Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε

Στην οθόνη μάλλον πρέπει να την πάει στα 100 με 120

SU: Corsair VS Series 650W 80+ (40~45)
CPU : Intel Core i5 6500 1151 / 3.2 Ghz (60)
Cooler : BeQuiet Dark Rock Advanced ( 30) 
M/B : Gigabyte B150M-DS3H (40)
RAM : Corsair 16GB Kit 2400Mhz (70~80)
SSD1 : Corsair 480GB (100% υγεία) (40~50) με 70 παίρνεις τον Μ2 480gb από την Corsair. 
SSD2 : OCZ Trion 150 240GB (15)
GPU : Palit GTX960 4GB (100 max) 

Οπότε πακέτο το κουτί κανα 400αρι στην τελική δεν νομίζω να αξίζει να το δώσεις 

Και πάλι πολλά είναι για ένα τέτοιο σύστημα θα έλεγα 350€ 

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, Ghost_Man2329 είπε

Και πάλι πολλά είναι για ένα τέτοιο σύστημα θα έλεγα 350€ 

Όλα είναι επώνυμες μάρκες δεν είναι τυχαία πχ το τροφοδοτικό είναι 650 θα μπορούσε να το κρατήσει κιόλας αλλά λογικά θα θέλει να φτιάξει ένα ολοκληρωμένο pc από την αρχή τύπου full modular τώρα αν θέλει να το δολοφονήσει τόσο ας το κάνει, υπάρχουν άλλοι που ζητάνε 500 και 600 για χειρότερα συστήματα. 

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα στην παρεα.

Ποσο αξιζει ενας 6ης γενιας i5 ; Τον θελω για το ξαδερφακι μου που εχει Pentium και δεν υπαρχουν χρηματα για αναβαθμιση . 

Βλεπω στις αγγελειες απο 130 εως και 150 . Αξιζει τοσο πολυ; Εγω ελεγα το πολυ ενα 100αρι αλλα απο την αλλη παλι κοιταω τιμες σκρουτζ και ο τετραπυρηνος ι3 εχει γυρω στα 115.

Τι λετε;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Amix είπε

Καλησπερα στην παρεα.

Ποσο αξιζει ενας 6ης γενιας i5 ; Τον θελω για το ξαδερφακι μου που εχει Pentium και δεν υπαρχουν χρηματα για αναβαθμιση . 

Βλεπω στις αγγελειες απο 130 εως και 150 . Αξιζει τοσο πολυ; Εγω ελεγα το πολυ ενα 100αρι αλλα απο την αλλη παλι κοιταω τιμες σκρουτζ και ο τετραπυρηνος ι3 εχει γυρω στα 115.

Τι λετε;

50-60 αν διαβάσεις λίγο ποιο πάνω. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

Δεν παίζει.Άλλο η θεωρία άλλο η πράξη.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, LIGHT1NG είπε

Δεν το ειχα προσεξει , ευχαριστω.

Αλλα αν πω σε καποιον οτι αξιζει 60-70 μπορει και να με βρισει απο πανω :D  

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

Όλα είναι επώνυμες μάρκες δεν είναι τυχαία πχ το τροφοδοτικό είναι 650 θα μπορούσε να το κρατήσει κιόλας αλλά λογικά θα θέλει να φτιάξει ένα ολοκληρωμένο pc από την αρχή τύπου full modular τώρα αν θέλει να το δολοφονήσει τόσο ας το κάνει, υπάρχουν άλλοι που ζητάνε 500 και 600 για χειρότερα συστήματα. 

Καλά 350 δεν το δίνω , βασικά ήθελα να το διώξω μαζί με το MacBook και να πάρω ένα καλό Ultrabook που να παίρνει εξωτερική κάρτα αν με ξαναπιάσει όρεξη για το gaming, για να έχω ένα μηχάνημα με ενα dock και να ξεμπερδευω.

Με κούρασαν τα καλώδια , τα πολλαπλά λειτουργικά συστήματα κτλ κτλ οπότε θέλω λύση όλα σε ενα νοικοκυρεμενα.

Τεσπά μπορεί να πουλήσω κάρτα και κουτί και να το κάνω σέρβερ να τελειώνω από να το δώσω 350.

Σας ευχαριστώ πάντως όλους για τον χρόνο σας

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, spy94 είπε

Δεν παίζει.Άλλο η θεωρία άλλο η πράξη.

Ναι προφανώς αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα χδ

6 λεπτά πριν, Amix είπε

Δεν το ειχα προσεξει , ευχαριστω.

Αλλα αν πω σε καποιον οτι αξιζει 60-70 μπορει και να με βρισει απο πανω :D  

Να σκέφτεσαι ότι ένας i3 8100 είναι καλύτερος από όλους τους ι5 μέχρι και την 7 γενιά. 

• Confused 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

Ναι προφανώς αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα χδ

Να σκέφτεσαι ότι ένας i3 8100 είναι καλύτερος από όλους τους ι5 μέχρι και την 7 γενιά. 

Η πραγματικότητα είναι ότι οι i5 παίζουν ακόμη στα 100+++ οπότε 50€ δύσκολα να βρεις.Οποτε η κάποιος πάει σε καινούργιο γιατι συμφέρει η τα σκαει και κάνει κάποιον μάγκα γιατί δεν θέλει να ασχοληθεί.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, spy94 είπε

Η πραγματικότητα είναι ότι οι i5 παίζουν ακόμη στα 100+++ οπότε 50€ δύσκολα να βρεις.Οποτε η κάποιος πάει σε καινούργιο γιατι συμφέρει η τα σκαει και κάνει κάποιον μάγκα γιατί δεν θέλει να ασχοληθεί.

Ο άλλος νομίζω τον έδινε 200 πάντως 🤣

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, spy94 είπε

Συμφωνώ μαζί σου. Ήθελα να φτιάξουμε 2 pc για τα παιδιά μας με 2 φίλους και μετά από ψάξιμο 1 βδομάδας στο insomnia (γιατί τους έλεγα ότι θα μας έρθουν οικονομικά), αγοράσαμε καινούργιους με ποίο λίγα λεφτά. Το ίδιο και με τα laptop, βρίσκεις 10ετίας στα 300-350€ τόσο καλά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...