feniakom Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Καλησπερα σε ολους.Εχω ενα ακινητο το οποιο δεν ειναι καινουριο.Εχω ακουσει οτι σε παλια ακινητα ζητας εγγυηση (η οποια αντιστοιχει σε ενα ενοικιο) και το ενοικιο του σπιτιου.Αν εγω το νοικιασω π.χ 20 του μηνα θα ζητησω την εγγυηση και το το ποσο του ενοικιου που αντιστοιχει στις υπολοιπες μερες μεχρι να τελειωσει ο μηνας ή μονο την εγγυηση και το ενοικιο το οποιο αρχιζει να μετραει απο 1η του μηνος?Μπορει καποιος να με βοηθησει ο οποιος εχει εμπειρια σαν ιδιοκτητης?Ευχαριστω εκ των προτερων...
Dannie Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Καλησπερα σε ολους.Εχω ενα ακινητο το οποιο δεν ειναι καινουριο.Εχω ακουσει οτι σε παλια ακινητα ζητας εγγυηση (η οποια αντιστοιχει σε ενα ενοικιο) και το ενοικιο του σπιτιου.Αν εγω το νοικιασω π.χ 20 του μηνα θα ζητησω την εγγυηση και το το ποσο του ενοικιου που αντιστοιχει στις υπολοιπες μερες μεχρι να τελειωσει ο μηνας ή μονο την εγγυηση και το ενοικιο το οποιο αρχιζει να μετραει απο 1η του μηνος?Μπορει καποιος να με βοηθησει ο οποιος εχει εμπειρια σαν ιδιοκτητης?Ευχαριστω εκ των προτερων... Εγγυηση ζητας ειτε ειναι νεοδμητο ειτε οχι. Τις παλιες καλες εποχες ζηταγαν και δυο ενοικια μπροστα εγγυηση τωρα με την τεραστια προσφορα και την δυσαναλογη ζητηση ζητανε ενα ενοικιο .....και αν!!! Μπορεις να διαιρεσεις τις μερες και να βγαλεις ποσο αντιστοιχει στις 10 μερες που θα μπουν πιο πριν μεσα αλλα προσωπικα πιστευω οτι καλυτερα ειναι να δειξεις μια πιο ευγενικη διαθεση και να ισχυει το ενοικιο απο την πρωτη του μηνα(θα το παρεις απο τωρα ομως) εκτος αν θελεις να παιρνεις το ενοικιο καθε 20 του μηνα....!!! ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ να μπει η ΔΕΗ και το νερο στο ονομα του ενοικιαστη και να ειδοποιησεις τον διαχειριστη να σε ενημερωσει αν αφησουν καποιους μηνες κοινοχρηστων απληρωτους....! Καλη τυχη!!! 1
makfil Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Να ξεκαθαρίσουμε κάτι σημαντικό. Η εγγύηση έχει στόχο να παραδώσει ο ενοικιαστής το διαμέρισμα/σπίτι στον ιδιοκτήτη στην ίδια κατάσταση που το παρέλαβε, δηάδή χωρίς φθορές, ζημιές κλπ. Συνηθίζεται, βέβαια, αφενός να "ξεχνιέται" η αναπροσαρμογή της εγγύησης στις περιπτώσεις που το νοίκι είτε αυξάνεται είτε μειώνεται αφετέρου να πατσίζεται στον τελευταίο μήνα που θα μείνει ο νοικάρης, πολλές φορές χωρίς να ενημερώσει τον ιδιοκτήτη ότι θα φύγει. Πολύ σημαντικό και αυτό που έγραψε ο/η Dannie για τη ΔΕΗ και το νερό γιατί είναι πολλές οι περιπτώσεις που φεύγει ο ενοικιαστής χωρίς να εξοφλήσει τους λογαριασμούς αυτούς, στην περίπτωση που τα ρολόγια είναι στο όνομα του ιδιοκτήτη. 1
redmanftw Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 στο νερο δεν μπορει να μεταβιβασει τον λογαριασμο στο ονομα του ενοικιαστη;
gigisoni Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Ή μπορείς να γράψεις στο συμβόλαιο ότι το ενοίκιο θα δίνεται στις 20 του μήνα και ότι η λήξη της ενοικίασης του μισθώματος θα είναι στις 20 του τάδε μήνα της τάδε χρονολογίας (τριετία) 1
feniakom Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Σας ευχαριστω ολους για την αμεση ανταποκριση!Εχω ηδη ενα ζευγαρι υποψηφιο για ενοικιαστες ομως μου αρχισαν ηδη τα παζαρια του τυπου να μου δωσουν τωρα την εγγυηση και οταν μπουν το ενοικιο και εχω προβληματιστει λιγακι γιατι ξεκιναμε με τετοιες "προδιαγραφες".Οι καιροι που διανυουμε ειναι δυσκολοι και το κατανοω απολυτα μιας κι εγω ειμαι 2,5 χρονια ανεργη και ζω απο το συγκεκριμενο ακινητο,για να μην αναφερω τους φορους που πληρωνω (χαρατσι κ.οκ.) ειτε νοικιαζεται ειτε οχι.Ομως θα ηθελα να ρωτησω τι σημαινει το τριετιας που γραφεται στο απλο συμφωνητικο που υπογραφουμε,δηλαδη εχει ισχυ για 3 χρονια ειτε το θελω ειτε οχι?Μπορω να τους κανω για ενα χρονο συμβολαιο ωστε σε περιπτωση που αποδειχθει οτι δεν ειναι συνεπεις στις υποχρεωσεις τους ως προς το ενοικιο να εχω το δικαιωμα να μην το ανανεωσω και να φυγουν?Και παλι σας ευχαριστω για τον χρονο σας !!
Joshua21 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ να μπει η ΔΕΗ και το νερο στο ονομα του ενοικιαστη και να ειδοποιησεις τον διαχειριστη να σε ενημερωσει αν αφησουν καποιους μηνες κοινοχρηστων απληρωτους....! Σε αντίθεση με τη ΔΕΗ, τα χρέη στην εκάστοτε εταιρεία ύδρευσης ακολουθούν το ακίνητο(δλδ τον ιδιοκτήτη) και όχι τον ενοικιαστή. Σε όποιο όνομα και να εκδίδεται λογαριασμός. Δεν έχει κανένα νόημα(άσε που δεν ξέρω αν γίνεται κιόλας) να αλλάξει το νερό στο όνομα του ενοικιαστή. Όσο για την εγγύηση, συνήθως βάζουν ένα μίσθωμα σε παλιά σπίτια και δύο σε καινούργια ή επιπλωμένα. Δεν είναι κανόνας όμως αυτός, μπορείς να μη ζητήσεις και καθόλου(δε προτείνεται), μπορεί να ζητήσεις και ποσό άσχετο με το μίσθωμα, ο μόνος περιορισμός είναι ο νόμος που απαγορεύει η εγγύηση να είναι μεγαλύτερη από δύο μισθώματα. Όσο για το πότε ξεκινάει η μίσθωση, μπορεί να ξεκινήσει οποιαδήποτε μέρα του μήνα. Σας ευχαριστω ολους για την αμεση ανταποκριση!Εχω ηδη ενα ζευγαρι υποψηφιο για ενοικιαστες ομως μου αρχισαν ηδη τα παζαρια του τυπου να μου δωσουν τωρα την εγγυηση και οταν μπουν το ενοικιο και εχω προβληματιστει λιγακι γιατι ξεκιναμε με τετοιες "προδιαγραφες".Οι καιροι που διανυουμε ειναι δυσκολοι και το κατανοω απολυτα μιας κι εγω ειμαι 2,5 χρονια ανεργη και ζω απο το συγκεκριμενο ακινητο,για να μην αναφερω τους φορους που πληρωνω (χαρατσι κ.οκ.) ειτε νοικιαζεται ειτε οχι.Ομως θα ηθελα να ρωτησω τι σημαινει το τριετιας που γραφεται στο απλο συμφωνητικο που υπογραφουμε,δηλαδη εχει ισχυ για 3 χρονια ειτε το θελω ειτε οχι?Μπορω να τους κανω για ενα χρονο συμβολαιο ωστε σε περιπτωση που αποδειχθει οτι δεν ειναι συνεπεις στις υποχρεωσεις τους ως προς το ενοικιο να εχω το δικαιωμα να μην το ανανεωσω και να φυγουν?Και παλι σας ευχαριστω για τον χρονο σας !! Καλό θα ήταν με το που θα υπογραφεί το συμφωνητικό να σου καταβάλλουν και την εγγύηση και το τρέχον ενοίκιο και να παραλάβουν τα κλειδιά. Η ελάχιστη διάρκεια της μίσθωσης είναι 3 χρόνια, άσχετα αν στο συμβόλαιο έχετε συμφωνήσει ένα χρόνο πχ. Αν δεν είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους τότε δεν έχει σχέση αν έχουν περάσει ή όχι 3 χρόνια, το ίδιο εύκολα ή δύσκολα μπορείς να τους κάνεις έξωση λόγω δυστροπίας. 1
feniakom Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Σε αντίθεση με τη ΔΕΗ, τα χρέη στην εκάστοτε εταιρεία ύδρευσης ακολουθούν το ακίνητο(δλδ τον ιδιοκτήτη) και όχι τον ενοικιαστή. Σε όποιο όνομα και να εκδίδεται λογαριασμός. Δεν έχει κανένα νόημα(άσε που δεν ξέρω αν γίνεται κιόλας) να αλλάξει το νερό στο όνομα του ενοικιαστή. Όσο για την εγγύηση, συνήθως βάζουν ένα μίσθωμα σε παλιά σπίτια και δύο σε καινούργια ή επιπλωμένα. Δεν είναι κανόνας όμως αυτός, μπορείς να μη ζητήσεις και καθόλου(δε προτείνεται), μπορεί να ζητήσεις και ποσό άσχετο με το μίσθωμα, ο μόνος περιορισμός είναι ο νόμος που απαγορεύει η εγγύηση να είναι μεγαλύτερη από δύο μισθώματα. Όσο για το πότε ξεκινάει η μίσθωση, μπορεί να ξεκινήσει οποιαδήποτε μέρα του μήνα. Καλό θα ήταν με το που θα υπογραφεί το συμφωνητικό να σου καταβάλλουν και την εγγύηση και το τρέχον ενοίκιο και να παραλάβουν τα κλειδιά. Η ελάχιστη διάρκεια της μίσθωσης είναι 3 χρόνια, άσχετα αν στο συμβόλαιο έχετε συμφωνήσει ένα χρόνο πχ. Αν δεν είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους τότε δεν έχει σχέση αν έχουν περάσει ή όχι 3 χρόνια, το ίδιο εύκολα ή δύσκολα μπορείς να τους κάνεις έξωση λόγω δυστροπίαςσ Σέυχαριστω πολυ για την απαντηση σου!!!Δηλαδη εγω θα πρεπει να κανω τον αστυνομο οσον αφορα το νερο και καθε φορα που πηγαινω να πληρωσω το δικο μου να ρωταω αν εχει αφησει χρεος ο ενοικιαστης μου.Ειναι πραγματικα "λαχειο" το τι ενοικιαστης θα σου τυχει ομως οταν απο την αρχη τιθενται τετοια θεματα παιρνεις μια γευση για το τι θα ακολουθησει..Ελπιζω να διαψευστω και να με λυπηθει ο θεος,,,
Joshua21 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Σέυχαριστω πολυ για την απαντηση σου!!!Δηλαδη εγω θα πρεπει να κανω τον αστυνομο οσον αφορα το νερο και καθε φορα που πηγαινω να πληρωσω το δικο μου να ρωταω αν εχει αφησει χρεος ο ενοικιαστης μου.Ειναι πραγματικα "λαχειο" το τι ενοικιαστης θα σου τυχει ομως οταν απο την αρχη τιθενται τετοια θεματα παιρνεις μια γευση για το τι θα ακολουθησει..Ελπιζω να διαψευστω και να με λυπηθει ο θεος,,, Υπερβάλλεις λίγο νομίζω, δεν είναι και τόσο δύσκολο όταν πας να πληρώσεις το δικό σου να ρωτάς για τυχόν ληξιπρόθεσμα χρέη της σύνδεσης στο σπίτι που νοικιάζεις. Άσε που δεν χρειάζεται να το κάνεις κάθε φορά, δυο φορές το χρόνο πιστεύω είναι αρκετές. Όσο για τα υπόλοιπα, αν πιστεύεις πως θα έχεις πρόβλημα με τον συγκεκριμένο ενοικιαστή, μην του το νοικιάζεις. Μην περιμένεις από το θεό να σε λυπηθεί, λάβε τα μέτρα σου 1
Liverpool89 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Σκεψου το αλλο ομως.. Οτι ειναι παλιο το διαμερισμα. Αν δεν το χεις καλοσυντηρημανο, θα εχει πολλες φυσιολογικες φθορες που θα πρεπει να καλυψεις εσυ και οχι ο ενοικιαστης. Ή θα τα βρειτε στο νοικι.... Θελω να πω οτι εκτος απο απαιτησεις, εχεις και πολλες υποχρεωσεις.. Τον αστυνομο σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να το κανεις, θα σε φαει το αγχος.. Ανα τετραμηνο εξαμηνο θα πας να ρωτας. Εισαι κομπλε. Στην τελικη πριν το νοικιασεις θα μιλησεις μαζι τους. Θα πεις εγω απο σας θελω αυτα... Ενοειτε οτι δινεις ολα τα κλειδια. Ασε που εγω η πρωτη κινηση που θα εκανα θα ηταν να αλλαξω κλειδαρια.. Πολλες που νοικιαζουν σπιτι σε ζευγαρι ή φοιτητες μπουκαρουν με το ετσι θελω.. Μεγαλο φαουλ.. 1
Dannie Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Σέυχαριστω πολυ για την απαντηση σου!!!Δηλαδη εγω θα πρεπει να κανω τον αστυνομο οσον αφορα το νερο και καθε φορα που πηγαινω να πληρωσω το δικο μου να ρωταω αν εχει αφησει χρεος ο ενοικιαστης μου.Ειναι πραγματικα "λαχειο" το τι ενοικιαστης θα σου τυχει ομως οταν απο την αρχη τιθενται τετοια θεματα παιρνεις μια γευση για το τι θα ακολουθησει..Ελπιζω να διαψευστω και να με λυπηθει ο θεος,,, Αρχικα αν βρηκες καλα παιδια σου εκατσε λαχειο διοτι πλεον σε καποιες περιοχες τα ενοικια εχουν πεσει 50% και παλι δεν ενοικιαζοντε.... Η εποχη που καποιος εβγαζε ενα μικρο εισοδημα απο ενοικια περασε μεγαλες φασιστικες φορολογιες σε ακινητα(και σε αξιες ανυπαρκτες αυτοι απλως κοστολογουν την καθε περιοχη οπως τους γουσταρει δημοκρατια εχουμε)ακομα και φορολογια σε ενοικιο ενος ακινητου οταν καποιος ζει απο αυτο βαλε τις φθορες κ.τ.λ δεν συμφερει...στο τελος τα μισα πανε στην τσεπη σου τα αλλα μισα στα παιρνει το δημοκρατικο μας κρατος! 1
feniakom Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Υπερβάλλεις λίγο νομίζω, δεν είναι και τόσο δύσκολο όταν πας να πληρώσεις το δικό σου να ρωτάς για τυχόν ληξιπρόθεσμα χρέη της σύνδεσης στο σπίτι που νοικιάζεις. Άσε που δεν χρειάζεται να το κάνεις κάθε φορά, δυο φορές το χρόνο πιστεύω είναι αρκετές. Όσο για τα υπόλοιπα, αν πιστεύεις πως θα έχεις πρόβλημα με τον συγκεκριμένο ενοικιαστή, μην του το νοικιάζεις. Μην περιμένεις από το θεό να σε λυπηθεί, λάβε τα μέτρα σου Υπερβάλλεις λίγο νομίζω, δεν είναι και τόσο δύσκολο όταν πας να πληρώσεις το δικό σου να ρωτάς για τυχόν ληξιπρόθεσμα χρέη της σύνδεσης στο σπίτι που νοικιάζεις. Άσε που δεν χρειάζεται να το κάνεις κάθε φορά, δυο φορές το χρόνο πιστεύω είναι αρκετές. Όσο για τα υπόλοιπα, αν πιστεύεις πως θα έχεις πρόβλημα με τον συγκεκριμένο ενοικιαστή, μην του το νοικιάζεις. Μην περιμένεις από το θεό να σε λυπηθεί, λάβε τα μέτρα σου Δυστυχως εμεινε ξενοικιαστο σε δυσκολη περιοδο οπου η ζητηση ειναι μικρη ενω η προσφορα μεγαλη οποτε αναγκαστηκα θα το νοικιασω σε αυτους οι οποιοι ειναι οι μονοι που μου εκαναν προσφορα για να μην μου "ξεμεινει" χειμωνιατικα.Για αυτο τον λογο εχω εναποθεση τις ελπιδες μου στα "θεια" προκειμενου να διαψευστω απο την αρχικη εντυπωση που μου εκαναν
saab_21 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Σέυχαριστω πολυ για την απαντηση σου!!!Δηλαδη εγω θα πρεπει να κανω τον αστυνομο οσον αφορα το νερο και καθε φορα που πηγαινω να πληρωσω το δικο μου να ρωταω αν εχει αφησει χρεος ο ενοικιαστης μου.Ειναι πραγματικα "λαχειο" το τι ενοικιαστης θα σου τυχει ομως οταν απο την αρχη τιθενται τετοια θεματα παιρνεις μια γευση για το τι θα ακολουθησει..Ελπιζω να διαψευστω και να με λυπηθει ο θεος,,, μην ανησυχεις για το νερο.θελουν δεν θελουν μετα απο 1 χρονο απληρωτους λογαριασμους θα τους το κοψουν και θα ανγκαστουν να το πληρωσουν.επειδη τα ποσα που ερχονται για νερο ειναι μικρα αρκετοι το πληρωνουν 1 φορα το χρονο οταν μαζευεται ενα αλφα ποσο. 1
feniakom Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Σκεψου το αλλο ομως.. Οτι ειναι παλιο το διαμερισμα. Αν δεν το χεις καλοσυντηρημανο, θα εχει πολλες φυσιολογικες φθορες που θα πρεπει να καλυψεις εσυ και οχι ο ενοικιαστης. Ή θα τα βρειτε στο νοικι.... Θελω να πω οτι εκτος απο απαιτησεις, εχεις και πολλες υποχρεωσεις.. Τον αστυνομο σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να το κανεις, θα σε φαει το αγχος.. Ανα τετραμηνο εξαμηνο θα πας να ρωτας. Εισαι κομπλε. Στην τελικη πριν το νοικιασεις θα μιλησεις μαζι τους. Θα πεις εγω απο σας θελω αυτα... Ενοειτε οτι δινεις ολα τα κλειδια. Ασε που εγω η πρωτη κινηση που θα εκανα θα ηταν να αλλαξω κλειδαρια.. Πολλες που νοικιαζουν σπιτι σε ζευγαρι ή φοιτητες μπουκαρουν με το ετσι θελω.. Μεγαλο φαουλ.. Το σπιτι ειναι σε αριστη κατασταση και μαλιστα ο πολιτικος μηχανικος και ο μεσιτης που το ειδαν εντυπωσιαστηκαν γιατι μαλλον περιμεναν κανενα παραμελημενο .Ειλικρινα δεν υπηρχε περιπτωση να παραδωσω ενα σπιτι με φθορες γιατι πολυ απλα κανενας δεν θα το νοικιαζε!Το αντιθετο θα ελεγα .. λιγοι το σεβαστηκαν και πολλοι μου το εχουν παραδωσει σε αθλια κατασταση και σε μια περιπτωση μας πηρε δυο μηνες μεχρι να το επιδιορθωσουμε!Οσο για το κλειδι που λες ποτε δεν μπηκα να ελεγξω παρολο που ο προηγουμενος μου ειχε δωσει ο ιδιος κλειδι να εχω χωρις να του το ζητησω.. Αρχικα αν βρηκες καλα παιδια σου εκατσε λαχειο διοτι πλεον σε καποιες περιοχες τα ενοικια εχουν πεσει 50% και παλι δεν ενοικιαζοντε.... Η εποχη που καποιος εβγαζε ενα μικρο εισοδημα απο ενοικια περασε μεγαλες φασιστικες φορολογιες σε ακινητα(και σε αξιες ανυπαρκτες αυτοι απλως κοστολογουν την καθε περιοχη οπως τους γουσταρει δημοκρατια εχουμε)ακομα και φορολογια σε ενοικιο ενος ακινητου οταν καποιος ζει απο αυτο βαλε τις φθορες κ.τ.λ δεν συμφερει...στο τελος τα μισα πανε στην τσεπη σου τα αλλα μισα στα παιρνει το δημοκρατικο μας κρατος! Δυστυχως ποτε δεν καταφερα να κανω αποσβεση οσων εχω ξοδεψει στο συγκεκριμενο σπιτι.Το ενοικιο παντα ηταν πολυ χαμηλο με την λογικη λιγα και σιγουρα πραγμα το οποιο λιγοι εκτιμησαν και αυτο που διαπιστωνω εγω ειναι οτι σε τετοιες εποχες νοικιαζουν σπιτια με υψηλα ενοικια προκειμενου να εχουν αυτο που ονειρευονται. μην ανησυχεις για το νερο.θελουν δεν θελουν μετα απο 1 χρονο απληρωτους λογαριασμους θα τους το κοψουν και θα ανγκαστουν να το πληρωσουν.επειδη τα ποσα που ερχονται για νερο ειναι μικρα αρκετοι το πληρωνουν 1 φορα το χρονο οταν μαζευεται ενα αλφα ποσο. Στην Αθηνα εχω ακουσει πολλους να ακολουθουν την τακτικη που λες και γενικα εκει ειναι μικρα τα ποσα για το νερο.Ομως εδω στην επαρχια που ειμαι εγω πληρωνουμε κατι τρελα ποσα τα οποια δεν διακαιολογουνται ιδιως οταν μενεις μονος..Τεσπα..θα φανει!!
DrLo Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 ... μου αρχισαν ηδη τα παζαρια του τυπου να μου δωσουν τωρα την εγγυηση και οταν μπουν το ενοικιο και εχω προβληματιστει λιγακι γιατι ξεκιναμε με τετοιες "προδιαγραφες". Ποιές "προδιαγραφές" ? Απόλυτα λογικό και αυτονόητο αυτό που λένε. Οσο για το κλειδι που λες ποτε δεν μπηκα να ελεγξω παρολο που ο προηγουμενος μου ειχε δωσει ο ιδιος κλειδι να εχω χωρις να του το ζητησω.. ;άφησες την "τύχη" σου να φύγει ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα