Leo360 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Το ανανεωμένο iOS 7 ήρθε πλέον σε όλες τις υποστηριζόμενες συσκευές, με σχετικό update διόρθωσης κάποιων bugs να ακολουθεί. Όμως φαίνεται πως ακόμα υπάρχουν κάποια προβλήματα με τη νέα έκδοση, αυτή τη φορά με το iMessage.Σύμφωνα με αρκετές αναφορές χρηστών, η υπηρεσία iMessage αντιμετωπίζει πρόβλημα, καθιστώντας αδύνατη την αποστολή μηνυμάτων μέσω αυτής για αρκετούς χρήστες. Όταν κάποιος πάει να στείλει μήνυμα, η μπλε μπάρα κολλάει λίγο πριν την ολοκλήρωση, ενώ η μόνη λύση φαίνεται να είναι η επανεκκίνηση της υπηρεσίας ή της συσκευής αλλά και η ενεργοποίηση/απενεργοποίηση της λειτουργίας πτήσης. Η Apple παραδέχεται πως γνωρίζει το εν λόγω πρόβλημα και υπόσχεται να το διορθώσει με σχετικό update. Επίσης, η εταιρεία υποστηρίζει πως το ποσοστό χρηστών που αντιμετωπίζει τέτοιο πρόβλημα είναι «ελάχιστο». Site: TheVerge
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Στις περισσότερες περιπτώσεις αν κάποιος έχει πρόβλημα, λύνεται με reset στα network settings. 2
Heatspreader Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Εμενα δεν μου εχει παρουσιαστει ευτυχως.
MavroManitari Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 "Apple claims the issue only affects a "fraction of a percent" of iMessages users — anecdotally we've noticed the issue on more than five devices" Όχι δεν είσαι πληρωμένο the Verge, όχι μην το ξαναπείς. 7 άτομα με iOS 7 από σχολή-παρέα μου δεν έχουν αντιμετωπήσει ποτέ αυτό το πρόβλημα και το καίμε στο iMessage γιατί το Watsapp είναι που μας κάνει νούμερα ωρες ωρες... 1
gaszer1967 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Για καντε στην αριθμομηχανη 144 δια 12 και δειτε το αποτελεσμα! Sent from my iPhone using Insomnia
Antonis_V Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Για καντε στην αριθμομηχανη 144 δια 12 και δειτε το αποτελεσμα! Sent from my iPhone using Insomnia χαχαχαχα πατάς 2 φορές το = ..... Και κάνει 12/ 12 μετά..
bisbirikos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Όπως συνήθως με όλα τα λειτουργικά συστήματα, όσοι βιαστούν να τα εγκαταστήσουν γίνονται πειραματόζωα. Λίγοι υπομονή μερικούς μήνες μέχρι να βρεθούν τα κενά ασφαλείας, τα σίγουρα bugs και φυσικά το απαραίτητο "Jailbrake " ....
tsofronas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Έλεος πια!!!! Sent from my iPhone using Insomnia
kifinas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Απενεργοποιείς πρώτα το iMessage, κανείς reset στα network settings, το ξαναενεργοποιείς και ίσως φτιάξει. http://www.iphonehellas.gr/49109/imessage-ios-7-how-to-fix/
takiss!! Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 παιδιά να ρωτήσω κάτι που το είχα απορία..οταν το κινητο εχει τα data off και το wifi on τοτε αν το βάλω σε sleep μετα απο λίγο σβήνει το wifi έτσι δεν είναι; τότε πως θα μου ερχονται τα imessage?
polaki Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 παιδιά να ρωτήσω κάτι που το είχα απορία..οταν το κινητο εχει τα data off και το wifi on τοτε αν το βάλω σε sleep μετα απο λίγο σβήνει το wifi έτσι δεν είναι; τότε πως θα μου ερχονται τα imessage? Δεν θα σου έρχονται τα imessage αν δεν έχεις ΓΕΝΙΚΑ (είτε με 3G είτε με wifi) πρόσβαση στο internet. 1
kirileman Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) χαχαχαχα πατάς 2 φορές το = ..... Και κάνει 12/ 12 μετά.. Πού είναι το λάθος; Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2013 από kirileman
takiss!! Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δεν θα σου έρχονται τα imessage αν δεν έχεις ΓΕΝΙΚΑ (είτε με 3G είτε με wifi) πρόσβαση στο internet. ναι αλλα αν δεν θελω να ανοίξω τα δεδομένα και θέλω να έχω μόνο wifi όταν το κινητό το έχω σε sleep σβήνει το wifi έτσι? Οπότε για να δέχομαι imessage θέλω σίγουρα τα δεδομένα ανοιχτά ε?
athenslb Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Όχι μόνο το imessage έχει θέμα, αλλά και το airplay κάνει νούμερα πολλά Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα