Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένα IQ τεστ στην εγγραφή ρε παιδιά .. δεν ακούει κανείς .?

Ζητάω πολλά ?

Δεν ήρθα να σας πω ότι όσοι βγάζετε σημαία είστε όλοι χρυσαυγίτες. 

Αλλά κάποιοι είναι ?

Σε ότι με αφορά μπορείς να μου εξηγήσει τι κατάλαβες για τις συναναστροφές μου ?

Όχι τίποτα άλλο γιατί το τελευταίο καιρό οι συναναστροφές μου είναι όλο και περισσότερο (κατά ποσοστό) τούρκοι .... πως το κατάλαβες ρε θηρίο αυτό από τη συζήτησή μας ?

• Like 3
Δημοσ.

Αλλά πως μπορείτε soberly να υποστηρίζετε ότι το να βγάζεις σημαία δεν λέει τίποτα για την πολιτική σου θεώρηση, με ξεπερνά.

@BritGreek Δηλαδή ένας άνθρωπος που δεν πιστεύει στην θεωρία των καθαρών εθνών και αυτή είναι η πολιτική του θεώρηση, θα βγάλει σημαία;

οπότε: 

PARELASH_OMADAS_NEWN_GYMNO.jpg

Φασισταριά.-

Δημοσ.

Σε ότι με αφορά μπορείς να μου εξηγήσει τι κατάλαβες για τις συναναστροφές μου ?

Όχι τίποτα άλλο γιατί το τελευταίο καιρό οι συναναστροφές μου είναι όλο και περισσότερο (κατά ποσοστό) τούρκοι .... πως το κατάλαβες ρε θηρίο αυτό από τη συζήτησή μας ?

^ θα στο εξηγήσω, γιατί αδυνατείς.

Ανέφερες ότι σου θυμίζω κάτι βλάχους σωστά; Άρα αξιωματικά γνωρίζεις πολλούς βλάχους. Άρα συναναστρέφεσαι με βλάχους.

Το 'χεις;

@Social Nick περίεργες συνεπαγωγές κάνεις. Συνέχισε, απλά καν'τες με original content όχι με quotes μου.

• Like 1
Δημοσ.

Και εγώ σπάζομαι για όσους αποκαλούν "ψευτοφιλόσοφους" όσους λένε κάτι που τους ξενίζει, αλλά δεν το κάνω θέμα Brit.

Μπερδεύετε την πολική με την μικρο-πολιτική. Δεν ήρθα να σας πω ότι όσοι βγάζετε σημαία είστε όλοι χρυσαυγίτες. Αλλά σας λέω ότι ΣΙΓΟΥΡΑ όσοι βγάζετε σημαίες έχετε "κοινούς τόπους" στις πολιτικές σας θεωρήσεις.

Και μπορεί εσείς και τα ξαδέρφια σας να συμφωνείτε μεταξύ σας, αλλά οι κοινοί σας τόποι δεν είναι απαραίτητα κοινοί με των υπολοίπων.

Το βαστάει η καρδούλα σας να το καταλάβετε;

@deesnider, στα πόσα quote νομίζεις ότι αποκτά κάποιο ειδικό βάρος μια μπουρμπουλήθρα;

Δικός μου ο ορισμός το ότι η σημαία είναι σύμβολο; Θα πεις και άλλα τέτοια; Και από πότε ένας κομμουνιστής με έναν δεξιό πλαισιώνουν όλο το εύρος του πολιτικού στοχασμού;

ΟΚ. Είτε τρολλάρεις, ή διαβάζεις από παράξενες πηγές. Δικαίωμά σου. Αφου επιμένεις να συνδέεις τη σημαία με τις πολιτικές θεωρήσεις, σύμφωνα με τον Quentin Skinner φαντάζομαι,  δεν μπαίνω στη διαδικασία να σου εξηγήσω γιατί είσαι λάθος. Απλά θα σου πω, ότι σε χώρες με σαφώς μεγαλύτερα ποσοστά πολιτών από διάφορα έθνη, η σημαία της χώρας υπάρχει σχεδόν παντού. Φασίστας, λοιπόν, ο Ινδός ή ο Έλληνας που ζει εκεί και πίνει το καφεδάκι του σε κούπα πχ. με τη σημαία της Αγγλίας; Απαραίτητα η σημαία συμβολίζει πολιτική άποψη/θεώρηση κλπ; Εκεί, όμως είναι τελείως διαφορετικοί οι λόγοι. Εδώ μιλάμε για την ιστορία μιας Ελλάδας που έχει περάσει πολλές δυστυχίες και κάποιοι άνθρωποι, ο προπάππούς σου, ο προπάππους μου, πέθαναν για κάποια ιδανικά. Δεν τρέχει τίποτα;

Δημοσ.

οπότε: 

PARELASH_OMADAS_NEWN_GYMNO.jpg

Φασισταριά.-

Ποιός βλάκας έχει ανεβάσει φωτογραφία μπλα_μπλα_μπλα.gymno.jpg

Ανέφερες ότι σου θυμίζω κάτι βλάχους σωστά; Άρα αξιωματικά γνωρίζεις πολλούς βλάχους. Άρα συναναστρέφεσαι με βλάχους.

Το 'χεις;

Ναι ... So ?

Είχα την εντύπωση ότι προχό άτομα και εσένα δεν θεωρούν "κακό" να συναναστρέφεσαι με βλάχους ...

Επίσης η μικρή μαρία μου θυμίζει Φινλανδή ... φαντάζομαι ότι αν ψάξω κάπου στις συναναστροφές μου θα βρω φινλανδούς ...

...

btw

Χρησιμοποιόντας το "άρα" και το "αξιωματικά" στην ίδια πρόταση επιβεβαιώνεις αυτό που είπα για τους βλάχους και τη χρήση λέξεων με άκυρους τρόπους.

Κάτι που είναι συμπέρασμα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΑ ....

Δημοσ.

Θα κρεμάσω. Δε βλέπω το λόγο γιατί όχι. 

Για τους ανάρχες (ιδεολόγους) τους παραπέμπω στα διδάγματα του χριστιανισμού με καβατζωμένο afterlife όμως. Y

• Like 1
Δημοσ.

Hθελα να ξερα τι νοημα υπαρξης και συζητησης υπαρχει σε αυτα τα τοπικ. Ο καθενας κανει οπως νιωθει κι επειδη ειναι θεμα με διαφορων ειδων προεκτασεις που συνηθως καταληγει σε παθη, εγωισμους και τσακωμους επειδη ο καθενας εχει τα (απολυτα συνηθως) πιστευω του, ειναι τελειως ανουσια η αποπειρα συζητησης των ιδιων και των ιδιων σε καθε εθνικη εορτη. Καποιοι εχουν τη σημαια για κωλοχαρτο, καποιοι αλλοι την εχουν για το πιο ιερο πραγμα, καποιοι αλλοι απλα σεβονται την μνημη καποιων (στους οποιους χρωστανε καμποσα) και την υψωνουν στο μπαλκονι τους στις εθνικες εορτες, καποιοι αλλοι το κανουν καθαρα εθιμοτυπικα και αν τους ρωτησεις τι γιορταζουμε την 28η θα σου απαντησουν την εξεγερση του Πολυτεχνειου, ειναι λοιπον ανωφελο να τους πεταμε ολους σε ενα καζανι και να προσπαθουμε να τους κανουμε να "ανταλλαξουν αποψεις επι του ζητηματος".

• Like 6
Δημοσ.

Hθελα να ξερα τι νοημα υπαρξης και συζητησης υπαρχει σε αυτα τα τοπικ. 

Δεν έχουμε τίποτα καλύτερο να κάνουμε ...

...

Προωπικά λίγο θέλω να βαρεθώ ακόμα να ξεθάψω το νήμα για τους ηλιακούς 

• Like 1
Δημοσ.

στα πόσα quote νομίζεις ότι αποκτά κάποιο ειδικό βάρος μια μπουρμπουλήθρα;

Εξαρτάται από τη βαρύτητα τής μπουρμπουλήθρας στην οποία απαντά. Εν προκειμένω, άμεσα, ακόμα και χωρίς κανένα quote.

Δικός μου ο ορισμός το ότι η σημαία είναι σύμβολο; Θα πεις και άλλα τέτοια;

Αυτό είπες; Ή μήπως αυτό:

Το να βάλεις μια σημαία στο σπίτι σου (όποια) δεν μπορεί να είναι αχρωμάτιστο. Εξ' ορισμού δηλαδή.

Sorry, αλλά βαριέμαι να μαντεύω το τι έχει στο νου του ο κάθε ...ποιητής, γράφοντας άλλα και εννοώντας άλλα. Αν εσύ βέβαια πιστεύεις, ότι αυτές οι δύο φράσεις έχουν κοινή ερμηνεία, δε θα τα χαλάσουμε. Ίσα ίσα που έχει πλάκα...

Και από πότε ένας κομμουνιστής με έναν δεξιό πλαισιώνουν όλο το εύρος του πολιτικού στοχασμού;

Από ποτέ. Αν και έχουν όμως εκ διαμέτρου αντίθετες πολιτικές θεωρήσεις, μια χαρά μπορούν να αναρτούν αμφότεροι σημαία. Ούτε ο ένας γίνεται περισσότερο ή λιγότερο δεξιός, ούτε ο άλλος περισσότερο ή λιγότερο κομμουνιστής.

Αυτό το χούι, που άλλα σού λένε και σε άλλα απαντάς, το 'χεις κοιτάξει καμιά στάλα;

Το τελευταίο σου quote έχει και backfire μέσα, nice!

Τι να κάνουμε; I have to ...deal with it!

Δημοσ.

@DrLo Καλά αυτό που με διορθώνεις ενώ δεν ξέρεις πως να χρησιμοποιήσεις πεζά και κεφαλαία σε κύρια ονόματα είναι καταπληκτικό. Αλλά ναι, έχεις δίκιο για το "άρα".

Ψάξε ακόμα λίγο, έχω κάνει ακόμα ένα συντακτικό λάθος. Θα ενισχυθούν τα λεγόμενά σου έτσι! :)

@deesnider Δεν σε βλέπω να βαριέσαι, απλά κάνεις αντίλογο χωρίς το δεύτερο συνθετικό. Διάλεξε το πιο διεστραμμένο λεξικό και δες στο λήμμα σημαία. Αν δεν υπάρχει η λέξη "σύμβολο" κερδίζεις κάθε argument αυτοδίκαια. Αν υπάρχει, έλα και πες μου πως όταν σηκώνεις μια σημαία δεν έχεις "συμφωνήσει" και εσύ στους συμβολισμούς της.

Δημοσ.

@DrLo Καλά αυτό που με διορθώνεις ενώ δεν ξέρεις πως να χρησιμοποιήσεις πεζά και κεφαλαία σε κύρια ονόματα είναι καταπληκτικό. Αλλά ναι, έχεις δίκιο για το "άρα".

Ψάξε ακόμα λίγο, έχω κάνει ακόμα ένα συντακτικό λάθος. Θα ενισχυθούν τα λεγόμενά σου έτσι! :)

Τα συντακτικά λάθη σου δεν με ενδιαφέρουν ... κάνω στανταρ περισσότερα και ποτέ δε διεκδίκισα δαφθες στη χρήση της ελληνικής.

Επίσης επί 37 χρόνια δεν έχει καταφέρει κάποιος να με κάνει να ενδιαφερθώ πως θα χρησιμοποιώ πεζα/κεφαλαία. Δε νομίζω ότι θα το καταφέρει κάποιος άγνωστος στο insomnia.

Τουλάχιστον ξέρω τι σημαίνει το "αξιωματικά".

Το ότι δεν ξέρεις όμως το νόημα των όσων λες ισχύει παρόλα αυτά ... και η αίσθησή μου ότι ανακαλύπτεις ότι είναι ωραίο να πάιζεις με τις "έννοιες των μεγάλων" και με βαρύγρουπες ιδεολογιο-αμπελοφιλοσοφίες ενισχύεται από το ότι δε ξέρεις καν τι σημαίνουν αυτά που λες.

... αλλά από την άλλη ... ο καθένας δικαιούται να κάνει/λέει χαζομάρες σε κάποια στιγμή τη ζωής του ... άλλοι γουστάρουν να επιδεικύνονται καβαλόντας μηχανάκια και να σκοτώνται ... από αυτό καλύτερα να το παίζεις διανοοούμενος

• Like 1
Δημοσ.

παιζει να εννοει  γυμνασιο (?)

Πέσ' το ρε και ψάχνω τόση ώρα στη φωτογραφία για τη γκόμενα ... δε μου πέρασε ποτέ από το μυαλό

Δημοσ.

@DrLo αν ήξερα ότι ένα "άρα αξιωματικά" θα σε έβγαζε τόσο εύκολα από την δύσκολη θέση του να στηρίξεις τα λεγόμενά σου χωρίς να προσπαθείς να με απαξιώσεις, θα στο δώριζα πιο νωρίς, μα την Παναγία :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...