sam75 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Ανάλογα την τηλεόραση ψάξε το μοντέλο της στο google Πας στο κρυφό μενού της και βλέπεις. (Μόνο προσοχή γιατί μερικοί λένε ότι μπορεί να γίνει καμία μ@λ@κια και μετά να κολλήσει κτλπ,βεβαια δεν ξέρω αν ισχύουν αυτά.) Να κολλήσει η τηλεόραση εννοείς εκεί στο μενού;
stelios18120 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Αν αλλάξεις κάτι, ή απλά αν μπεις;Αν πειράξεις κατι,δεν ξέρω ξαναλεω αν ισχύει απλά το είχα διαβάσει πριν λιγες μέρες σε ένα παλιό ποστ ενός φορουμΝα κολλήσει η τηλεόραση εννοείς εκεί στο μενού;Όχι γενικά να κολλήσει ή να βγάλει κανένα θέμα και μετά να πρέπει να πάει στο service. Το είχα διαβάσει όπως είπα και στο άλλο μέλος σε ενα φόρουμ σχετικό με τηλεοράσεις κτλπ Να πω την αλήθεια και εγώ έχω μία sony τηλεόραση και θέλω να μπω επειδή βρήκα το μοντέλο και πώς να μπεις αλλά μετά από αυτά που διάβασα δεν θελω,μην πάει και την χαλασω τελικά. Αν ξέρει κανείς κάτι παραπάνω ή το έχει κάνει κτλπ ας μας δώσει καμια πληροφορία παραπάνω.
sam75 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Αν πειράξεις κατι,δεν ξέρω ξαναλεω αν ισχύει απλά το είχα διαβάσει πριν λιγες μέρες σε ένα παλιό ποστ ενός φορουμ Όχι γενικά να κολλήσει ή να βγάλει κανένα θέμα και μετά να πρέπει να πάει στο service. Το είχα διαβάσει όπως είπα και στο άλλο μέλος σε ενα φόρουμ σχετικό με τηλεοράσεις κτλπ Να πω την αλήθεια και εγώ έχω μία sony τηλεόραση και θέλω να μπω επειδή βρήκα το μοντέλο και πώς να μπεις αλλά μετά από αυτά που διάβασα δεν θελω,μην πάει και την χαλασω τελικά. Αν ξέρει κανείς κάτι παραπάνω ή το έχει κάνει κτλπ ας μας δώσει καμια πληροφορία παραπάνω. Δεν την πειράζω τότε..
ZELOMOTH Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Αν αλλάξεις κάτι, ή απλά αν μπεις; Ε δεν νομιζω να γινει μαλακια απλα και μονο αν μπεις γιατι τοτε θα ηταν στην ουσια αχρηστο αφου και τεχνικος της nasa να εμπαινε παλι θα χαλαγε!Λογικα ρε παιδια ενα απλο μενου θα ειναι και αν δεν ξερεις δεν πατας τιποτα που να ενεργοποιησει η΄ απενεργοποιησει κατι.. 1
Sheogorath Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Αυτός εδώ http://www.skroutz.gr/s/3187352/Seagate-Laptop-Thin-SSHD-1TB.html με εγγύηση και χρήση μόλις 34 ημερών, πόσο να το δώσω? Είναι SSHD (SSD+HDD)
Sheogorath Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Ένα 60αρι καλά είναι; 65 τον έβαλα, ίσως τον ρίξω 60. Thanks!
stelios18120 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Ε ναι εκεί περίπου Μία χαρά τιμή είναι
vellamos_power Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 καλησπερα παιδια. εχω ενα pc με τα εξης χαρακτηριστικα: μητρικη: asrock 775Twins-HDTV επεξεργαστης: intel celeron 346 socket 775 στα 3.06Ghz ραμ:ddr2 512 καρτα γραφικων:ari radeon xpress 200 series δισκος:sata 2 80 gb οθονη:nec lcd 15αρα μαζι δινονται και τα καλωδια και ενα ζευγαρι ηχεια οχι ομως και ποντικι/πληκτρολογιο ποσο μπορω να τον δωσω?
Sheogorath Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 καλησπερα παιδια. εχω ενα pc με τα εξης χαρακτηριστικα: μητρικη: asrock 775Twins-HDTV επεξεργαστης: intel celeron 346 socket 775 στα 3.06Ghz ραμ:ddr2 512 καρτα γραφικων:ari radeon xpress 200 series δισκος:sata 2 80 gb οθονη:nec lcd 15αρα μαζι δινονται και τα καλωδια και ενα ζευγαρι ηχεια οχι ομως και ποντικι/πληκτρολογιο ποσο μπορω να τον δωσω? Με τέτοια ραμ και cpu, καλύτερα να το κρατήσεις. Αλλιώς να θεωρείσαι τυχερός αν φύγει πακέτο στα 40-50 ευρώ. Λυπάμαι που στο λέω. 2
DragoticSaen Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα φίλοι, έχω ένα λαπτοπ Asus N53SV 4ετίας και σκέφτομαι να το πουλήσω. Συγκεκριμένα έχει: i7-2670QM 2.2GHz 8GB RAM Nvidia GT540M 2GB 640GB HDD είναι λειτουργικός απλά έχει θεματάκια με την μπαταρία και με την παροχή ρεύματος, οπότε σκέφτομαι για ανταλλακτικά. Πόσο λέτε να πιάνει;
Sheogorath Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα φίλοι, έχω ένα λαπτοπ Asus N53SV 4ετίας και σκέφτομαι να το πουλήσω. Συγκεκριμένα έχει: i7-2670QM 2.2GHz 8GB RAM Nvidia GT540M 2GB 640GB HDD είναι λειτουργικός απλά έχει θεματάκια με την μπαταρία και με την παροχή ρεύματος, οπότε σκέφτομαι για ανταλλακτικά. Πόσο λέτε να πιάνει; Αν φτιάχνει με κανα μάστορα, κρίμα να τον σκοτώσεις. Αν δεν φτιάχνει, σε κομμάτια πέρα απο τον επεξεργαστή και μνήμες, δεν αξίζει και πολλά (αφού η μητρική έχει θέμα).
p_under Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Αν φτιάχνει με κανα μάστορα, κρίμα να τον σκοτώσεις. Αν δεν φτιάχνει, σε κομμάτια πέρα απο τον επεξεργαστή και μνήμες, δεν αξίζει και πολλά (αφού η μητρική έχει θέμα).Καλά μπορεί να έχει θέμα με το powerjack που φτιάχνεται οικονομικά.
DragoticSaen Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Το πρόβλημα το εχει το powerjack το είχα παει στο iRepair να μου το φτιαξουν για 50 ευρω και θεωρητικα μου το αλλαξαν αλλα το προβλημα επανηλθε
p_under Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Το πρόβλημα το εχει το powerjack το είχα παει στο iRepair να μου το φτιαξουν για 50 ευρω και θεωρητικα μου το αλλαξαν αλλα το προβλημα επανηλθεOff-topic μέτρα με πολυμετρο powerjack και φορτιστή και βλέπεις τι φταίει. Αν χρειάζεσαι powerjack στείλε μου pm.
Προτεινόμενες αναρτήσεις