Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ebay ή αγοράζοντας χαλασμένη μητρική. Τι ακριβώς θες όμως? Φωτογραφία έχεις?

θελω αυτο το μαυρο καπακι π προστατευει τα πινακια του σοκετ !!

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.

Ενα P4 3.2 775 με κουτι μαυρο Multirama μνημη 768 DDR1 με δισκο sata 80GB με ide LG DVDRW μητρικη δεν ξερω καν τι ειναι και εχει μια καρτα AGP πιανει κανα 30αρι η να το παω εξοχικο;

IMG_20170330_211645.jpg

IMG_20170330_211707.jpg

Edit ο δισκος ειχε πεσμενη υγεια και εβαλα εναν 80αρη ide με 100% υγεια και η καρτα ηχου δεν δουλευει και εβαλα μια soundblaster 5.1

Λεω να το βαλω 35 ευρω του εβαλα και τα αρχαια XP

Δημοσ.

Σίγουρα έχεις Η80? Εγώ 240άρα βλέπω.

Μια χαρά είναι, ο 4770Κ ίσως λίγο σκότωμα.

Ε οχι μια χαρα ειναι πιστευω, αν σκεφτεις οτι πριν 10 μερες πηρα σετ i7 4770 z97 16gb ram στα 250 ολο μαζι  :-D

PS: Ναναι  καλα η AMD!

• Like 1
Δημοσ.

Ε οχι μια χαρα ειναι πιστευω, αν σκεφτεις οτι πριν 10 μερες πηρα σετ i7 4770 z97 16gb ram στα 250 ολο μαζι  :-D

PS: Ναναι  καλα η AMD!

Ε και?επειδή εσύ τσίμπησες μια ευκαιρία θα σκοτώσουν όλοι το υλικό τους?Όλοι έχουμε αγοράσει ή πουλήσει φθηνά ή ακριβά ανάλογα με το πόσο βιαζόμαστε ή όχι.Σίγουρα με τους ryzen στα "ψηλά επίπεδα" υπάρχει μια σύγχυση και δύσκολα κάποιος θα δώσει τόσα χρήματα αλλά αν το δώσει τόσο αξίζει να δώσει ή λίγο πιο κάτω. Ειδάλλως :-D  ας το κρατήσει.250 πάντως δεν είναι λογική τιμή για τέτοιο σετ.

PS:Black εσκεμμένα δεν σου απαντάει κανείς.Δεν συμφέρει να το δώσεις από που και αν το δεις

• Like 1
Δημοσ.

Έχω κι εγώ ένα pc με 4670. Θεωρώ ότι δεν συμφέρει να το πουλήσει κανείς αυτή την εποχή . 

Αλλά από την άλλη και οι τιμές που πωλείται σήμερα, είναι απαράδεκτες.

Όταν αγοράζεις σήμερα mobo H110+ i5 7400 στα 260 καινούργια, είναι απαράδεκτο να δώσεις τα ίδια λεφτά για haswell,

ακόμη κι αν περιλαμβάνεται η μνήμη.

Αν ενδιαφέρεται πάντως κανείς, για να μη λέει ότι λέω λόγια του αέρα, ανταλλάζω τον 4670+μητρική+16 gb

με σκέτο i5-7400 (ή 7500) και μητρική !! 

Δημοσ.

Έχω κι εγώ ένα pc με 4670. Θεωρώ ότι δεν συμφέρει να το πουλήσει κανείς αυτή την εποχή . 

Αλλά από την άλλη και οι τιμές που πωλείται σήμερα, είναι απαράδεκτες.

Όταν αγοράζεις σήμερα mobo H110+ i5 7400 στα 260 καινούργια, είναι απαράδεκτο να δώσεις τα ίδια λεφτά για haswell,

ακόμη κι αν περιλαμβάνεται η μνήμη.

Αν ενδιαφέρεται πάντως κανείς, για να μη λέει ότι λέω λόγια του αέρα, ανταλλάζω τον 4670+μητρική+16 gb

με σκέτο i5-7400 (ή 7500) και μητρική !! 

τον cpu μονο του ποσο τον δινεις ?

Δημοσ.

Ε και?επειδή εσύ τσίμπησες μια ευκαιρία θα σκοτώσουν όλοι το υλικό τους?Όλοι έχουμε αγοράσει ή πουλήσει φθηνά ή ακριβά ανάλογα με το πόσο βιαζόμαστε ή όχι.Σίγουρα με τους ryzen στα "ψηλά επίπεδα" υπάρχει μια σύγχυση και δύσκολα κάποιος θα δώσει τόσα χρήματα αλλά αν το δώσει τόσο αξίζει να δώσει ή λίγο πιο κάτω. Ειδάλλως :-D  ας το κρατήσει.250 πάντως δεν είναι λογική τιμή για τέτοιο σετ.

PS:Black εσκεμμένα δεν σου απαντάει κανείς.Δεν συμφέρει να το δώσεις από που και αν το δεις

Relax, δεν ειπα οτι πρεπει να το σκοτωσει, μια χαρα σετ ειναι. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι πολυ ευκολα πλεον μπορεις να βρεις ιδιο σετ cpu-mb-ram  καπου στα 330-350. (Φιλος χθες πηρε 4790κ ζ97 16 ραμ στα 300) 

Κατα την γνωμη μου οσο αφορα το κοματι cpu-mb-ram θα πρεπει να πεσει 50ε στην συνολικη τιμη του. Τωρα αν εσυ πιστευεις οτι αξιζει πιο πολλα τι να σου πω, εγω απλα την γνωμη μου λεω μην με κρεμασεις κιολας. 

Δημοσ.

βαλε το κανα 30αρι και αν δεν δεις κανενα ενδιαφερον το πας στο εξοχικο να υπαρχει

Ναι μαλλον για εκει το βλεπω του εβαλα και τα mame για να παιζει ο μικρος οταν παει διακοπες.

Βρηκα και την μητρικη ζητω!!!

Επεξεργαστης P4 3.2Ghz

Μητρικη DFI 661FX-TML

Μνημη DDR 768ΜΒ

Σκληρος 80GB

LG DVD-RW

Καρτα γραφικων nvidia mx 440 64mb με εξοδο S-video

Καρτα ηχου soundblaster 5.1

Κουτι μαυρο Multirama σε καλη κατασταση

35 ευρω πιστευω ειναι καλα για κατεβαστηρι

Δημοσ.

το θέμα ειναι οτι θέλω λαπτοπ (και κατα προτίμηση 17αρι) τον υπολογιστη αντε να τον πουλήσω 250 μαξ. θα βρω καλύτερο λαπτοπ σε αυτά τα λεφτά ?

Κράτα το desktop και αγόρασε κάτι φθηνό για 'εξω

http://www.skroutz.gr/s/8313774/Lenovo-IdeaPad-100S-11IBY-Z3735F-2GB-64GB-W10.html

Δημοσ.

Relax, δεν ειπα οτι πρεπει να το σκοτωσει, μια χαρα σετ ειναι. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι πολυ ευκολα πλεον μπορεις να βρεις ιδιο σετ cpu-mb-ram  καπου στα 330-350. (Φιλος χθες πηρε 4790κ ζ97 16 ραμ στα 300) 

Κατα την γνωμη μου οσο αφορα το κοματι cpu-mb-ram θα πρεπει να πεσει 50ε στην συνολικη τιμη του. Τωρα αν εσυ πιστευεις οτι αξιζει πιο πολλα τι να σου πω, εγω απλα την γνωμη μου λεω μην με κρεμασεις κιολας. 

Καταρχάς συγνώμη γιατί όντως ήμουν λίγο απότομος-δεν το θελα.

Μια χαρά τιμές έβαλε για μένα.Απλά η κάρτα ήχου  θα έπρεπε να δωθεί ξεχωριστά νομίζω.Στην τελική δεν διαφωνούμε καν αφού τα 50 μπορεί να τα κόψει κιολας σε πιθανά παζάρια.

Που τα βρίσκεται ρε τέτοια σετ με 250-300€? :-D

• Like 1
Δημοσ.

Που τα βρίσκεται ρε τέτοια σετ με 250-300€? :-D

Μην ανησυχεις θα βρεις και εσυ, απλα στην ελλαδα αργουν λιγο να ερθουν τιμες σαν κι αυτες αλλα θα ερθουν αναγκαστικα....... με τους ryzen παρεα  :-D

• Like 2
Δημοσ.

Κράτα το desktop και αγόρασε κάτι φθηνό για 'εξω

http://www.skroutz.gr/s/8313774/Lenovo-IdeaPad-100S-11IBY-Z3735F-2GB-64GB-W10.html

θελω 17αρι λαπτοπ οχι κατι πιο μικρο τοβθελω κυριος για μεσα στο σπιτι για να διαβαζω σε αλλους χωρους(σαλονι κρεβατοκάμαρα)
Δημοσ.

τον cpu μονο του ποσο τον δινεις ?

Να δώσω μόνο τον επεξεργαστή με ποιό σκεπτικό ; Θα βγει εκτός λειτουργίας το pc.

Θα έπρεπε να μπει καλύτερος για να έχει νόημα κάτι τέτοιο.

Και καλύτερος είναι μόνο ο 4790 . Να δώσω τώρα 350 ευρώ για να αγοράσω 4790 ;;;;;;;;;;

Τη θεωρώ άθλια αγορά όταν ο 7400 έχει 205 ευρώ και ο 7600 έχει 230 ευρώ. 

Θα το κρατήσω έτσι και θα το πουλήσω σετ επεξεργαστή-μητρική-μνήμες σε 3 χρόνια, φθηνά. 

Μην ανησυχεις θα βρεις και εσυ, απλα στην ελλαδα αργουν λιγο να ερθουν τιμες σαν κι αυτες αλλα θα ερθουν αναγκαστικα....... με τους ryzen παρεα  :-D

Θα είναι πάντως η πρώτη φορά που θα γίνει κάτι τέτοιο.

Και μέχρι τώρα , έχουμε ακούσει πολλές φορές τέτοιες προσδοκίες στην ελλάδα.

Και δεν υλοποιήθηκαν.

Δημοσ.

Εγω δεν δινω γνωμη απο αλληλεγγυη στους φιλους που πουλανε i5 και i7.Τους καταλαβαινω και δεν θελω να τους κανω χαλαστρα

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...