AngMara Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, spy94 είπε Όχι είναι πολύ λίγο για να ναι αληθινό.Ειτε δεν θυμάσαι καλά είτε είχες πρόγραμμα που δεν διάβαζε σωστά θερμοκρασίες κλπ.Δεν μπορω να φανταστώ ότι έτρεχε σε τέτοιες θερμοκρασίες σε rendering πχ,με μια απλή ψυκτρουλα όσο καλό airflow και αν υπήρχε.Ασε που πιθανότατα δεν τον έχεις πάρει καινούργιο οπότε δεν ξέρεις την χρήση του. Καινούριο το πήρα με τον 920 και το μόνο που έκανα άλλαξα τον επεξεργαστή. Με τον 920 έψηνες φέτες του τοστ.😄 Το πρόγραμμα που βλέπω θερμοκρασίες είναι το AIDA64 Extreme. Γι αυτό έγραψα επεξεργαστής διαμάντι. Η δε κάρτα γραφικών δεν είναι μικρή. Είναι τεράστια και με το ζόρι χωράει στο κουτί. Το κουτί έχει 5 συνολικά ανεμιστήρες. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2019 από AngMara
Noreak Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, AngMara είπε Καινούριο το πήρα με τον 920 και το μόνο που έκανα άλλαξα τον επεξεργαστή. Με τον 920 έψηνες φέτες του τοστ.😄 Το πρόγραμμα που βλέπω θερμοκρασίες είναι το AIDA64 Extreme. Γι αυτό έγραψα επεξεργαστής διαμάντι. Η δε κάρτα γραφικών δεν είναι μικρή. Είναι τεράστια και με το ζόρι χωράει στο κουτί. Το κουτί έχει 5 συνολικά ανεμιστήρες. Μαλλον δεν εβλεπες τη σωστη θερμοκρασια, αυτη που αντιστοιχει στη cpu.Ο επεξεργαστης ειναι 95w, δεν υπαρχει περιπτωση σε full cpu usage να εχεις 40, ουτε καν με υδροψυξη.Εκτος αν η θερμοκρασια δωματιου ειναι 0. Κατα τα αλλα το pc ειναι σχεδον κριμα να το δωσεις.
AngMara Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 27 λεπτά πριν, Noreak είπε Μαλλον δεν εβλεπες τη σωστη θερμοκρασια, αυτη που αντιστοιχει στη cpu.Ο επεξεργαστης ειναι 95w, δεν υπαρχει περιπτωση σε full cpu usage να εχεις 40, ουτε καν με υδροψυξη.Εκτος αν η θερμοκρασια δωματιου ειναι 0. Κατα τα αλλα το pc ειναι σχεδον κριμα να το δωσεις. Με την πρώτη ευκαιρία μόλις το βάλω να δουλέψει θα ανεβάσω screenshot. Ίσως να κάνω κάτι λάθος. Θα μου πεις εσύ. Ευχαριστώ.
