Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, σκεφτομαι τωρα τελευταία να πουλησω κομμάτια απο το συστημα μου, αν μπορει καποιος ας πει μια ιδεα:

CPU: amd fx 8320 +original cooler

Ram: Corsair Vengeance ddr3 cl8 4x4gb

MoBo: Gigabyte 990fxa-ud3

Cooling: Coolermaster hyper 212 evo

Case: Bitfenix raider(αυτο θα το δωσω δωρο γιατι εχει τα μαυρα του τα χαλια)

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Thulogur είπε

Καλησπερα, σκεφτομαι τωρα τελευταία να πουλησω κομμάτια απο το συστημα μου, αν μπορει καποιος ας πει μια ιδεα:

CPU: amd fx 8320 +original cooler

Ram: Corsair Vengeance ddr3 cl8 4x4gb

MoBo: Gigabyte 990fxa-ud3

Cooling: Coolermaster hyper 212 evo

Case: Bitfenix raider(αυτο θα το δωσω δωρο γιατι εχει τα μαυρα του τα χαλια)

200-240ε..αλλά κατ'εμε το δινεις μόνο αν δε σε καλύπτει ή  δε το χρειαζεσαι

Κρίμα να πωλούνται τα fx όσο καποια c2 quad.. 

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά, λίγο άσχετο: πόσο μπορώ να πουλήσω καμιά 30αριά σουβλάκια χειροποίητα ddr10, ψημένα; Έχω κάνει και oc σε όλα. Η εγγύηση λήγει σε 1-2 μέρες. Να τα βάλω 40€ η είναι πολλά;-

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, siralexgio7 είπε

Παιδιά, λίγο άσχετο: πόσο μπορώ να πουλήσω καμιά 30αριά σουβλάκια χειροποίητα ddr10, ψημένα; Έχω κάνει και oc σε όλα. Η εγγύηση λήγει σε 1-2 μέρες. Να τα βάλω 40€ η είναι πολλά;-

?

latest?cb=20150603055142

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Όχι, δεν το έπιασα εγώ, my bad.

(Τσικνοπέμπτη, σπίτι, ψήνω για τους γιους και το κορίτσι μου). Το δέχομαι (ξανά), οκ.-

• Thanks 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, nvnight είπε

Κρίμα να πωλούνται τα fx όσο καποια c2 quad.. 

Αν δεν πληρώσεις, δεν μαθαίνεις.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Dr_73 είπε

Αν δεν πληρώσεις, δεν μαθαίνεις.

Ναι,λες και πωλουνται c2q στα 200+€..

Δημοσ.

εδω τα netbook με αυτους τους τραγικους Atom και την χαλια αναλυση που τα ζητουσαν 50 ευρω και δεν τα αγοραζε κανεις τωρα τα ζητανε κατι κατοσταρικα.:lol:

Δημοσ.
Μόλις τώρα, spy94 είπε

Ναι,λες και πωλουνται c2q στα 200+€..

Δεν ειναι ίδιας ηλικίας , έτσι ;;; Από τους phenom του 2007 , καλύτερα πωλούνται οι c2q της ίδιας εποχής.

Για τους fx μην ξεχνάμε ότι πρότειναν του σκοτωμού εδώ μέσα τον fx 8320 έναντι των αντίστοιχων i5 haswel .

Οι haswel παίζουν ακόμη και μπορούν να αναβαθμιστούν με μεγάλες προοπτικές αν βρεθεί i7 ενώ οι fx ...

(Kάποιος  που πρότεινε του σκοτωμού fx παλιά και τώρα ryzen , για συγγενή του έγραψε πρόσφατα ότι επέλεξε i5 8400  ) .

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Dr_73 είπε

Δεν ειναι ίδιας ηλικίας , έτσι ;;; Από τους phenom του 2007 , καλύτερα πωλούνται οι c2q της ίδιας εποχής.

Για τους fx μην ξεχνάμε ότι πρότειναν του σκοτωμού εδώ μέσα τον fx 8320 έναντι των αντίστοιχων i5 haswel .

Οι haswel παίζουν ακόμη και μπορούν να αναβαθμιστούν με μεγάλες προοπτικές αν βρεθεί i7 ενώ οι fx ...

(Kάποιος  που πρότεινε του σκοτωμού fx παλιά και τώρα ryzen , για συγγενή του έγραψε πρόσφατα ότι επέλεξε i5 8400  ) .

Δεν ηθελα ουτε να πω κατι καλο ουτε κατι κακο για καποια πλατφορμα.Απλα να τονισω οτι ενα  (καλο) σετ c2q πιανει κανα 100ρικο.Συνεπως καμια σχεση με τα 200+.

Τουλαχιστον αυτος ηταν προθυμος να αλλαξει εταιρια αναλογα με τις αναγκες του.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, spy94 είπε

Δεν ηθελα ουτε να πω κατι καλο ουτε κατι κακο για καποια πλατφορμα.Απλα να τονισω οτι ενα  (καλο) σετ c2q πιανει κανα 100ρικο.Συνεπως καμια σχεση με τα 200+.

Τουλαχιστον αυτος ηταν προθυμος να αλλαξει εταιρια αναλογα με τις αναγκες του.

όλα μαζί δε λέει με τίποτα ... έδωσα p5k, 2X4 ddr2, x5460, μεγάλη ψήκτρα έφυγαν σε μια βδομάδα ένα-ένα στα 150€ + μεταφορικά 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ziaba είπε

όλα μαζί δε λέει με τίποτα ... έδωσα p5k, 2X4 ddr2, x5460, μεγάλη ψήκτρα έφυγαν σε μια βδομάδα ένα-ένα στα 150€ + μεταφορικά 

Αν τα εδινες μαζι δεν θα επιαναν ευκολα πανω απο 100ρικο.Το ιδιο ισχυει και το am3+.Αν το σπασει κομματια  θα τα παρει τα 200+,αλλιως δυσκολο μου φαινεται.Επισης τα 150 που πηρες ηταν πραγματικα πολλα.Τοσο σχεδον βρισκεις i5 haswell.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, spy94 είπε

Αν τα εδινες μαζι δεν θα επιαναν ευκολα πανω απο 100ρικο.Το ιδιο ισχυει και το am3+.Αν το σπασει κομματια  θα τα παρει τα 200+,αλλιως δυσκολο μου φαινεται.Επισης τα 150 που πηρες ηταν πραγματικα πολλα.Τοσο σχεδον βρισκεις i5 haswell.

σορρυ 45+55+20+25 δηλ 145 έφυγαν ... επίσης οι τιμές είναι χωρίς μεταφορικά τα οποία είναι από 2.6 έως 5 ευρώ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...