Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω αμα μπορω να κανω διακανονισμο δοσεων με καποιον που πουλαει ενα αντικειμενο στις αγγελιες. γινεται αυτο? και ποια ειναι η διαδικασια?

Δημοσ.

Το φορουμ δεν συμμετεχει στους διακονονισμους που θα κανεις εσυ με εναν χρηστη..

Μονος σου θα παρεις το ρισκο .. Και θα τα κανονισεις..

Ολα τα κανεις με ευθυνη δικια σου. Αν και κανεις δεν θα το δεχτει αυτο μεσω αγγελιας..

Κατι τετοιο εξ'αποστασεως ειναι αδυνατον να γινει με ατομα που δεν μπορουν να συναντηθουν, να κανουν καποιο εγραφο που να το αποδεικνυει..

Δημοσ.

ναι βρε πασα μου, δεν μπλεκω το φορουμ, και εννοω διακανονισμο δοσεων που θα γινει απο κοντα, και ρωταω ποια ειναι η διαδικασια

Δημοσ.

Απο κοντα με ιδιωτη;

Αν τον ξερεις και σε εμπιστευεται, μικατε και κανονιζετε το πως θα γινει πχ καθε εβδομαδα μηνα, αναλογα το ποσο το αντικειμενο.

Αλλιως γραμματια που δεν πολυ ξερω την διαδηκασια..

Δημοσ.

ναι απο κοντα με ιδιωτη που δεν γνωριζομαστε ομως, και για αυτο θελω να δω πως θα μπορει να καλυφθει πληρως. δηλαδη τι ακριβως εγγραφα χρειαζονται.

Δημοσ.

ναι απο κοντα με ιδιωτη που δεν γνωριζομαστε ομως, και για αυτο θελω να δω πως θα μπορει να καλυφθει πληρως. δηλαδη τι ακριβως εγγραφα χρειαζονται.

Όταν λες με τι έγγραφα θα καλυφθεί πλήρως ο πωλητής, εννοείς τι έγγραφα θα εξασφαλίσουν στον πωλητή ότι θα εισπράξει στα σίγουρα τις δόσεις? Δεν υπάρχει τέτοιο έγγραφο. Εκτός ίσως με υποσχετική τραπέζης.

Αν εννοείς πως μπορεί να αποδείξει ο πωλητής ότι ο αγοραστής του χρωστάει χρήματα, τότε μπορεί να γίνει και με γραμμάτια.

Δημοσ.

ναι φιλε μου αυτο εννοω, εγω φανταστηκα οτι μπροει να γινει με υπευθηνη δηλωση που θα σφραγιστει απο καποια δημοσια αρχη οπως αστυνομια, κεπ η κατι αλλο.

Δημοσ.

ναι φιλε μου αυτο εννοω, εγω φανταστηκα οτι μπροει να γινει με υπευθηνη δηλωση που θα σφραγιστει απο καποια δημοσια αρχη οπως αστυνομια, κεπ η κατι αλλο.

Ας πούμε ότι εσύ πουλάς σε ένα αθίγγανο(sic) ένα αη φον για 500€, και κανονίζετε να σου δίνει 100€ κάθε μήνα. Έστω ότι σου υπογράφει(με γνήσιο της υπογραφής κιόλας) μια υπεύθυνη δήλωση με ότι περιεχόμενο θες εσύ. Νομίζεις ότι υπάρχει περίπτωση να πάρεις ποτέ λεφτά στα χέρια σου?

Δημοσ.

Αν βάλεις γραμμάτια και δεν σε πληρώνει, μόνο αν έχει κάτι στο όνομα του θα μπορέσεις να τον κυνηγήσεις. Και αυτό με αγώνες και καιρούς....

Αν δεν έχει τίποτα, πάπαλα, να ξέρεις.

• Like 1
Δημοσ.

τα γραμμάτια (συναλλαγματικές) έχουν από καιρό "εγκαταληφθεί" από την αγορά εξαιτίας ακριβώς του γεγονότος ότι δεν σε διασφαλίζουν.

ακόμα και με τις (μεταχρονολογημένες) επιταγές υπάρχει θέμα πλέον.

αν δεν σε πληρώσει σαφώς και αν το κυνηγήσεις δικαστικά ενδέχεται να δικαιωθείς.

αλλά μετά από χρόνο, κόπο, χρήμα.

για ποιο λόγο να ρισκάρει ένας πωλητής;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...