Noreak Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, AngMara είπε Με την πρώτη ευκαιρία μόλις το βάλω να δουλέψει θα ανεβάσω screenshot. Ίσως να κάνω κάτι λάθος. Θα μου πεις εσύ. Ευχαριστώ. Το screenshot εχει νοημα μονο αν το βαλεις να δουλεψει full, με καποιο stress testing software οπως το prime95.Δεν υπαρχει λογος φιλε, μη μπαινεις τζαμπα στη διαδικασια. 2
AngMara Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Noreak είπε Το screenshot εχει νοημα μονο αν το βαλεις να δουλεψει full, με καποιο stress testing software οπως το prime95.Δεν υπαρχει λογος φιλε, μη μπαινεις τζαμπα στη διαδικασια. Έχεις δίκιο είδα και 53 βαθμούς σε stress test. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2019 από AngMara 1
Noreak Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) @AngMara εχουμε βγει εκτος θεματος οποτε συνοπτικα, οι θερμοκρασιες ειναι μια χαρα αν και δεν ειμαι σιγουρος οτι εκανες απολυτα σωστα το stress test.Ισως δεις επιπλεον 3-5 βαθμους με αλλο προγραμμα και φυσικα το καλοκαιρι ακομα μεγαλυτερες αλλα μικρη σημασια εχει καθως το οριο του επεξεργαστη ειναι πολυ ψηλοτερα.Ευχομαι να φυγει γρηγορα. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2019 από Noreak 1
AngMara Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 17 λεπτά πριν, Noreak είπε @AngMara εχουμε βγει εκτος θεματος οποτε συνοπτικα, οι θερμοκρασιες ειναι μια χαρα αν και δεν ειμαι σιγουρος οτι εκανες απολυτα σωστα το stress test.Ισως δεις επιπλεον 3-5 βαθμους με αλλο προγραμμα και φυσικα το καλοκαιρι ακομα μεγαλυτερες αλλα μικρη σημασια εχει καθως το οριο του επεξεργαστη ειναι πολυ ψηλοτερα.Ευχομαι να φυγει γρηγορα. Ευχαριστώ πάρα πολύ για την υποστήριξη και την βοήθεια σου. Τελικά για αυτά τα χρήματα δεν θα το αποχωριστώ. Ευχαριστώ και όλους όσους συμμετείχαν στην κουβέντα μας. 1
thetiesthatbind Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Έχω μια μητρική ASUS P5PL2-E και έναν Intel Core 2 Duo. Ποσο πιάνουν αυτά μαζί να τα δώσω; Επισης, αξίζει να το πάω σε τεχνικό να το στήσουμε να δούμε ότι όλα λειτουργούν κομπλέ ή να πάρω μνήμες DDR2 και μια κάρτα να βρω να κουμπωσω και να τσεκάρω μόνος;
spy94 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Έχω μια μητρική ASUS P5PL2-E και έναν Intel Core 2 Duo. Ποσο πιάνουν αυτά μαζί να τα δώσω; Επισης, αξίζει να το πάω σε τεχνικό να το στήσουμε να δούμε ότι όλα λειτουργούν κομπλέ ή να πάρω μνήμες DDR2 και μια κάρτα να βρω να κουμπωσω και να τσεκάρω μόνος; Κάνα 20αρικο με το ζόρι.Δεν αξίζει να το πας σε τεχνικό μη σου πω ούτε αξίζει να πάρεις αλλά παρτς να δοκιμάσεις.Δεν είσαι και Θεσσαλονίκη να σου δώσω να δοκιμάσεις. 1 1
thetiesthatbind Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Λέει τίποτα ή να τα αφήσω αντίκα να το χαίρομαι σαν πρώτο σύστημα;
Hades_Pylis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα παιδιά, έχω μία Sapphire Nitro RX 580 4GB αγορασμένη πρόσφατα από άλλο μέλος του Insomnia , η κάρτα είναι σε άριστη κατάσταση, υπάρχει κουτί απόδειξη και εγγύηση μέχρι τον 11/2020. Δεν έχει κάνει mining κτλ πόσο θα ήταν καλά να την πουλήσω;
Sheogorath Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε Λέει τίποτα ή να τα αφήσω αντίκα να το χαίρομαι σαν πρώτο σύστημα; 20 ευρώ περίπου, όπως σου προτάθηκε. Δεν θα το εδινα. 1
afterhours Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 28 λεπτά πριν, Hades_Pylis είπε Καλησπέρα παιδιά, έχω μία Sapphire Nitro RX 580 4GB αγορασμένη πρόσφατα από άλλο μέλος του Insomnia , η κάρτα είναι σε άριστη κατάσταση, υπάρχει κουτί απόδειξη και εγγύηση μέχρι τον 11/2020. Δεν έχει κάνει mining κτλ πόσο θα ήταν καλά να την πουλήσω; 120-140€
Hades_Pylis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, afterhours είπε 120-140€ Σ'ευχαριστώ για την άμεση απάντηση
nikolakisteo Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Τέτοιες αγγελίες βλέπω συνέχεια πλέον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις