giorginho Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Ναι γιατι περιμεναμε απο την vodafone Greece να βαλει για τις προσφορες αυτες συστημα lightening deals αλά αμαζον... χαχαχα... και ΝΑΙ ΡΕ ΣΕΙΣ το ειπαμε 100 φορες οποιοι ελαβαν σημερα ΕΠΙΣΗΜΗ αντιπροταση αυτη ηταν για το 820. Ε_Π_Ι_Σ_Η_Μ_Η Ας ζουμε τωρα με την ελπιδα οτι απο το κραξιμο αυριο-μεθαυριο μπορει να προτεινουν τιποτα αλλο... Για το mail που γραφτηκε εγω ειμαι μεσα, αλλα ως τι θα το στειλουμε και το κυριοτερο σε ΠΟΙΟΝ? Σε οποιον υπαλληλακο τυχει να το διαβασει;
achilles_g_ Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Αν ήταν λάθος τιμή τους προστατεύει ο νόμος. Εδώ δεν ισχύει κάτι τέτοιο οπότε πρόκειται καθαρα για παραπλάνηση και αφορά όσους έκαναν παραγγελία και πήραν κωδικό. Τα πράγματα είναι απλά. .τώρα γιατί κάποιοι τα μπερδεύουν και τα σύγκρινουν με προσφορές των σούπερ μαρκετ έως εξαντλήσεως αποθεμάτων ή δεν έχουν καταλάβει ποιο είναι το πρόβλημα ή τρολάρουν κάνοντας χαβαλέ. 3
sarotic7 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 αυτη θα ειναι η αντιπροσφορα????? χαχαχχαχαχαχχχαχα....(πνιγηκα απο τα γελια)....χαχαχχαχαχαχχαχαχα ξεκιναω να κανω fake accounts... οσον αφορα το ηλεκτρονικο εγκλημα που αναφερθηκε εδω εχουμε να κανουμε με αστικη διαφορα μεταξυ προσωπων (εταιριας-ιδιωτων) Διαβαστε λιγο και τι λεει το αρθρο 386 του Ποινικου Κωδικα για την απατη(βαζοντας οπως ανεφερες ψευδη στοιχεια για μια τοση μεγαλη ποσοτητα κινητων και κατ'επεκταση οικονομικης ζημιας για αυτην).
vasman15 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 οταν τον ειδοποιησουν για παραλαβη, ξερεις τι να τους απαντησει....να το βαλουν στον ...........φοριαμο του καταστηματος..... και οτι θα περασει να το παρει...... :-D :-D λες ????δεν ξερω παντως το σκεφτετε να υποκηψει
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Έκανα παραγγελία γύρω στις :25 με κωδικό 119376* και ακόμα δεν έχω παραλάβει.Η κατάσταση στο site λέει Εστάλη αλλά στο μαγαζί λέει δεν έχει έρθει κάτι και δε νομίζουν οτι θα έρθουν άλλα. Ακόμα και να μου έρθει πάντως, είναι μεγάλο φαουλ της Vodafone η μη τήρηση της σειράς των παραγγελιών.Καταλαβαίνω να μην έχουν κομμάτια για όλους (ή να ήταν λάθος η τιμή) αλλά αυτό που κάνει είναι τέρμα άδικο. Anyway, θα ζήσουμε
runner69 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Είμαστε σίγουροι ότι ο αριθμός παραγγελίας αντικατροπτιζει τον ακριβή χρόνο αγοράς η εξαρτάται και από άλλους παράγοντες οπως τρόπος αποστολής ,κατάστημα παραλαβής κτλ??? Μου δημιουργήθηκε η απορια με φίλο μου που του ξεκαθάρισαν ότι δεν θα παραλάβει ενώ είχε κωδικό μικρότερο απο το δικό μου.Το περίεργο είναι ότι ενώ με εκραζε (κ@λ@φαρδε και άλλα επίθετα ) προέκυψε ότι πράγματι είχα παραγγείλει νωρίτερα απο αυτόν. Είναι πεπεισμένος ότι παρήγγειλε 5 παρά και εγώ σίγουρος ότι παρηγγειλα αμέσως μόλις ξαναανοιξε η διαθεσιμότητα δηλαδή 4 και κάτι. Δυστυχώς δεν έχει κανένας μας screenshot για να το διασταυρωσουμε. Ναι, προκειται για αυξοντα αριθμο. Αυτη την απορια την εχω και εγω γιατι με τους χρονους που εχουν γραφτει και με τα νουμερα δεν προκυπτει οτι ο αυξοντας αριθμος δειχνει και το χρονο παραγγελιας. Δεν φαινεται να εχουν σχεση αυτα τα δυο. Μπορουμε και να το τσεκαρουμε κιολας.
Grey Warden Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Έκανα παραγγελία γύρω στις :25 με κωδικό 119376* και ακόμα δεν έχω παραλάβει.Η κατάσταση στο site λέει Εστάλη αλλά στο μαγαζί λέει δεν έχει έρθει κάτι και δε νομίζουν οτι θα έρθουν άλλα. Ακόμα και να μου έρθει πάντως, είναι μεγάλο φαουλ της Vodafone η μη τήρηση της σειράς των παραγγελιών.Καταλαβαίνω να μην έχουν κομμάτια για όλους (ή να ήταν λάθος η τιμή) αλλά αυτό που κάνει είναι τέρμα άδικο. Anyway, θα ζήσουμε Εντός λεκανοπεδίου το κατάστημα;
giorginho Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Διαβαστε λιγο και τι λεει το αρθρο 386 του Ποινικου Κωδικα για την απατη(βαζοντας οπως ανεφερες ψευδη στοιχεια για μια τοση μεγαλη ποσοτητα κινητων και κατ'επεκταση οικονομικης ζημιας για αυτην). Αϊ καλα... τελειος ακυρο... @runner ισχυει η 'σειρα' κατα τους αριθμους απλα μπορει καποιοι να μη θυμουνται ακριβως την ωρα που παρηγγειλαν (πχ εγω την εχω 'συγκρατησει' απο το email που ο ιδιος πατησα κατοπιν της υποβολης της παραγγελιας να μου ερθει και που μπορει να το εκανα και κανα 5λεπτο αφοτου την ολοκληρωσα και εβγαλα screenshots κλπ) και πανω σε αυτο, σε καποιο ποστ πολλες σελιδες πισω διαβασα για αριθμο παραγγελιας (συνοδευομενο απο την κατ' εκτιμηση ωρα παραγγελιας) που παρελαβε ηδη (ενω τοσο ο αριθμος οσο και η ωρα ηταν ελαχιστα ΜΕΤΑ την δικη μου το σαββατο ελαχιστα λεπτα πριν τις 5), οποτε εκει θα πρεπει να πατησουμε ολοι οσοι δεν εχουμε παραλαβει (με παραγγελιες που ελαβαν κωδικο και ηταν πριν τις 5) γιατι ειναι το μονο γεγονος που αποδεικνυεται ευκολα (ενω πχ το οτι μας τα 'φαγανε' μεσα απο τα καταστηματα το μεσημερι του σαββατου αντε να το αποδειξεις).
sarotic7 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Αλλη φορα courier μαγκες...Η πραξη δειχνει οτι ερχεται..
