Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει λίγο καιρό που νοίκιασα ένα σπίτι, γκαρσονιέρα, όταν ρώτησα την σπιτονοικοκυρα μου είπε πως δίπλα έχει αλλες δύο γκαρσονιέρες στις οποίες μένουν ΉΣΥΧΟΙ φοιτητές.... Παιδιά με έχουν τρελάνει μαζεύονται 3-4 σε κάθε σπίτι και μιλάνε μιλάνε μιλάνε και δεν έχει ποτέ ησυχία μόνο μια ατελείωτη βαβούρα καθώς η ηχομόνωση του σπιτιού είναι αίσχος... Έχω κάνει και συμβόλαιο για έναν χρόνο με την νοικοκυρά... Τι μπορώ να κάνω?

Δημοσ.

Έχει λίγο καιρό που νοίκιασα ένα σπίτι, γκαρσονιέρα, όταν ρώτησα την σπιτονοικοκυρα μου είπε πως δίπλα έχει αλλες δύο γκαρσονιέρες στις οποίες μένουν ΉΣΥΧΟΙ φοιτητές.... Παιδιά με έχουν τρελάνει μαζεύονται 3-4 σε κάθε σπίτι και μιλάνε μιλάνε μιλάνε και δεν έχει ποτέ ησυχία μόνο μια ατελείωτη βαβούρα καθώς η ηχομόνωση του σπιτιού είναι αίσχος... Έχω κάνει και συμβόλαιο για έναν χρόνο με την νοικοκυρά... Τι μπορώ να κάνω?

1) Να τους ζητήσεις ευγενικά να σταματήσουν, τουλάχιστον τις ώρες κοινής ησυχίας.

ή

2) Αντίποινα, an eye for an eye.

Δημοσ.

Δεν μπορώ να τους πω μην μιλάτε.... Μιλάμε βήχεις και σ ακούν.... Δεν υπάρχει μόνωση ΤΊΠΟΤΑ

E, τότε δε φταίνε οι άλλοι, αλλά η σπιτονοικοκυρά που δεν σου ανέφερε το πρόβλημα, δοκίμασε να της το πεις.

Εσύ δεν είσαι με τον ψυχοπαθή παππού που έμενε δίπλα;

Όντως, για πες, πώς επιβίωσες, τι έγινε ο παππούς? Ζει?

Δημοσ.

καταρχας ζητα ευγενικα να κανουν λιγη ησυχια αν ειναι νορμαλ ατομα θα προσπαθησουν.φυσικα και μπορεις να εξηγήσεις οτι η μονωση ειναι για το πεος.αν ειναι καλα παιδια θα καταλαβουν θα προσπαθυησουν.αν το παιξουν μαγκες πες οκ πισω εχει η αχλαδα την ουρα και αντεξε μεχρι την χειμερινη εξεταστικη :devil:
εκει θα κανεις τη κινηση σου :devil: :devil: :devil:

• Like 8
Δημοσ.

βαλε τσοντα , όχι μουσική , τσόντα στο διαπασών....

Και βάλτηνε άκυρες ώρες , 4 το πρωί , 3 το μεσημέρι , 7 το πρωί....σε φάση να κοιμούνται.

Πιστεψε με δεν υπάρχει πιο ενοχλητικο απο το να ακους brazzers την ώρα που κοιμάσαι , γιατί σου σηκώνεται ,  και δεν μπορείς να κοιμηθείς.

• Like 17
Δημοσ.

Mην μιλησεις με τους φοιτητες. Κουβεντα. Θα σου παρουν τον αερα. Αντιθετα, στειλε τη σπιτονοικοκυρα σου να κανει αυστηρη παρατηρηση (γιαυτο φροντισε να παρουσιασεις την κατασταση πιο δραματικη αποτι ειναι, για να νιωσει η σπιτονοικοκυρα σε τι τονο θα κανει παρατηρηση). Το πιθανοτερο ειναι να ψαρωσουν λογω και της ηλικιας. Σε εμενα 2 φορες δουλεψε το συστημα του να βαζω τον ιδιοκτητη μπροστα, χωρις να ανακατευομαι εγω μαζι τους.

Αν δεν βρεις ετσι λυση, πηγαινε μονος σου, χωρις διαθεση κουβεντας ή διαπραγματευσεων και δωστους να καταλαβουν τι παιζει. Αν ουτε ετσι, λυπαμαι, εχασες. Αλλαζεις σπιτι.

Εσύ δεν είσαι με τον ψυχοπαθή παππού που έμενε δίπλα;

Α, αυτος ειναι? :devil:

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...