xlapatsas4000 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, μέχρι στιγμής δεν έχω πάρει κανένα συμπλήρωμα (πρωτεινες κτλ).ΜΙλουσα με ενα παιδι στο γυμναστηριο για αυτο το θεμα.Πηγαινω 6 φορες την εβδομαδα γυμναστηριο.Καταναλωνω 2 κιλα κοτοπουλο την εβδομαδα + 24 ασπραδια.το κοστος ανερχεται περιπου στα 30 ευρω τον μηνα.Βεβαια δεν παιρνω την ποσοτητα πρωτεινης που θα επαιρνα απο συμπληρωμα.τωρα σκεφτομαι οτι εαν δεν εχει μεγαλη διαφορα κοστους να παρω να δοκιμασω μια πρωτεινη (καθαρη, δηλαδη δεν θελω να εχει μεσα τιποτα περιεργα οπως κρεατινες κτλ).Ποια ειναι η γνωμη σας για το θεμα ; Τι μου προτεινεται να αγορασω ; (καλυτερος συνδιασμος ποιοτητας-τιμης, γιατι πρπει να ειναι ποιοτικο). Διαβασα καποια πραγματα και λεω να παιρνω 2 scoop 1 το πρωι και ενα μετα την προπονηση.Αρα Αν παιρνω 5 φορες την εβδομαδα χρειαζομαι : 40 scoop to μηνα.Ακομη θα σταματησω το κοτοπουλο και θα τρωω μονο ασπραδια. Θα εχω καλυτερα αποτελεσματα απο οτι τωρα αν ξεκινησω να παιρνω ; Εγω κοιταξα αυτες : http://www.xtr.gr/proteines/338/WHEY_PROTEIN_2273g_(OPTIMUM).htm http://www.musclebody.gr/proteines/130-allmax-allwhey.html http://www.musclebody.gr/proteines/74-syntrax-whey-shake-2270gr.html http://www.fitness-sport.gr/protein-80-2250g.html αν και κλεινω προς αυτην : http://www.energyeshop.com/?p=3185 Καποιο αλλο μαγαζι για παραγγελιες; Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2013 από xlapatsas4000
thetruth Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 καταναλωνω μονο της optimum εδω και 3 χρονια (ειναι περιπου 2μιση μηνες η 2kg) και θεωρειτε απο τις καλυτερες της αγορας. περνω 2σκουπ μετα την προπ και 2 σκουπ τις off-μερες. μην ξεχνας ομως την "ιεραρχια"... διατροφη> γυμναστικη> υπνος > συμπληρωματα.
kage Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) η ιεραρχια ακουει στο ονομα κυκλος-κουρα.... Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2013 από kage
leftis95 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 "Τίποτα περίεργα όπως κρεατίνες" ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧ Όχι φίλε. άσε τα συμπληρώματα, δεν ξέρεις ούτε τα βασικά συνεπώς είσαι αρχάριος και σε θέμα διατροφής/προπόνησης. Τσάμπα λεφτά θα δώσεις. 2
xlapatsas4000 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 "Τίποτα περίεργα όπως κρεατίνες" ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧ Όχι φίλε. άσε τα συμπληρώματα, δεν ξέρεις ούτε τα βασικά συνεπώς είσαι αρχάριος και σε θέμα διατροφής/προπόνησης. Τσάμπα λεφτά θα δώσεις. απο θεματα συμπληρωματων δεν εχω ιδεα για αυτο ανοιξα το θεμα, τωρα οσον αφορα την διατροφη μπορει να μην ειμαι ο πλεον ειδικος αλλα εχω συμβουλετυτει ειδικους και εχω διαβασαει καποια πραγματα.Στην προπονηση κανω οτι μπορω...το οτι δεν θελω να παρω κρεατινη σημαινει οτι ειμαι ασχετος ; θελω οτι κανω να το κανω οσο το δυνατον πιο φυσικα και να μην ερθει η στιγμη που οταν σταματησω για λιγο το γυμναστηριο σε λιγες εβδομαδες να ξεφουσκωσω.
Moderators Spect~ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 φτιαξε τη διατροφη σου και ασε τις πρωτεινες!! δεν χρειαζονται! η διατροφη δεν ειναι μονο κοτοπουλο και αυγα! ρωτα και σε αυτο το τοπικ που ασχολουμαστε οι "φιτ" του φορουμ http://www.insomnia.gr/topic/251324-the-official-fitness-thread/page-416
TheOneGandalf Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Καταρχάς αυτό που κάνεις είναι θάνατος. 6 φορές την εβδομάδα γυμναστήριο? ΜΕΓΑ λάθος. Οι μυς πρέπει να ξέκουραζονται. Πήγαινε μέρα παρα μέρα. Τρεις άντε 4ς φορές είναι μια χαρά. ΟΧΙ παραπάνω. Τώρα όσον αφορά τα συμπληρώματα, είναι αυτό που λεει η λέξη. Συμπληρώνουν την διατροφή σου. Οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φτιάξεις μια καλή διατροφή. Σε λογικά πλαίσια πάντα. Δεν υπάρχει λόγος για υπερβολές καθώς θα δεις ότι είναι πολύ δύσκολο να το ακολουθήσεις και θα τα παρατήσεις γρήγορα. Φρόντισε να τρως 4ς φορές την ημέρα, και ένα μικρό "γεύμα" πριν τον ύπνο. Οσο για το πότε θα παίρνεις τις πρωτείνες, εγώ θα σου πρότεινα να τις παίρνεις μόνο τις ημέρες που γυμνάζεσαι. Όχι κάθε μέρα γιατί όσο να'ναι επιβαρύνουν τον οργανισμό σου.
xlapatsas4000 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Καταρχάς αυτό που κάνεις είναι θάνατος. 6 φορές την εβδομάδα γυμναστήριο? ΜΕΓΑ λάθος. Οι μυς πρέπει να ξέκουραζονται. Πήγαινε μέρα παρα μέρα. Τρεις άντε 4ς φορές είναι μια χαρά. ΟΧΙ παραπάνω. Τώρα όσον αφορά τα συμπληρώματα, είναι αυτό που λεει η λέξη. Συμπληρώνουν την διατροφή σου. Οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φτιάξεις μια καλή διατροφή. Σε λογικά πλαίσια πάντα. Δεν υπάρχει λόγος για υπερβολές καθώς θα δεις ότι είναι πολύ δύσκολο να το ακολουθήσεις και θα τα παρατήσεις γρήγορα. Φρόντισε να τρως 4ς φορές την ημέρα, και ένα μικρό "γεύμα" πριν τον ύπνο. Οσο για το πότε θα παίρνεις τις πρωτείνες, εγώ θα σου πρότεινα να τις παίρνεις μόνο τις ημέρες που γυμνάζεσαι. Όχι κάθε μέρα γιατί όσο να'ναι επιβαρύνουν τον οργανισμό σου. Είναι παρα πολύ δυσκολο να παιρνω τις απαραιτητες πρωτεινες απο φυσικες τροφες για αυτο ρωτησα για τα συμπληρωματα.Ηθελα να ρωτησω κατι ακομη, γιατι ειμαι υποχρεωμενος να κανω γενικες εξετασεις (αιμα,ουρα κτλ) αρκετα συχνα και πρεπει να ειμαι εντος φυσιολογικων οριων η προσληψη πρωτεινων επηρεαζει κατι ; αν γνωριζεις...
alex_000 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Είναι παρα πολύ δυσκολο να παιρνω τις απαραιτητες πρωτεινες απο φυσικες τροφες για αυτο ρωτησα για τα συμπληρωματα.Ηθελα να ρωτησω κατι ακομη, γιατι ειμαι υποχρεωμενος να κανω γενικες εξετασεις (αιμα,ουρα κτλ) αρκετα συχνα και πρεπει να ειμαι εντος φυσιολογικων οριων η προσληψη πρωτεινων επηρεαζει κατι ; αν γνωριζεις... Γενικές εξετάσεις λόγω κατανάλωσης πρωτεΐνης δεν χρειάζονται εφόσον είναι σε φυσιολογικά όρια (μέχρι 2 φορές Χ σωματικό βάρος σε κιλά , δηλαδή 85 κιλά = 170 γ πρωτεΐνη την ημέρα συνολικά από φαγητά και σκόνες). Καλό είναι να κάνεις εξετάσεις μια φορά τον χρόνο πάντως εφόσον αθλείσαι. Προσπάθησε την σκόνη να την χρησιμοποιείς σαν συμπλήρωμα, δηλαδή να παίρνεις όσο λιγότερο (μέχρι το 30% θα έλεγα εγώ) της ημερήσιας πρωτεΐνης από εκεί, όχι το 90%
xlapatsas4000 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Γενικές εξετάσεις λόγω κατανάλωσης πρωτεΐνης δεν χρειάζονται εφόσον είναι σε φυσιολογικά όρια (μέχρι 2 φορές Χ σωματικό βάρος σε κιλά , δηλαδή 85 κιλά = 170 γ πρωτεΐνη την ημέρα συνολικά από φαγητά και σκόνες). Καλό είναι να κάνεις εξετάσεις μια φορά τον χρόνο πάντως εφόσον αθλείσαι. Προσπάθησε την σκόνη να την χρησιμοποιείς σαν συμπλήρωμα, δηλαδή να παίρνεις όσο λιγότερο (μέχρι το 30% θα έλεγα εγώ) της ημερήσιας πρωτεΐνης από εκεί, όχι το 90% οκ ευχαριστω ! * Τις εξετασεις τις κανω για αλλο λογο....
Porg Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Τα καλύτερα τα έχω ακούσει για την πρώτη πρωτείνη της on 8κιλά κοτόπουλο (στήθος; ) και 100 αυγά σου βγαίνουν 30Ε; Μόνο τα αυγά κάνουν 18-20Ε
xlapatsas4000 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Τα καλύτερα τα έχω ακούσει για την πρώτη πρωτείνη της on 8κιλά κοτόπουλο (στήθος; ) και 100 αυγά σου βγαίνουν 30Ε; Μόνο τα αυγά κάνουν 18-20Ε τα αυγα δεν τα πληρωνω
Pa0ki Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 +1 για την on Εδώ πρέπει να είναι η φθηνότερη τιμή που θα βρεις http://www.musclebody.gr/proteines/138-on-100-whey-gold.html
Salonikios933 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Τα αυγά είναι πανάκριβα. Δεν συμφέρει να παίρνεις πρωτεΐνη με φυσικό τρόπο εκτός και αν το φυσας !!
xlapatsas4000 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Τα αυγά είναι πανάκριβα. Δεν συμφέρει να παίρνεις πρωτεΐνη με φυσικό τρόπο εκτός και αν το φυσας !! οπως προανεφερα τα αυγα δεν τα πληρωνω, μπορω να καταναλωνω οσα θελω.αληθεια ποσα προτεινεις να τρωω ; αυτη τη στιγμη τρωω 2 ασπραδια και μισο κροκο το πρωι και 2 ασπαραδια και μισο κροκο το βραδυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα