Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 greeklish, η 2η επίσημη γλώσσα του κράτους? βλέπε πινακίδες στο δρόμο... 1
REDODIN7 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Μάλλον ζω σε άλλο κόσμο, εγώ τα βλέπω συχνά σχεδόν με όλους τους φίλους μου έτσι μιλάω τώρα τι να σας πω.
nicoc89 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 καλησπέθρα !εμένα μ αρέσουν τα greeklish γιατι είμαι ανορθόγραφος και όταν γράφω greeklish δεν το καταλαβαίνουν στα smsστο ιντερνετ γράφω Ελληνικά γιατι έχω add-on και τα διορθώνει δεν πρόσεξα να έγινα περισότερο ανορθόγραφος απο τότε που χρησιμοποιώ τα greeklish 1
pournaras Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Συμφωνώ πάντως ότι τον τελευταίο καιρό έχει μειωθεί το πρόβλημα, και εννοείται ένα μεγάλο μέρος οφείλεται στα φόρουμ κλπ που τα έχουν απαγορεύσει. Στα παιχνίδια και ειδικά στα Online υπάρχει το πρόβλημα, ττου ότι δεν μπορείς να γράψεις με ελληνικούς χαρακτήρες. Και από εκεί ξεκινάει το πρόβλημα, όπως είχε ξεκινήσει και με εμένα. Το θέμα είναι... να καταλάβεις οτι έχεις πρόβλημα.. να δεις απο τι οφείλεται και να δεις τι μπορείς να κάνεις για να βελτιωθείς. Σιγα το προβλημα. Εχουμε καψει το μισο εγκεφαλο με online games, οταν ειναι να γραφουμε εκει, γραφουμε εκει, οταν ειναι να γραφουμε σε forums γραφουμε διαφορετικα. Αλιμονο αν δεν μπορουμε να διαχωρισουμε δυο τοσο απλα πραγματα.
Exeliktikos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Σιγα το προβλημα. Εχουμε καψει το μισο εγκεφαλο με online games, οταν ειναι να γραφουμε εκει, γραφουμε εκει, οταν ειναι να γραφουμε σε forums γραφουμε διαφορετικα. Αλιμονο αν δεν μπορουμε να διαχωρισουμε δυο τοσο απλα πραγματα. είναι η συνήθεια όμως.. εντάξει όλα σχετικά ειναι.. είναι και πόσες ώρες θα ασχολείσαι με το καθένα όσον αφορά τις πινακίδες στο δρόμο.. αυτό το "παντού αγγλικές επιγραφές" είναι αλλού παπά ευαγγέλιο.. άσε! 1
8elwADSL Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Από μικρή ηλικία λόγω των video games έγραφα greeklish με αποτέλεσμα να ξεχνάω την ορθογραφία μεγαλώνοντας και ενώ ήμουν πολύ καλός εκεί πριν τα greeklish. Εδώ και λίγα χρόνια τα έχω παρατήσει και γράφω ελληνικά παντού, έχω εγκατεστημένο και addon στον browser για βοήθεια.<br> Το αποταιλεσμα εινε εξερετικο δεν κανο ορθωγραφικα λαθοι πια. xD<br><br><br> Αποστολή από το GT-I9070 με τη χρήση Insomnia App 1
Fan Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Όντως, πλέον greeklish δεν βλέπει πουθενά σε forum. Ακόμα και στο facebook οι περισσότεροι γράφουν με ελληνικούς χαρακτήρες, ειδικά εάν θέλουν να γράψουν ένα μεγάλο κείμενο.Δεν ξέρω για εσάς αλλά όταν βλέπω κάποιον να γράφει greeklish μου φαίνεται τσαπατσούλης και γενικά για άτομα που δεν μπορείς να το πάρεις σοβαρά. 2
REDODIN7 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Όντως, πλέον greeklish δεν βλέπει πουθενά σε forum. Ακόμα και στο facebook οι περισσότεροι γράφουν με ελληνικούς χαρακτήρες, ειδικά εάν θέλουν να γράψουν ένα μεγάλο κείμενο. Δεν ξέρω για εσάς αλλά όταν βλέπω κάποιον να γράφει greeklish μου φαίνεται τσαπατσούλης και γενικά για άτομα που δεν μπορείς να το πάρεις σοβαρά. Από τα πιο ισοπεδωτικά σχόλια που έχω διαβάσει
Super Moderators paredwse Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Ιστορικά, το insomnia.gr κατάργησε τα greeklish σε όλο το forum από 1η Ιανουαρίου 2008. Για να θυμούνται οι παλαιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι, το επίσημο topic και οι αντιδράσεις. 6
mary Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Ενδιαφέρον θέμα μιας και δεν ειμαι τόσο παλιο μέλος... Μια απορία εχω μόνο: Οι poulinos και parsifal δεν ήταν mods τότε;;; Προφανώς ο paredwse ήταν.
Antwni Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Ο πουλινός είναι super moderator. Λογικά θα ήταν. Ο παρσιφαλ έγινε μετά από όσο θυμάμαι. Κάπου στο '08 ή '09.
Star_Light Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Όντως, πλέον greeklish δεν βλέπει πουθενά σε forum. Ακόμα και στο facebook οι περισσότεροι γράφουν με ελληνικούς χαρακτήρες, ειδικά εάν θέλουν να γράψουν ένα μεγάλο κείμενο. Δεν ξέρω για εσάς αλλά όταν βλέπω κάποιον να γράφει greeklish μου φαίνεται τσαπατσούλης και γενικά για άτομα που δεν μπορείς να το πάρεις σοβαρά. Αν και δεν μπορεις να κρινεις μονο απο αυτο καποιον για την τσαπατσουλιά του. Ωστοσο το να γραφει μονο greeklish ο αλλος αργα ή γρηγορα θα επηρεασει την ορθογραφια θα ξεχάσει να γράφει. Οτι το αφήνεις σε αφήνει. Και εγω μονο ελληνικα γραφω στο φβ. Ασχημο πραγμα να εισαι ανορθογραφος και αυτο το βλεπεις και απο ατομα που εχουν τελειωσει πανεπιστημιο εκει και αν ειναι ρεζιλικι.
phanispal Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Από τα πιο ισοπεδωτικά σχόλια που έχω διαβάσει Όντως έχει μια τέτοια τάση το σχόλιό του, αλλά έχει και μια βάση. Και δεν είναι μόνο θέμα ορθογραφίας, αλλά και σύνταξης. Κάποιος που δε μπορεί να γράψει με σωστή σύνταξη, ή/και που γράφει χωρίς σημεία στίξης, σου δημιουργεί αρνητική εντύπωση, πώς να το κάνουμε τώρα. Δεν αναφέρομαι σε όσους έχουν δυσλεξία ή/και άλλα θέματα. Προσωπικά, ακόμα και όταν στέλνω SMS, προσπαθώ να είναι όσο πιο σωστά γίνεται, σε επίπεδο ορθογραφίας αλλά και σύνταξης. Όταν γράφεις κάτι σωστά, είναι πιο εύκολο να διαβαστεί. Και πιο γρήγορο.
Exeliktikos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 συμφωνώ και εγώ , διότι, τα greeklish είναι η "εύκολη λύση".. ας το γράψουμε και δεν γ#$5$ται... το οποίο υπό προϋποθέσεις μπορεί να χαρακτηρίζει και γενικότερα ένα άτομο.
REDODIN7 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Όντως έχει μια τέτοια τάση το σχόλιό του, αλλά έχει και μια βάση. Και δεν είναι μόνο θέμα ορθογραφίας, αλλά και σύνταξης. Κάποιος που δε μπορεί να γράψει με σωστή σύνταξη, ή/και που γράφει χωρίς σημεία στίξης, σου δημιουργεί αρνητική εντύπωση, πώς να το κάνουμε τώρα. Δεν αναφέρομαι σε όσους έχουν δυσλεξία ή/και άλλα θέματα. Προσωπικά, ακόμα και όταν στέλνω SMS, προσπαθώ να είναι όσο πιο σωστά γίνεται, σε επίπεδο ορθογραφίας αλλά και σύνταξης. Όταν γράφεις κάτι σωστά, είναι πιο εύκολο να διαβαστεί. Και πιο γρήγορο. Τι να σου πω εγω ισως επειδη εχω και εγω καποιο προβλημα να ειμαι πολυ ελαστικος αλλα γενικα δυστηχως υπαρχουν ατομα που απαξιωνουν χρηστες επειδη κανουν ορθογραφικα ή γραφουν greeklish. Για μενα σημασια εχει το τι λες και τι γραφεις και οχι το πως το λες και πως το γραφεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα