Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν εχει φαει από που θα το καταλάβεις?

Αυτό είναι το θέμα, δυστυχώς δεν μπορείς να το καταλάβεις . Είναι ρίσκο η αγορά μεταχειρισμένης καλής radeon πλέον. Εκτός και αν όντως ξέρεις πως την συμπεριφερόταν ο ιδιοκτητης.
  • Like 1
Δημοσ.

Αυτό είναι το θέμα, δυστυχώς δεν μπορείς να το καταλάβεις . Είναι ρίσκο η αγορά μεταχειρισμένης καλής radeon πλέον. Εκτός και αν όντως ξέρεις πως την συμπεριφερόταν ο ιδιοκτητης.

εγω καρτα μετ/σμενη δεν παιρνω πλεον

επειδή παιζει πολύ Mining στις μερες μας καλυτερα καινουργια να ξερεις τι γινεται.

Δημοσ.

Όπως και αν έχει όμως 200€ για 290 είναι πολλά για μένα,δεν βρίσκω κάποιο λόγο να την αγοράσει κάποιος

• Like 3
Δημοσ.

Βλακεία ότι γράφει για το mining απο κάτω. Φαίνεται ζορισμένη.

Η δικιά μου είναι. Αυτό που ρώτησα είναι αν είναι καλή η τιμή να την δώσω.

Και αυτό για το mining το έγραψα για υποψήφιους miners, εγώ δεν έχω ασχοληθεί με αυτό.

Η δική μου είναι.

Δημοσ.

Είναι χωρίς εγγύηση, για αυτό η τιμή της πρέπει να πάει περίπου -50€ νομίζω. 

Αν την δώσεις σε καλύτερη τιμή στείλε pm.

Ισως να έχω άνθρωπο που αντί να πάει σε 1060 3GB θα πάει στην δική σου.

Δημοσ.

Η δικιά μου είναι.

Η δική μου είναι.

Γενικά το έλεγα. Και συ να λες οτι δεν την είχες για mine, όμως κανείς δεν μπορεί να το αποδείξει.
  • Like 1
Δημοσ.

Άρα αν βρω κάποιον την έδωσα ε?

Και αυτή είναι καλή αλλαγή για + 85 ευρώ?

https://www.skroutz.gr/s/11715351/Sapphire-Radeon-RX-580-4GB-Nitro-11265-07.html

Οχι. Για εμένα περίμενε VEGA. 

Αν βρεις κάποιον στα 200€ σπρώξε την όπως είναι επιπλωμένη .... :devil: και δώσε και δυο ανεμιστήρια δώρο έτσι για το καλό .... :-D

H GTX1060 σπρώχνει όλη την σειρά μεταχειρισμένων σε πολύ χαμηλές τιμές, αλλιώς μένουν στους κατόχους.

Ότι δηλαδή κάνουν και τα Ryzen στα παλαιά I7/I5/I3/Pentium.

Δημοσ.

Μάλλον για εκεί πάω και μιας και είναι στο σύστημα θα πρέπει να πάρω νέα. Άρα μέχρι 300 ταβάνι (Δηλαδή μέχρι +100 ευρώ από μεριάς μου ποιά?

Δημοσ.

Μάλλον για εκεί πάω και μιας και είναι στο σύστημα θα πρέπει να πάρω νέα. Άρα μέχρι 300 ταβάνι (Δηλαδή μέχρι +100 ευρώ από μεριάς μου ποιά?

Το mindfactory.de βγάζει κατά καιρούς την RX VEGA 56 στα 399€. 

Ξάξε το αν έχεις τιμολόγιο ή μπορεί κάποιος να το κάνει για εσένα και τσίμπισε αυτή.

Μέχρι τότε μάζεψε χρήμα.

Στα 300€ δεν αξίζει καμία για αντικαταστάτης της 290.

• Like 2
Δημοσ.

Άρα αν βρω κάποιον την έδωσα ε?

Και αυτή είναι καλή αλλαγή για + 85 ευρώ?

https://www.skroutz.gr/s/11715351/Sapphire-Radeon-RX-580-4GB-Nitro-11265-07.html

Εγώ δεν θα την έδινα καν, αλλά αν πας σε καινούρια για μειωμένη κατανάλωση, θόρυβο κτλ ή 580 8gb είναι μια καλή επιλογή.
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...