silverado Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Τα βαρη σιγουρα θα ωφελουσαν την κατασταση του σε συνδιασμο με μια προσεγμενη διατροφη. Αφου ομως ο TS δεν θελει να ασχοληθει με βαρη δεν εχει νοημα να συνεχιζεται ασκοπα η διαμαχη για την χρησιμοτητα της εκγυμνασης με βαρη σε παρομοιες καταστασεις. Για την αυξηση βαρους στην περιπτωση του εκτος απο την μη παραληψη γευματων θα ηταν πολυ αποτελεσματικη και η μεγαλη καταναλωση πληρες σε λιπαρα γαλακτος min 2 λιτρα την ημερα. Ετσι και σε περιπτωση πεπτικης αδυναμιας αν υπαρχει θα μπορεσει να αφομιωσει ευκολα αρκετες ωφελιμες θερμιδες. Για τον ιδιο λογο θα πρεπει να τρωει αρκετες σουπες με κρεας οπως κοτοσουπες, γιουβαρλακια.
Dakonblackblade Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Συστατικά1/2 κούπα βρώμη1/2 κούπα Peanut Butter1 κούπα ολόκληρο γάλα1 κούπα πράσινο γάλα (semi) (άντε και Light, μη το βαρύνεις πολύ)1 κόυπα Blueberries (ή άλλο φρούτο)1 μπανάνα1 μέλι2-3 servings whey σοκολάταOδηγείες1) Βάζουμε την βρώμη στο shaker2) Χτυπάμε καλά3) Βάζουμε όλα τα άλλα υλικά.4) Χτυπάμε καλά5) Το πίνουμε6) ????7) Όγκος!!!! Macros:Calories: 1883Total Fat: 107.3gSaturated Fat: 37.0gCholesterol: 173mgSodium: 913mgTotal Carbohydrates: 149.5gDietary: Fiber 18.5gSugars: 77.6gProtein: 102.6g 2 κούπες γάλα για πρωινό . Και σήκωσε και κάτι. Μια χαρά παχαίνει ο κόσμος με δαύτο.Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο. (keirox recipe, από άλλο φόρουμ) 1
alex_000 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Εσυ δε παιζεσαι φιλε γιατι επιμενεις σε κατι που ειναι εξωφθαλμα θεοκουφο. Εχεις συνηθισει στο body building και νομιζεις οτι συστηνεται δια πασα νοσο και μ@λακια. Φαρμακα προτεινει το wiki?! No thanx, προτιμαμε πιο φυσικη και υγιεινη μεθοδο: Γυμναστικη παραλληλα με τη σωστη διατροφη. τωρα λες εσυ οτι να ναι. η wikipedia δεν αναγνωριζεται απο κανενα σοβαρο επαγγελματια, επιστημονα κτλ ως αξιοπιστη πηγη. εχει λαθη https://www.google.com/search?q=underweight+&oq=underweight+&sourceid=chrome&espvd=210&es_sm=122&ie=UTF-8 underweight search στo google, 3ο result απο mayoclinic http://www.mayoclinic.com/health/underweight/AN00597 " Exercise. Exercise, especially strength training, can help you gain weight by building up your muscles. Exercise may also stimulate your appetite. μπορώ να το κάνω όλη μέρα αυτό αλλά δεν έχει σημασία.. το θέμα είναι ο χαρακτήρας μερικών. Εγώ αν πω μαλακία και ο αλλος μου το αποδείξει θα πω οκ , δεν έγινε τίποτα κανείς δεν είναι αλάνθαστος να κλείσουμε και το mayoclinic τώρα δεν ειναι σοβαροί επαγγελματίες αυτοί
walkerr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Φιλε αν ειναι να κανουμε copy paste απ το ιντερνετ σωθηκαμε. Ο καθενας θα μεταφερει απο 50 λινκς. το θέμα είναι ο χαρακτήρας μερικών O δικος σου χαρακτηρας ειναι το θεμα. Προσπαθεις με το στανιο να περασεις τα δικα σου.
phanispal Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Αφου ομως ο TS δεν θελει να ασχοληθει με βαρη δεν εχει νοημα να συνεχιζεται ασκοπα η διαμαχη για την χρησιμοτητα της εκγυμνασης με βαρη σε παρομοιες καταστασεις. For your information, το νήμα δεν ανήκει αποκλειστικά στον TS, όπως δεν ανήκει σε κανέναν συγκεκριμένα, παρά σε όλους που θα μπουν να διαβάσουν.
