Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά ποσό μπορώ να πουλήσω ένα ps4 pro 3μηνων από πλαίσιο με απόδειξη κουτιά κανονικά, 2 χειριστηρια,3 παιχνίδια cd(gt sport,pro 2018,cod ghosts και 14 παιχνίδια digital όπως mgs5,Assassin creed,deus ex,infamous,just cause 3,darksiders2 κτλ..????

Επεξ/σία από Donfear
Δημοσ.

Εβαλα αγγελια το κουτι μου αν κανεις υπολογισμο βγαινει καπου στα 1900 ευρω μονο ενας μου ειπε 1100 μου εστειλαν για 300 500 600 :lol:

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Εβαλα αγγελια το κουτι μου αν κανεις υπολογισμο βγαινει καπου στα 1900 ευρω μονο ενας μου ειπε 1100 μου εστειλαν για 300 500 600 :lol:

Ε, τότε, δώσε κι εσύ μόνο το κουτί!:P

Δημοσ.

Όταν είναι για τόσα πολλά χρήματα σπάνια βλέπεις προσφορά,η αν δεις θα είναι κατά -30-40-50% κάτω διότι μάλλον το θέλουν να το πουλήσουν αυτοί μετά ;)

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, splanis είπε

αν εννοεις το κουτι της υπογραφης δεν μπορω να καταλαβω πως το βγαζεις 1900 αλλα τεσπα

Καινούριο με τις τωρινές τιμές,τόσο θα κοστίσει.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

Καλα εσυ αγοραζεις ακριβο καινουργιο υλικο για να το πουλας μετα απο μερικους μηνες?Τι ειναι αυτο βιτσιο? :P

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Donfear είπε

Παιδιά ποσό μπορώ να πουλήσω ένα ps4 pro 3μηνων από πλαίσιο με απόδειξη κουτιά κανονικά, 2 χειριστηρια,3 παιχνίδια cd(gt sport,pro 2018,cod ghosts και 14 παιχνίδια digital όπως mgs5,Assassin creed,deus ex,infamous,just cause 3,darksiders2 κτλ..????

Όλα μαζί θα τα ψιλοσκοτώσεις, σκέψου και το ενδεχόμενο να τα πουλήσεις χωριστά.

• Like 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, benign είπε

Καλα εσυ αγοραζεις ακριβο καινουργιο υλικο για να το πουλας μετα απο μερικους μηνες?Τι ειναι αυτο βιτσιο? :P

Μου την εδωσε να παρω καμια oled 65αρα εδωσα την Panasonic 50GT30 και εμεινε αδειο το σαλονι και δεν λεει μετα απο Plasma να πεσω σε LCD συν οτι ο υπολογιστης που εχω ειναι υπερβολη για αυτα που κανω.

Δημοσ.

Καλημερα

Εχω μια 24αρα οθονη LG 24MP57VQ-P σε πολυ καλη κατασταση χωρις γρατζουνιες η καποιο αλλο προβλημα αγορασμενη 15/10/2015 με τιμολογιο.

ποσα χπηματα μπορω να την δωσω?

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, elinik είπε

Καλημερα

Εχω μια 24αρα οθονη LG 24MP57VQ-P σε πολυ καλη κατασταση χωρις γρατζουνιες η καποιο αλλο προβλημα αγορασμενη 15/10/2015 με τιμολογιο.

ποσα χπηματα μπορω να την δωσω?

50-60€ 

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες, μια ερώτηση,

Στις αγγελίες που λένε:
"σε άριστη κατάσταση σαν καινούρια μπλά μπλά μπλά" (πέντε έξι σειρές) και κάτω κάτω απο το σεντόνι, "απλά έχει αυτό το error" (και προφανώς δεν δουλεύει), τι κάνουμε; Είναι εξώφθαλμη απάτη καθώς και η τιμή είναι ενός άριστου προιόντως, συν δεν γράφει πουθενά "για ανταλλακτικά". 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...