Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Gigabyte GT240 αν τη βάλω 40ε είναι πολλά?

Πάρα πολλά είναι.

Είναι ισάξια με την 9800gt (και λίγο πιο αργή η 240) που κάνει 25 ευρώ.

Στα 30 ίσως φύγει.

• Like 2
  • Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.

Άριστο iPhone 4S μαύρο 32άρι με το κουτί του ποσό πιάνει;;Επίσης με ποια Android smartphones μπορώ να το ανταλλάξω;;

γυρω στα 150...

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι Hardware αλλά ένα dell xps 14 ultrabook με i5 8gb ram 32gb ssd και 500 hdd σε άριστη κατάσταση φυσικά, με μέτρια μπαταρία ~2 ώρες και χωρίς εγγύηση πόσο λέτε να πιάνει; 

Δεν έχω / έχω καιρό να δώ κάτι στις αγγελίες.

Δημοσ.

Δεν το έχω μπροστά μου αλλά από ότι βλέπω με αυτόν έβγαινε το μοντέλο, Intel Core i5-3317U δεν είμαι βέβαιος μπορεί να είναι και i5-3337U

Δημοσ.

Καλημέρα.

Πόσα θα μπορούσες να πιάσει ένα καθ'όλα άριστο και κουτάτο Onda v975m με παρελκόμενα, 2 θήκες και 3 ζελατίνες οθόνης;

Δημοσ.

Μιας που μιλαμε εδω για μτχρσμενα να ζητησω την γνωμη σας.

Μου εσκασε μια καρτα 99% ψημενη, με χρηση δυο μερων και ο πωλητης κανει τον κινεζο. Αν του βαλω αρνητικη λεει θα μου βαλει και εχει και τρια προφιλ.

Το ποσο ειναι μικρο αλλα για το γαμωτο.

Τι κανουμε? Ειναι αγγελιες με το Αθηνα-ταυρος

"AUINA TAUROS"

τις εχετε δει.

Δημοσ.

Αν σου εχει στειλει pm που να λεει οτι εχει 3 προφιλ το βαλε στην συζητηση εναν Mod να τον στειλει σπιτι του.

Τηλεφωνικα δυστυχως.

Θα δειτε στις αγγελιες εχει το ιδιο μοτιβο με το AUINA TAUROS φατσα καρτα. Μακρια και αν μπορειτε αναφορα για λογαριασμους σε μοντ. Εγω ειμαι απο κινητο και νετ δεν εχω.

Δημοσ.

Ποσο αξιζει να πουληθει το σετακι fx 8320-Gigabyte 990FXA-UD3 Rev.4 + Kingston Hyperx Fury 2*4gb 1866mhz White
o Fx ειναι 1.5 χρονο χωρις καθολου oc η μητρικη και οι ραμ ειναι 3 μηνων
Εγγυησεις υπαρχουν για ολα και θα δωθουν στο κουτι της μητρικης με ολα τα παρεκλομενα
επισης εχω μια Η60 2013 edition σε καλη κατασταση αλλα μονο με το amd kit (εχω κανει ticket στην Corsair για το ιντελ κιτ) με ενα After market sp120αρι φανακι αυτο με το δαχτυλιδι αλλα μονο το ασπρο
Με εγγυηση και αυτη
Ποσο λετε να τα δωσω?

Ευχαριστω πολυ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...