Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπαινεις σκρουτζ,βλεπεις ποσο εχει καινουριο το καθε μοντελο  και το βαζεις 25-40% λιγοτερο στις αγγελιες   

Αν θες βαζεις και διαφορα extra deals,μηπως και τα πουλησεις γρηγοροτερα.

Ποια περιοχη εισαι; 

Ηθελα 1 usb ειναι η αλήθεια 

Δημοσ.

Ρε παιδιά, ο άλλος πουλάει RX470 4GB στα 300 ευρώ. Είναι συλλεκτικές, έχασα κάτι?

Υπάρχει φοβερή έλλειψη παγοσμίως σε 470 480 και 570  580 και η ζήτηση είναι τεράστια λόγω cryptomining... Ήθελα μια 580 για φίλο και σε όποιο μαγαζί πήρα να ρωτήσω εδώ μου είπαν παραλαβή τουλάχιστον ένα μήνα. Για 480 άστο δεν υπάρχουν πουθενα...

http://www.nowinstock.net/computers/videocards/amd/rx580/

Δημοσ.

Η ηλιθιοτητα δεν εχει ορια και στον χωρο της πληροφορικης. Εγω μια 260X που ειχα την πουλησα σε ανεργο που περιμενε να βγαλει λεφτα ξυνοντας τα @@ρια του σε μια πολυθρονα. Ε μα λιγη λογικη να εχει καποιος μπορει να καταλαβει την απατη

• Like 1
Δημοσ.

Η ηλιθιοτητα δεν εχει ορια και στον χωρο της πληροφορικης. Εγω μια 260X που ειχα την πουλησα σε ανεργο που περιμενε να βγαλει λεφτα ξυνοντας τα @@ρια του σε μια πολυθρονα. Ε μα λιγη λογικη να εχει καποιος μπορει να καταλαβει την απατη

Και εγώ μαζί σου σύντροφε έχω έτοιμα και τα πανό.

VOTE HOTSHOT84 FOR PRESIDENT!!

Δημοσ.

Παζαρεύω με ένα μαγαζί στο eBay μια ASUS Turbo GeForce GTX 970 OC 4 GB. Την είχαν 189 και έκανα offer 150. Έκαναν counter 175. Θα έχει και 13€ μεταφορικά. Να δεχτώ την τιμή τους ή να κάνω counter 160-165 και αν δεχτούν εκεί;

Δημοσ.

Παζαρεύω με ένα μαγαζί στο eBay μια ASUS Turbo GeForce GTX 970 OC 4 GB. Την είχαν 189 και έκανα offer 150. Έκαναν counter 175. Θα έχει και 13€ μεταφορικά. Να δεχτώ την τιμή τους ή να κάνω counter 160-165 και αν δεχτούν εκεί;

Έχει 1-2 εδώ λίγο που είδα στην τιμή που ψάχνεις.

Δημοσ.

Ναι το είδα, αλλά κυρίως την Gigabyte με τα 3 fan που δεν μου αρέσει και τόσο. Είδα και την Palit στα 190€ που μου αρέσει πιο πολύ. Γενικά κοιτάω και τις αξιολογήσεις, πχ αυτήν που είναι στα 165€ την gigabyte με 0 αξιολογήσεις δεν την ακουμπάω.

Πάντως, αυτό το εύρος τιμής καλά δεν είναι για μια κάρτα που είναι λίγο πιο κάτω σε επιδόσεις από μια 1060 (πέρα από την vram); Είναι 80€ κάτω από τις 1060.

Δημοσ.

Μιλάμε για μεγάλη ζήτηση σε 470/480/570/580. Μάλλον είναι καλή ευκαιρία να πουλήσω την δικιά μου. Μια ερώτηση, γιατί τώρα ξαφνικά; Έχει να κάνει με την άνοδο του bitcoin;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...