Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κι εγώ 50€ το είχα πάρει μεταχειρισμένο από μέλος εδώ μέσα.

69€ είχε με την «προσφορά», που κακά τα ψέμματα, όλοι με εκείνη την τιμή το είχαμε πάρει αρχικά.

80€ για κανένα λόγο.

• Like 2
  • Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.

Καλησπέρα , ένας φίλος έχει μια 50αρα SONY LCD , HD ready , αγορασμένη το 2005 η 2006.

Θέλει να την βάλλει αγγελία για να πάρει μια full HD , ποσό μπορεί να την πουλήσει;

Δημοσ.

Μια GTX780 ποσο να την παρω; Μην με ρωτησετε μαρκα δεν εχω βρει ακομα απλα ρωταω για την τιμη.

Max 250 αν εχει αρκετη εγγυηση ειναι καλη υλοποιηση και σε καλη κατασταση...Αν θες τη γνωμη μου κοιτα για καμια 970 γυρω στα 300e αν βγαινει το budget γιατι αξιζει τη διαφορα

Δημοσ.

καλησπέρα, έχω τα εξής προς πώληση και θέλω την άποψή σας για τιμές:

1. RAM MUSHKIN SILVERLINE 2X4GB DDR2 (αγορασμένες 60€ από PC1 τον 5/2015, αχρησιμοποίητες, αλλά χωρίς συσκευασία)

2. Σκληρός WESTERN DIGITAL GREEN 1T 3,5'' (αγορασμένος 60€ από PC1 τον 5/2015, αχρησιμοποίητος, αλλά χωρίς συσκευασία)

3. MOTHERBOARD ASUS P5K PREMIUM (έχει ενσωματομένο WIFI) και ASUS P5K E (ίδια με την προηγούμενη απλά χωρίς το wifi  

receiver) - socket 775 και οι δύο - πλήρως λειτουργικές

4. κουτί ΝΖΧΤ με οθόνη που δείχνει θερμοκρασίες, επιπλέον έχει 3 usb θύρες, 3 ανεμιστηράκια με μπλε led φωτισμό (αγορά από

πλαίσιο το 2009)

5. Οθόνη Υ/Η LG FLATRON W1934S (19'')

Θα ήθελα αν μπορώ να τα πουλήσω και όλα μαζί να ξεμπερδέυω αλλά θα ήθελα μια τιμή και για κάθε κομμάτι.

Ευχαριστώ.-

Δημοσ.

Καλά ή άποψη μου για την 390 είναι γνωστή, αλλά εάν δεν βιαζεσαι 290x θα βρεθεί ;) και είναι πυροβόλο future proof!!!

Καλα εκανα μεγαλη πατατα σημερα. Πουλησα τις μνημες μου 4Χ4GB 2133 γιατι βρηκα απο αγγελια 2Χ8GB 2400 και οταν εστειλα στο παλικαρι μηνυμα τις ειχε πουλησει και τωρα ειμαι με δανεικο το φορητο της πεθερας. :lol:

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...