Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Aκόμα και νέα πράγματα πας απευθείας στο -15% απο σκρουτζ. Υπολογίζεις.

Οκ ευχαριστώ.. θα το κρατήσω γιατί βγαίνω πολύ χαμένος..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Liapisftw είπε

Τηλεοραση 4k Panasonic εντελως σφαγισμενη μιας μερας ειχε 450 και εδω μου ελεγαν να σου δωσω 300 να την παρω.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Τηλεοραση 4k Panasonic εντελως σφαγισμενη μιας μερας ειχε 450 και εδω μου ελεγαν να σου δωσω 300 να την παρω.

Καταλαβαίνω Λευτέρη. Δεν θα το χαρίσω. Εμένα μου βγήκε πολύ παραπάνω.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Liapisftw είπε

4 λεπτά πριν, Liapisftw είπε

Δεν θα το χαρίσω. Εμένα μου βγήκε πολύ παραπάνω.. 

Ώρες-ώρες δε σας καταλαβαίνω, εσάς τους έχοντες τέτοιες απόψεις.

Δηλαδή τι περίμενες; Ότι επειδή έδωσες 1.000€ για να στήσεις ένα σύστημα, μετά από ένα μήνα θα μπορείς να το πουλήσεις 950€;

Δηλαδή «το χαρίζεις» αν το δώσεις 15-20% κάτω; Μήπως να πληρώσει ο αγοραστής και την προσωπική εργασία του στησίματος;

Ή επειδή εσύ μπορεί να πήρες τα parts από ακριβό μαγαζί να υπολογιστούν αυτές οι τιμές;

Επεξ/σία από phanispal
  • Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, phanispal είπε

Ώρες-ώρες δε σας καταλαβαίνω, εσάς τους έχοντες τέτοιες απόψεις.

Δηλαδή τι περίμενες; Ότι επειδή έδωσες 1.000€ για να στήσεις ένα σύστημα, μετά από ένα μήνα θα μπορείς να το πουλήσεις 950€;

Δηλαδή «το χαρίζεις» αν το δώσεις 15-20% κάτω; Μήπως να πληρώσει ο αγοραστής και την προσωπική εργασία του στησίματος;

Ή επειδή εσύ μπορεί να πήρες τα parts από ακριβό μαγαζί να υπολογιστούν αυτές οι τιμές;

Εννοειται δεν ζηταω να το πουλήσω στην τιμή που το αγόρασα εγω. Εννοείται μιλάω για τις ελαχιστες τιμές Σκρουτζ. Απλά το θέμα είναι ότι ο υπολογιστής δεν έχει δουλέψει ούτε μια μέρα στο σύνολο. Υπολόγιζα να κόψω ένα 100ρικο από τις ελάχιστες του Σκρουτζ. Δηλαδή δεν είναι καλή τιμή? Πρέπει να κόψω 300+?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Liapisftw είπε

Εννοειται δεν ζηταω να το πουλήσω στην τιμή που το αγόρασα εγω. Εννοείται μιλάω για τις ελαχιστες τιμές Σκρουτζ. Απλά το θέμα είναι ότι ο υπολογιστής δεν έχει δουλέψει ούτε μια μέρα στο σύνολο. Υπολόγιζα να κόψω ένα 100ρικο από τις ελάχιστες του Σκρουτζ. Δηλαδή δεν είναι καλή τιμή? Πρέπει να κόψω 300+?

Κάτσε βρε, 15% ειναι 300+? 2.000 έκανε; Τελοσπάντων, αυτό είναι, δοκιμάζεις και στην τιμή που θες εσύ, και βλέπεις. Πρόταση σου κάνουμε εδώ, δεν επιβάλλουμε κάτι.

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Liapisftw είπε

Ό,τι είπε ο Sheo, συν:

Εσύ σαν υποψήφιος αγοραστής πόσα θα έδινες;

• Like 1
Δημοσ.

Και γω θεωρώ απόλυτα λογικές τις τιμές που προτάθηκαν.Είναι -15 εως -30% απο τιμές καινούργιων ανάλογα την περίπτωση.Εχει κουράσει να βλέπουμε τιμές πάνω,στα ίδια ή 5€ κάτω από τιμές καινούργιων.Συχνα βλέποντας και το χωρίς παζάρια κλπ...Κανείς δεν οφείλει να πληρώσει είτε υπερκοστολογημένες αγορες είτε κακές επιλογές σε parts. 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, phanispal είπε

Ό,τι είπε ο Sheo, συν:

Εσύ σαν υποψήφιος αγοραστής πόσα θα έδινες;

Να σου πω την αλήθεια 100€ κάτω για πρακτικά καινούρια πράγματα θα τα έδινα. Απλά αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι πλέον δεν αξίζει να αγοράζεις κάτι καινούριο. Καλύτερα μεταχειρισμένα από εδώ μέσα ώστε να μένει και κάτι στο πορτοφόλι..

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Liapisftw είπε

Να σου πω την αλήθεια 100€ κάτω για πρακτικά καινούρια πράγματα θα τα έδινα. Απλά αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι πλέον δεν αξίζει να αγοράζεις κάτι καινούριο. Καλύτερα μεταχειρισμένα από εδώ μέσα ώστε να μένει και κάτι στο πορτοφόλι..

Τα 100€ μπορεί να κοπούν πολύ εύκολα από λίγο φθηνότερη μητρική και σίγουρα από 16gb 3000+ μνήμες. 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, spy94 είπε

Τα 100€ μπορεί να κοπούν πολύ εύκολα από λίγο φθηνότερη μητρική και σίγουρα από 16gb 3000+ μνήμες. 

Η μητρική δεν επιλέχθηκε τυχαία. Διάβαζα ένα μήνα review και συγκριτικά. Έχει τρομερά vrm και power phases

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Liapisftw είπε

Απλά αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι πλέον δεν αξίζει να αγοράζεις κάτι καινούριο. Καλύτερα μεταχειρισμένα από εδώ μέσα ώστε να μένει και κάτι στο πορτοφόλι..

Ίσως δεν είχες καταλάβει πόσο γρήγορα απαξιώνονται τέτοιου είδους προϊόντα τεχνολογίας.

Επίσης, αν σ' ενδιαφέρει τόσο πολύ η κατάσταση του πορτοφολιού σου, ναι, συνήθως σε συμφέρει η αγορά μεταχειρισμένων parts.

9 λεπτά πριν, Liapisftw είπε

Η μητρική δεν επιλέχθηκε τυχαία. Διάβαζα ένα μήνα review και συγκριτικά. Έχει τρομερά vrm και power phases

Δεν αμφιβάλλω, αλλά μου δίνεις πάσα να πω το εξής: Όσο πιο κορυφαίο/εξεζητημένο είναι το part, τόσο φιλτράρεις το αγοραστικό κοινό.

Αναφέρω (ξανά) το παράδειγμα με έναν που προσπαθούσε να σπρώξει τη HOF 1080 του στα 550€, ως την καλύτερη 1080 απ' όλες με γραφικές ατάκες τύπου «τι να πει κανείς γι' αυτή την κάρτα, απλά η καλύτερη». Ναι ρε φίλε, μπράβο σου, αλλά ενδιαφέρονται τόσοι λίγοι για τη συγκεκριμένη (σε τέτοια τιμή), που έρχεται η ώρα να καταλάβεις ότι ίσως ήταν λανθασμένη η αγορά «της καλύτερης 1080». Τουλάχιστον ας την κρατούσε μέχρι να λιώσουν οι πυκνωτές να τη χαρεί, όχι να τη βγάλει σε αγγελία μόλις ένα χρόνο μετά.

Δηλαδή όταν αγοράζεις τόσο premium parts, (πρέπει να) ξέρεις από πριν ότι αν μπεις στη διαδικασία να τα δώσεις, στοχεύεις σε πολύ συγκεκριμένο κοινό.

Επεξ/σία από phanispal
  • Like 4
Δημοσ.
2 ώρες πριν, phanispal είπε

Δεδομένου ότι έχει ακριβώς ίδια απόδοση με τη 1080 Ti που (κανονικά πρέπει να) παίζει στα ~600€ και έχει εγγύηση ωσάν πιο νέα κάρτα, γνώμη μου είναι γύρω στα 500, βαριά στα 550€.

Αν είχε εγγύηση θα μπορούσες πιο πάνω.

Είναι κάργα premium προϊόν, αλλά για μένα δεν αξίζει κάτι παραπάνω από αυτό που είπα πιο πάνω.

Σε ευχαριστω. Οπως ειπε και ο stamer ειναι η maxwell.Αναμεσα σε 350 με 400 σκεφτομουν. Ειναι αρχαια δεν λεω αλλα εχει μπολικη μνημη.

Θα θελα και αλλες αποψεις παρακαλω. Και αν σκεφτομαι λαθος να μου το πειτε

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, spy94 είπε

Εγώ θέλω να προσθέσω οτι δύσκολα έως απίθανα θα έδινα λεφτά σε κάτι καινούργιο (1 μήνα ας πούμε) απλά γιατί θα ήμουν πιο "ψηλιασμένος". Ίσως λάθος αλλά έτσι σκέφτομαι.

4 λεπτά πριν, ASFE είπε

Σε ευχαριστω. Οπως ειπε και ο stamer ειναι η maxwell.Αναμεσα σε 350 με 400 σκεφτομουν. Ειναι αρχαια δεν λεω αλλα εχει μπολικη μνημη.

Θα θελα και αλλες αποψεις παρακαλω. Και αν σκεφτομαι λαθος να μου το πειτε

Και εγώ αυτά τα χρήματα ετοιμαζόμουν να σου γράψω! Προσωπικά θα δοκίμαζα αρχικά με 370 (είναι δύσκολα τα πράγματα γιατί υπάρχουν διάφορες νέες καλές κάρτες πολλές σε παρόμοια χρήματα). Αρχαία δεν θα την έλεγα φίλε μου, εγώ με την 980ti (ακόμα παίζω σε 1080 βέβαια) δεν έχω καταφέρει ακόμα δυστυχώς να βρω λόγο να την αλλάξω - παίζοντας AC, COD, TR (λέω δυστυχώς γιατί με τρώει να αλλάξω γενικά σύστημα :P)

• Like 1
Δημοσ.

Είναι ελάχιστα πιο δυνατή από μια 980 Ti, που παίζουν στα ~300€, οπότε γύρω στα 350€ θα έλεγα εγώ. 

Αλλά είναι και πιο κάτω από τη 1080 που (για μένα θα 'πρεπε να) παίζει στα ~400€.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...