tigersgate6 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Καλησπερα και απο εμενα στη παρεα ... απο σημερα κατοχος του δωρου της vodafone ηρθε η ωρα να αφησουμε το Neo V !!! Να ενημερωσω σχετικα με την παραγγελια μου ... η οποια εγινε το απογευμα και ωρα 16:41 με παραδοση στο χωρο μου Τριπολη(δεν υπηρχε περιπτωση ποτε να βαλω παραλαβη στο καταστημα μιας και ξερουμε τις ιστοριες με τα καβατζωματα ...) Αρ. παραγγελιας 119400* ο οποιος στο tracking δειχνει ακομα σε κατασταση εκρεμμει ...(Οποιος χρειαστει τον ακριβη αριθμο της παραγγελιας μου γιατι νοιωθει οτι εχει αδικηθει και μπορει να διεκδικησει κατι παραπανω θα δωθει υπο ορους ....φιλικα παντα ) Ενα μεγαλο ευχαριστω λοιπον απο εμενα στο ινσομνια που μας φιλοξενει και μπορουμε με πολυ λιγα χρηματα να χαρουμε αυτα που υπο αλλες συνθηκες θα ηταν απλησιαστα με τους μισθους που αρκετοι απο εμας παιρνουμε !!! Φυσικα δε ξεχναω τα δυο παιδια που μας ενημερωσαν για την προσφορα και τους ευχαριστω χωρις εσας θα κοιμομασταν κανονικοτατα !!! Ενα ευχαριστω και στη vodafone για την περιπτωση μου (το ξερω θα κριθω...)αλλλαααα μιας και ειμαι σιγουρος οτι μας διαβαζουν ....ημαρτον δε νομιζω να ειναι τοσες πολλες οι ακυρωθεντες παραγγελιες προσπαθηστε να καλυψετε ολα τα παιδια με ενα κινητο ισαξιο μονο κερδος θα εχετε απο αυτο .... η καλυτερη διαφημιση για εσας ειναι οι ιδιοι οι πελατες σας και κανεις αλλος (μη χαλατε οτι καλο χτισατε σε λιγες μερες για το πολυ 100-200 συσκευες !!!) Και τελευταιο καλοριζικες οι συσκευες σε ολους μας και πραγματικα οτι καλυτερο στα παιδια που αγωνιουν !!! 5
AchilleasOiko Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον l3ft3r1s ...Το παρέλαβα το μεσημέρι.
achisael Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Eνα ευχαριστω καλο θα ηταν τα παιδια που παρελαβαν οσοι ειναι αυτοι να μπουνε στην σελιδα στο fb και να κανουν ενα παρομοιο σχολιο.. ημαρτον δε νομιζω να ειναι τοσες πολλες οι ακυρωθεντες παραγγελιες προσπαθηστε να καλυψετε ολα τα παιδια με ενα κινητο ισαξιο μονο κερδος θα εχετε απο αυτο .... η καλυτερη διαφημιση για εσας ειναι οι ιδιοι οι πελατες σας και κανεις αλλος (μη χαλατε οτι καλο χτισατε σε λιγες μερες για το πολυ 100-200 συσκευες !!!) 5
runner69 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Αϊ καλα... τελειος ακυρο... @runner ισχυει η 'σειρα' κατα τους αριθμους απλα μπορει καποιοι να μη θυμουνται ακριβως την ωρα που παρηγγειλαν (πχ εγω την εχω 'συγκρατησει' απο το email που ο ιδιος πατησα κατοπιν της υποβολης της παραγγελιας να μου ερθει και που μπορει να το εκανα και κανα 5λεπτο αφοτου την ολοκληρωσα και εβγαλα screenshots κλπ) και πανω σε αυτο, σε καποιο ποστ πολλες σελιδες πισω διαβασα για αριθμο παραγγελιας (συνοδευομενο απο την κατ' εκτιμηση ωρα παραγγελιας) που παρελαβε ηδη (ενω τοσο ο αριθμος οσο και η ωρα ηταν ελαχιστα ΜΕΤΑ την δικη μου το σαββατο ελαχιστα λεπτα πριν τις 5), οποτε εκει θα πρεπει να πατησουμε ολοι οσοι δεν εχουμε παραλαβει (με παραγγελιες που ελαβαν κωδικο και ηταν πριν τις 5) γιατι ειναι το μονο γεγονος που αποδεικνυεται ευκολα (ενω πχ το οτι μας τα 'φαγανε' μεσα απο τα καταστηματα το μεσημερι του σαββατου αντε να το αποδειξεις). Το θεμα ειναι να μην επεσε φαγωμα απο τα καταστηματα αλλα και γιατι εβγαλαν ακυρες καποιες παραγγελιες ενω ειχαν ολοκληρωθει. Γιατι πολυ ευκολα μπορει να πει καποιος υπαλληλος οτι δεν παραλαβαμε ενω να ειχε παει η συσκευη για τον πελατη στο καταστημα. Για αυτο χρειαζεται ψαξιμο απο τα παιδια.
tigersgate6 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Eνα ευχαριστω καλο θα ηταν τα παιδια που παρελαβαν οσοι ειναι αυτοι να μπουνε στην σελιδα στο fb και να κανουν ενα παρομοιο σχολιο.. Θα μπω και εκει να γραψω αδελφε σε λιγο ... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις