Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.

Εγώ πεδία σήμερα πούλησα ένα xeon x5650, asus p6t, 12GB, 230 εύρο(εντάξει στην αρχή υπολόγιζα να τα πουλήσω 240-250), οπότε για να πουληθεί σημαίνει ότι δεν είναι καθόλου παραλογή η τιμή, και μάλιστα το άτομο που τα πήρε ήξερε τι έπαιρνε, από ότι μου είπε ήταν τεχνικός υπολογιστών και το ήθελε για τον εαυτό του, σίγουρα άσχετο δεν τον έλεγες.

• Like 1
Δημοσ.

Σαφώς και δεν ήταν άσχετος για αυτό που είναι ο xeon και τις επιδόσεις που προσφέρει είναι όπλο, και η τιμή αυτή χώμα, αυτή είναι η αλήθεια τί να κάνουμε ΑΝ δεν το ξέρει ο κάθε ενας, ας μάθει ή ας αγοράσει κάτι άλλο, δεν είναι δουλειά του πωλητή να ανοίξει τα μάτια στον οποιοδήποτε, σκοπός του είναι να αποκομίσει την υψηλότερη τιμή που μπορεί, όπως και του αγοραστή να μάθει δεί συγκρίνει και να βρεί αυτό που τον εξυπηρετεί στην χαμηλότερη τιμή που μπορεί, έτσι δουλεύει, και πάντα υπήρχαν θα υπάρχουν λαμόγια, απατεώνες, και σωστοί και έντιμοι είτε πωλητές είτε αγοραστές, και έννοιες όπως ηθική σε αγοραπωλησίες σε καπιταλιστικό σύστημα μου ακούγονται σαν τις εκθέσεις που γράφαμε στο δημοτικό, γνώμη μου φυσικά

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πεδία σήμερα πούλησα ένα xeon x5650, asus p6t, 12GB, 230 εύρο(εντάξει στην αρχή υπολόγιζα να τα πουλήσω 240-250), οπότε για να πουληθεί σημαίνει ότι δεν είναι καθόλου παραλογή η τιμή, και μάλιστα το άτομο που τα πήρε ήξερε τι έπαιρνε, από ότι μου είπε ήταν τεχνικός υπολογιστών και το ήθελε για τον εαυτό του, σίγουρα άσχετο δεν τον έλεγες.

Ε καλά ο 5650 είναι δυνατό κομμάτι και σίγουρα σε αυτά τα χρήματα δύσκολα βρίσκεις combo που να είναι καλύτερο του.Προσωπικά όσο καλός και να είναι θα προτιμουσα κάτι χειρότερο αλλά με εγγύηση.

Παρόλα αυτά η κατανάλωση του ειδικά με ένα oc 4ghz ας πούμε(αν θέλει να παίζει και κάνα game καλύτερα) είναι κυριολεκτικά στο θεό.Σίγουρα όποιος το πήρε θα έχει συγκεκριμένο πλάνο χρήσης.

Δημοσ.

Aν και περιμένω να μου πείτε να τον χαρίσω,

Πύργος με 

Ε8400 με εγγύηση (απο μένα)

4GB ram με εγγύηση

MSI p965

Seasonic 450w 80+ silver με εγγύηση

250gb hdd

μια Quadro ή μια 9800GTX

Aerocool Advance GT με 14άρι και κοκκινα λεντ. με εγγύηση

Kαι μια ψύκτρα Xigmatech

Πόσα πιάνει?

νταξ δεν ειναι και για να τα χαρισεις...κανα 150αρι ισως πανω κατω......

• Like 3
Δημοσ.

Ε καλά ο 5650 είναι δυνατό κομμάτι και σίγουρα σε αυτά τα χρήματα δύσκολα βρίσκεις combo που να είναι καλύτερο του.Προσωπικά όσο καλός και να είναι θα προτιμουσα κάτι χειρότερο αλλά με εγγύηση.

Παρόλα αυτά η κατανάλωση του ειδικά με ένα oc 4ghz ας πούμε(αν θέλει να παίζει και κάνα game καλύτερα) είναι κυριολεκτικά στο θεό.Σίγουρα όποιος το πήρε θα έχει συγκεκριμένο πλάνο χρήσης.

αυτό που είπες ισχύ μονό για idle, σε load ένας i7 920@4GHz(που είναι πολύ πιο ενεργοβορις από τον x5650, TDP 130w vs 95w) ξοδεύει 417w(όλο το σύστημα με prime 95) ενώ ένας i7 [email protected] 415w(όλο το σύστημα με prime 95)

http://www.eteknix.com/intel-core-i7-6700k-i5-6600k-skylake-processors-review/8/

http://www.tomshardware.com/reviews/overclock-core-i7,2268-10.html

Δημοσ.

Mόλις είδα στις αγγελίες i7 920 με 150€, αξίζει? :D

θελω να πιστευω οτι αστειευεσαι .... εκτος αν τον δινει μαζι με μητρικη ραμ κουτι σκληρο τροφοδοτικο και ενα κουτι σοκολατακια ...

α και λιγα αυγα για το πασχα...βαμμενα κατα προτιμηση...

• Like 1
Δημοσ.

Σε αυτόν πάντος χτυπάει 700W με gtx970 παίζοντας crysis.Βέβαια δεν ξέρω τι ρεύμα έχει αλλά όπως και να έχει...

Μια απορία όσον αφορά μεταχειρησμένα.Όταν βλέπετε σε αγγελία K cpu & Z μητρική να λέει δεν έχει γίνει overclock ποτέ...κατά πόσο το πιστεύετε.?

Δημοσ.

Σε αυτόν πάντος χτυπάει 700W με gtx970 παίζοντας crysis.Βέβαια δεν ξέρω τι ρεύμα έχει αλλά όπως και να έχει...

Μια απορία όσον αφορά μεταχειρησμένα.Όταν βλέπετε σε αγγελία K cpu & Z μητρική να λέει δεν έχει γίνει overclock ποτέ...κατά πόσο το πιστεύετε.?

Mπα :P

• Like 2
Δημοσ.

θελω να πιστευω οτι αστειευεσαι .... εκτος αν τον δινει μαζι με μητρικη ραμ κουτι σκληρο τροφοδοτικο και ενα κουτι σοκολατακια ...

α και λιγα αυγα για το πασχα...βαμμενα κατα προτιμηση...

Ως προς την απορία ναι αστειεύομαι, ως προς την ύπαρξη της αγγελίας όχι δεν αστειεύομαι. Σκέτη cpu, χωρίς καν ψύκτρα.

Όσο θα πίστευα και τον τύπο που ισχυρίζεται πως δεν δοκίμασε ποτέ να κάνει drift με το s2000 που πουλάει.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...