Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα τι να λέμε τώρα... έχει και θέση για 2 σκληρούς!

Νομίζω ότι αν το δώσεις 300 στείλε πρώτα σε μένα pm!!!

:-D :-D :-D

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.

παιδια ξαναλεω... το βρηκα στην δουλεια μου ! να το αγορασω λεω να τους πω...εχει τρομακτικα καλη οθονη !!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Α να το αγοράσεις. Απ ότι κατάλαβες αν στο αφήσουν 300 και κάτω το τσίμπησες και καλορίζικο.

Συμφωνώ. Ενα 300αρι θα έπιανε αν είναι κουτατο. Πες τους 250 ευρώ και είσαι μια χαρα... Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ.

ok ευχαριστω... πειτε και μια τιμη για αγορα galaxy s4 black mist απριλιου 2014 κουτατο αψεγαδιαστο με εγγυηση αποδειξη ?

Δημοσ.

ok ευχαριστω... πειτε και μια τιμη για αγορα galaxy s4 black mist απριλιου 2014 κουτατο αψεγαδιαστο με εγγυηση αποδειξη ?

Εως 280€ max

Δημοσ.

Kαλησπερα παιδια!Θελω να πουλησω μια gigabyte hd 7950 λογω αναβαθμησης!Ποια θα ηταν καλη τιμη?

Δημοσ.

παιδια βρηκα αυτο ξεχασμενο στην αποθηκη στην δουλεια μου κουτατο ελαχιστα δουλεμενο ποσο λετε να πιασει ???

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.905687

Μην το δωσεις με τιποτα κατω απο 300€ αν ειναι σε αριστη κατασταση

Μα τι να λέμε τώρα... έχει και θέση για 2 σκληρούς!

Νομίζω ότι αν το δώσεις 300 στείλε πρώτα σε μένα pm!!!

:-D :-D :-D

Α να το αγοράσεις. Απ ότι κατάλαβες αν στο αφήσουν 300 και κάτω το τσίμπησες και καλορίζικο.

Συμφωνώ. Ενα 300αρι θα έπιανε αν είναι κουτατο. Πες τους 250 ευρώ και είσαι μια χαρα...

Κάτι που διαφέυγει σε όλους σας, είναι η προβληματική κάρτα γραφικών που φοράει.

Κατά τα άλλα το μηχάνημα είναι ένα από τα καλύτερα VAIO που έχουν κυκλοφορήσεις ποτέ.

Αυτό με την κάρτα γραφικών όμως είναι deal breaker.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, θέλω να πουλήσω ένα μαύρο Sony Xperia J σε πραγματικά άριστη κατάσταση μαζί με ένα set ακουστικά και φορτιστή. Καμία γνώμη;

Δημοσ.

Γιατί προβληματική;

Γιατί είχαν προβλήματα στα bga balls στις κολλήσεις οι παρτίδες σε 8400, 8600, 9400 και 9600 σε Mobile.

Ομοίως και οι αντίστοιχου πυρήνα Quadro.

• Like 1
Δημοσ.

pentium [email protected]

geforce mx440@64mb

512 ram (2X256mb) ddr1

μητρικη msi ms 6547 ultra(?)

dvd rom

cd writer

ολα τα παραπανω σε κουτι φουτζισου σιεμενς

χωρις δισκο, χωρις οθονη

λειτουργει αψογα

ποσο να το στειλω;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...