vasman15 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Το θεμα ειναι να μην επεσε φαγωμα απο τα καταστηματα αλλα και γιατι εβγαλαν ακυρες καποιες παραγγελιες ενω ειχαν ολοκληρωθει. Γιατι πολυ ευκολα μπορει να πει καποιος υπαλληλος οτι δεν παραλαβαμε ενω να ειχε παει η συσκευη για τον πελατη στο καταστημα. Για αυτο χρειαζεται ψαξιμο απο τα παιδια. δηλ τι πρεπει να πραξει καποιος που εχει αμφιβολιες????
jimpana Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Μαγκες πρεπει να αντιδρασουμε καπως οσοι δεν πηραμε τελικα το κινητο..και γω απ τους πρωτους ημουν..αλλα τελικααααα
insi Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 εχω την εντυπωση οτι το ακυρο επεσε στη θεσσαλονικη κατα μεγαλο ποσοστο....για δωστε επιβεβαιωση
yilarakos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Έκανα παραγγελία γύρω στις :25 με κωδικό 119376* και ακόμα δεν έχω παραλάβει. [....] Έκανα παραγγελία μεσω eshop με κωδικό 1193768 στις 16:25:17. Παρέλαβα σήμερα στις 2, μετά απο τηλεφώνημα απο το κατάστημα Παλλήνης (Αττική). Ίσως αργούν λόγω επαρχίας, πάρε κανα τηλέφωνο στο κατάστημα αν δε το χεις κάνει ήδη. Πληροφοριακά: * Η κατάσταση παραγγελίας άλλαξε απο 'εκκρεμεί' σε 'εστάλη' τη Δευτέρα. * Πήρα τηλ στο κατάστημα Δευτέρα και Τρίτη, και τις 2 φορές μου είπαν ότι θα έρθει Τετάρτη, τη 2η φορά μου ζήτησαν τηλ για να με ειδοποιήσουν εκείνοι. Δε με ρώτησαν για κωδικό, μόνο ονομα/νυμο. Χίλια ευχαριστώ στον @Lokokokakau για την ενημέρωση! 1
MasterX Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 ισως παιζει και αυτο με τους συνδρομητες της. εριξε προτιμηση σε αυτους.. το ειπε καποιος παραπανω.. για πειτε και αλλοι που παρελλαβαν η οχι αν ειναι συνδρομητες της ή οχι. Εγω με παραγγελια 4:34 παρέλαβα.. ειμαι συνδρομητης τους. Η νυφη μου με παραγγελια γυρω στις 5, δεν παρέλαβε και ουτε ειναι συνδρομητης τους
achilles_g_ Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Οκ εγώ χρησιμοποιώ καρτοκινητό cu (20 ευρώ το μήνα και έχω το φοιτητικό mobile internet άλλα 4.74). Τώρα αν δεν έριξε άκυρο σε όσους έχουν συμβόλαια από 50 ευρώ και πάνω δεν το νομίζω...Περιμένω την εξέλιξη και αν δεν μου αρέσει κάτι τότε θα κάνω διακοπή στο mobile internet. Δεν το χρησιμοποιούσα αλλά επειδή ήμουν ικανοποιημένος με τη vodafone εώς τώρα δεν με πείραζε να το πληρώνω. Ζήτημα αν χρησιμοποιήθηκε 1 μήνα από τους 12.
sarotic7 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Οποιος θελει μπορει να μπει στο fb της VODAFONE και να σχολιασει ή να κανει like στη δημοσιευση ενος φιλου
MWesten Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 ισως παιζει και αυτο με τους συνδρομητες της. εριξε προτιμηση σε αυτους.. το ειπε καποιος παραπανω.. για πειτε και αλλοι που παρελλαβαν η οχι αν ειναι συνδρομητες της ή οχι. Εγω με παραγγελια 4:34 παρέλαβα.. ειμαι συνδρομητης τους. Η νυφη μου με παραγγελια γυρω στις 5, δεν παρέλαβε και ουτε ειναι συνδρομητης τους Εγω εχω CU , 14 χρονια τον ιδιο αριθμο. Δεν παρελαβα. Και φυσικα τους εριξα ακυρο για να το γυρισω σε καρτοσυμβολαιο
yilarakos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 ισως παιζει και αυτο με τους συνδρομητες της. εριξε προτιμηση σε αυτους.. Μήπως οι περιπτώσεις που φαίνεται πως δε τηρήθηκε η σειρά με βάση τον κωδικό παραγγελίας αφορούν όσους επέλεξαν αποστολή με courier? Πολύ πιθανό να έδωσαν προτεραιότητα σε αυτές. ps: Δεν υπήρξα ποτέ συνδρομητής Vodafone.
runner69 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Εγω παρελαβα απο καταστημα και δεν ειμαι συνδρομητης τους. δηλ τι πρεπει να πραξει καποιος που εχει αμφιβολιες???? Εφοσον γραφει στο αιτημα "εσταλη" και δεν την φερνουν στο καταστημα εγω θα μιλαγα και με τα κεντρικα. Μιλησες στο support του facebook για να σου πουν αν θα το παραλαβεις; Λογικα αν προχωρησε στο εσταλη θα πρεπει να το παραλαβεις.
georsev Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 https://www.facebook.com/vodafonegreece Ενα like που λεει οτι δεν τηρήθηκε η σειρα προτερεοτητας.
giorginho Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Έκανα παραγγελία μεσω eshop με κωδικό 1193768 στις 16:25:17. Να κατι ακομα (οχι απο τα τοσο "σπουδαια" βεβαια). Ημουν απο τους πρωτους που πετυχα "εξαντλημενο" το LG G το πρωι και συμπληρωσα e-mail alert. Το alert αυτο ηρθε 16:42 στο mailbox μου με αποτελεσμα τα γνωστα... Πώς τωρα υπηρχε και εκει τετοια καθυστερηση... ακομα ενα μειον για την βοντα...
ChrisN.S. Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Ξανά διαθέσιμο το optimus G, στα 180€ αυτή τη φορά xxxxxxxx χαχαχ ρε φίλε πέθανα στα γέλια, να 'σαι καλά Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2013 από matrixxx
runner69 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Να κατι ακομα (οχι απο τα τοσο "σπουδαια" βεβαια). Ημουν απο τους πρωτους που πετυχα "εξαντλημενο" το LG G το πρωι και συμπληρωσα e-mail alert. Το alert αυτο ηρθε 16:42 στο mailbox μου με αποτελεσμα τα γνωστα... Πώς τωρα υπηρχε και εκει τετοια καθυστερηση... ακομα ενα μειον για την βοντα... Και σε μενα ηρθε η ειδοποιηση στις 16:42 και ενω ειχα παραγγειλει 10 λεπτα πριν. lol
Paulos1985 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Αχαχαχαχαχαχαχα πέθανα στο γέλιο δεν παίζεται ο τύπος.. http://www.insomnia.gr/classifieds/mobile/lg/209803-lg-optimus-g-e975-vodafon/ 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις