Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οκ δύσκολες εποχές αλλά τον τελευταίο καιρό το θέμα έχει ξεφύγει.

χθες ένας μου ζήτησε δανεικά και μάλιστα όχι τόσο φίλος και σήμερα άλλος ένας.

ο ένας ήθελε 20€ ο άλλος 2€.

και να πω ότι έχω κάποια οικονομική άνεση πάει στο διάολο.

και τα περισσότερα από αυτά είναι δανεικά και αγύριστα. το καταλαβαίνεις και από αυτά που σου λένε.

έδωσα στον έναν τα 2€ και μου είπε θα τα επιστρέψει αύριο. (τα θεωρώ χαμένα βέβαια)

κάτι μου λέει ότι ενώ πριν τον έβλεπα συχνά από αύριο θα χαθεί...

συμβαίνει και σε σας;

Δημοσ.

για τυρόπιτα.

Τώρα που λες τυρόπιτα,πάει ένα τελειωμένο πρεζάκι σε ένα τυπάκο και του ζητάει "κανα εβράκι για τη δόση του" και ο τυπάκος του απαντάει ΤΗΝ ατάκα:

"Και που το ξέρω εγώ ότι δεν θα πας να φας μιά τυρόπιτα;".

• Like 12
Δημοσ.

Οκ για τα 20 ευρώ να κάνεις θέμα. Άλλα έλεος για τα 2e. Τι είσαι; 10χρονο που δάνεισε φίλο του για παγωτό;

2 ευρώ από δω, 2 ευρώ από κει, φεύγουν.

• Like 1
Δημοσ.

άσε με τους τρακαδόρους δε βγάζεις άκρη.

Τελευταία φορά που είχα μπλέξει με τέτοιους αναγκαζόμουν και είχα μαζί μου ακριβώς τα λεφτά που ξόδευα.

Βέβαια μιλάμε για γυμνάσιο-λύκειο.

Αν μιλάμε για τρακαδόρους 18+ τότε απλά στείλτους

Δημοσ.

Αυτο με τα 20 ευρω το ακουσα και εγω. Πηγε και ζητησε γνωστος απο 10-20 γνωστους φιλους του 20. συνολο 200-400 ευρω. Πολλοι ειναι αυτοι που δεν θα τον αναζητησουν για να τους επιστρεψει τα 20 ευρω. Αλλα αν ειχε ζητησει απο εναν 200-400 ευρω

α) δεν θα τα επαιρνε

β) θα τον εψαχναν για να τα επιστρεψει.

Δημοσ.

δε κάνω θέμα για τα 20€ ή 2€ απλά σχολιάζω την κατάσταση.

αλλά όπως ειπώθηκε 2€ εδώ 2€ εκεί μαζεύονται.

επίσης πιστεύει κανείς ότι υπάρχει περίπτωση να επιστραφούν τέτοια ψιλά;

περισσότερες πιθανότητες έχεις να πάρεις πίσω τα 20€ παρά τα 2€.

πάντως απορώ με την άνεση που έχουν μερικοί να ζητάνε.

εγώ μια περίοδο που είχα στριμωχτεί άσχημα οικονομικά έβρισκα δικαιολογίες για να αποφύγω πχ να βγω έξω παρόλο που αν έλεγα ότι υπάρχει οικονομικό θέμα κάποιος θα μου δάνειζε. δεν ήθελα να υποχρεωθώ σε κανέναν.

Δημοσ.

Δε μου έχει τύχει να μου ζητήσουν αλλά ουτε να ζητησω και εγω...

Βασικά το θεωρω και λιγο ντροπή να ζητησω. Σημαινει οτι τα εχω αμεση ανάγκη, δλδ να του πω και το προβλημά μου και να με λυπούνται και απο πάνω.

Το σκατό παξιμάδι και στόμα κλειστό.&-

• Like 2
Δημοσ.

Αν ειχα χρηματα(δεν μιλαω για μυρια) ωστε να μην εχω σοβαρο οικονομικο προβλημα θα δανειζα και δεν θα τα ηθελα πισω τετοια ποσα και ακπμη παραπανω.

Αν παλι ειχα οικονομικο προβλημα θα δανειζα ΑΛΛΑ μεχρι εκει που μπορουσα και παλι δεν θα τα ζητουσα πισω.Θα εδινα τοσα ωστε να μην εχω προβλημα.

Δημοσ.

Οκ για τα 20 ευρώ να κάνεις θέμα. Άλλα έλεος για τα 2e. Τι είσαι; 10χρονο που δάνεισε φίλο του για παγωτό;

οχι 2 ευρω ειναι 2 ευρω. δεν ειναι λιγα. ειδικα οταν ο μεσος ελληνας δεν βγαζει ουτε 1000 το μηνα

Δημοσ.

Τελικά τι τα ήθελε ο άλλος τα 2 ευρώ;

2€ ναι είναι λίγα αλλά ο άλλος τι θα κάνει; Λογαριασμούς θα πληρώσει ή το ενοίκιο; Εκτός αν είναι σε τόσο τραγική κατάσταση που τα θέλει για να αγοράσει 2 πακέτα μακαρόνια να τα φάει σκέτα

Δημοσ.

Τελικά τι τα ήθελε ο άλλος τα 2 ευρώ;

2€ ναι είναι λίγα αλλά ο άλλος τι θα κάνει; Λογαριασμούς θα πληρώσει ή το ενοίκιο; Εκτός αν είναι σε τόσο τραγική κατάσταση που τα θέλει για να αγοράσει 2 πακέτα μακαρόνια να τα φάει σκέτα

Υπαρχουν πολλοι που δεν κρατανε αρκετα λεφτα μαζι τους και ζητανε μικρα ποσα για να συμπληρωσουν...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...