alex_000 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Φιλε αν ειναι να κανουμε copy paste απ το ιντερνετ σωθηκαμε. Ο καθενας θα μεταφερει απο 50 λινκς. O δικος σου χαρακτηρας ειναι το θεμα. Προσπαθεις με το στανιο να περασεις τα δικα σου. τραγικός. Συζήτηση στο internet και φτάνεις στο σημείο να μην δέχεσαι σοβαρές πηγές. Στανιό λέγονται οι πηγές ??? Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά, αν είσαι πάνω απο 16 χρονών συγχαρητήρια.
walkerr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 τραγικός. Συζήτηση στο internet και φτάνεις στο σημείο να μην δέχεσαι σοβαρές πηγές. Στανιό λέγονται οι πηγές ??? Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά, αν είσαι πάνω απο 16 χρονών συγχαρητήρια. Στανιο λεγεται η απαξιωτικη συμπεριφορα σου και η προσβλητικη τακτικη. Δε προκειται να σε βοηθησουν αυτα σε τιποτα. ΥΓ. Σοβαρη πηγη η wiki? Φιλε, τωρα μπηκες στο κοσμο του διαδικτυου?
alex_000 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Στανιο λεγεται η απαξιωτικη συμπεριφορα σου και η προσβλητικη τακτικη. Δε προκειται να σε βοηθησουν αυτα σε τιποτα. ΥΓ. Σοβαρη πηγη η wiki? Φιλε, τωρα μπηκες στο κοσμο του διαδικτυου? Η μεγαλύτερη προσβολή για τον εαυτό σου είναι αυτά που γράφεις. Όπως είπα πριν τέλος από εμένα γιατί κούρασα τον κόσμο που διαβάζει το θρεντ χωρίς λόγο , έγραψα τις προτάσεις μου έβαλα και τις πηγές μου , δεν έχει νόημα να ασχολούμαι τον καθένα.
Pa0ki Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Μονο παλαβος γιατρος θα συνεστηνε σε "σκελετο" να κανει βαρη... Εμένα παλαιότερα που ήμουν "σκελετός" μου συνέστησε γιατρός να κάνω γυμναστική(θεία μου κιόλας), ήταν παλαβή?
vk13 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Το παιδί ούτως η άλλως ήταν αρνητικό με την ιδέα της γυμναστικής, οπότε τσάμπα ακονίζετε τα ξίφη σας... Μια ενδεικτική διατροφή που είχα ακολουθήσει εγώ όταν βρέθηκα σε παρόμοια θέση πριν αρκετά χρόνια, δεν είχα πέσει όμως τόσο πολύ... Πρωί: Γάλα με βρώμη και καρύδια. Και κάνα μπισκότο λίγο αργότερα. Δεκατιανό: Τυρόπιτα (ή 2 τοστ) και μαζί φρούτα λίγο αργότερα. Μεσημεριανό: Κρέας ή κοτόπουλο με πατάτες ή ρύζι ή μακαρόνια + τυρί φέτα + ψωμί (2 φέτες) + σαλάτα αν τύχαινε (ντομάτα, αγγούρι, κρεμμύδι, λάδι) Απόγευμα: ¨Ενα γιαούρτι με αμύγδαλα και μέλι. Ρυζογκοφρέτες μετά από λίγο. Βραδυνό: οτι και για μεσημέρι απλά απέφευγα το ψωμί -Αν έμενα ξύπνιος μέχρι αργά χτύπαγα και ένα ποτήρι γάλα πριν κοιμηθώ + κάνα κουλούρι μαζί. -Όλα σε ικανοποιητικές μερίδες όχι 2 κουταλιές ρύζι και μισό μπούτι κοτόπουλο. -Τα μπισκότα και τα ψωμιά τα είχα με μέτρο. Γενικά έτρωγα και αρκετές χουφτίτσες ξηρούς καρπούς ημερησίως. -Επίσης και πιτόγυρα για βράδυ αν τύχαινε έτρωγα χωρίς κανένα ενδοιασμό. όχι καθημερινά φυσικά. 7 μήνες αργότερα + 5-6 κιλά. Ούτε χοντρός έγινα, ούτε skinny fat, ούτε μπυροκοιλιάς. Βέβαια δεν έκατσα να μετράω το σωματικό λίπος, ένιωθα μια χαρά με τον εαυτό μου. Μετά από λίγο διάστημα άρχισα και γυμναστική και πέταξα οριστικά έξω γλυκά, ψωμιά και πρόσεχα πλέον τις μερίδες μου, όχι πολυ αλλά γενικά τις πρόσεχα, σε σχέση με πριν...
silverado Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 For your information, το νήμα δεν ανήκει αποκλειστικά στον TS, όπως δεν ανήκει σε κανέναν συγκεκριμένα, παρά σε όλους που θα μπουν να διαβάσουν. Πραγματι το νημα δεν ανηκει αποκλειστικα στον TS και εχει ενδιαφερον η συγκεκριμενη διαμαχη, ομως ο καθενας ειπε τις αποψεις του για την συγκεκριμενη διαφωνια και επειδη αρκετες φορες οταν τελειωνουν τα επιχειρηματα αρχιζουν τα κοσμιτικα επιθετα καλυτερα να βοηθησουν τον TS με τον συγκεκριμενο τροπο που θελει.
walkerr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Η μεγαλύτερη προσβολή για τον εαυτό σου είναι αυτά που γράφεις. Όπως είπα πριν τέλος από εμένα γιατί κούρασα τον κόσμο που διαβάζει το θρεντ χωρίς λόγο , έγραψα τις προτάσεις μου έβαλα και τις πηγές μου , δεν έχει νόημα να ασχολούμαι τον καθένα. Aυτα που γραφω ειναι σωστα, γνωστα σε ολο το κοσμο, και σε πολιτισμενο πλαισιο. Ασε λοιπον τους αλλους να προσβαλουν οι ιδιοι, οπως λες, τους εαυτους τους και μη τους προσβαλεις εσυ. Ολο λες οτι θα αποσυρθεις απο το θρεντ, ολο χαιρετας, κι ολο επανερχεσαι ακομα πιο φαυλος... Εμένα παλαιότερα που ήμουν "σκελετός" μου συνέστησε γιατρός να κάνω γυμναστική(θεία μου κιόλας), ήταν παλαβή? Οχι, σωστα σου ειπε. Αυτο λεμε τοση ωρα, γυμναστικη ωστε να κατανεμηθει σωστα το βαρος που θα παρεις. Ο επιμονος φιλος απο πανω μιλησε για body building, λες και ενας "σκελετος" ενδιαφερεται αμεσα για ποντικια.
The_Judas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Με τον όρο body building συνήθως εννοούμε πολύ έντονη άσκηση με σκοπό το χτίσιμο σώματος. Αυτό δεν είναι κατάλληλο στην περίπτωση αυτή. Η γυμναστική είναι πράγματι πολύ χρήσιμη αλλά όχι σε τόσο υψηλό επίπεδο.
Dakonblackblade Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Τα έχετε μπερδέψει με το τι είναι το bodybuilding. Bodybuilding κάνει και ο κύριος 40-60 ετών που προσπαθεί να μειώσει την κοιλιά και να μεγαλώσει το στήθος, πλάτη, πόδια του. Σα να λέμε τρέξιμο και να εννοούμε τον Bolt κάθε φορά. Άσκηση με βάρη με στόχο τη βελτίωση του σώματός μας οπτικά (και λειτουργικά, γιατί όχι) , είναι bodybuilding. Δε χρειάζεται ούτε να φουσκώσεις, ούτε πρηστείς, ούτε ποντίκια, ορισμοί και λέξεις που συνήθως πετάνε οι άσχετοι. Αν τρως θερμίδες και δεν τις κάνεις κάτι, το σώμα τις αποθηκεύει σα λίπος και τις χέζει. Αν τρέχεις , απλά το σώμα σου θα προσαρμοστεί στον τύπο τρεξίματος που κάνεις. Αν σας αρέσουν τα σώματα μεγάλων αποστάσεων, τρέξτε μεγάλες αποστάσεις, αν σας αρέσουν τα σώματα που κάνουν βάρη, καντε βάρη, αν σας αρέσει ένας σωματότυπος εν γένει, κάντε ότι κάνει και αυτός. Αλλά για να βάλει κιλά κανείς πάνω του, καλά κιλά, πρέπει να κάνει βάρη. Για την αερόβια και τη καρδιά και όλα τα ωραία, δε θα πω πολλά, αλλά στα βάρη μετά από καμιά 50αριά squat η καρδιά πάει σαν τρελή και ο ιδρώτας ποτάμι. 1
walkerr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Εδω δεν εχουμε ενα κυριο 40-60 ετων που προσπαθει να παρει απο κοιλια και βαλει σε στηθος, εχουμε εναν νεαρο υποσιτιζομενο. Το αμεσο ειναι να παρει κιλα, οχι να κανει βαρη. "Ποντικια" το λεμε μεταφορικα, με το body building διαπλαθεις τους μυς σου. Για να κανεις ποντικια, φουσκωματα πρηξηματα σαν αυτα στις ταινιες θα χρειαστεις ενεσεις κλπ φαρμακα. Μακρυα απο τετοια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα