αύριο να βαπτιστώ, πείστηκα.

Προλαβαινεις να μετανοησεις. Η βασιλεια των ουρανων μας ανηκει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...