Chrisigia Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Πάρε ginseng. Ρώτα σε ένα φαρμακείο ομοιοπαθητικής. Δίνει τρομερή ενέργεια και είναι υγιεινό. Μην πίνεις αυτές τις βλακείες με τα πεντακόσια κιλά ζάχαρη που στην τελική παίζει και να μην σου προσφέρουν αυτό που θέλεις. Με το ginseng έχεις διαύγεια, ενέργεια και δύναμη και μπορείς να το παίρνεις κάθε μέρα. Γκούγκλαρέ το αν θες για να το επιβεβαιώσεις
gigisoni Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Πάρε ginseng. Ρώτα σε ένα φαρμακείο ομοιοπαθητικής. Δίνει τρομερή ενέργεια και είναι υγιεινό. Μην πίνεις αυτές τις βλακείες με τα πεντακόσια κιλά ζάχαρη που στην τελική παίζει και να μην σου προσφέρουν αυτό που θέλεις. Με το ginseng έχεις διαύγεια, ενέργεια και δύναμη και μπορείς να το παίρνεις κάθε μέρα. Γκούγκλαρέ το αν θες για να το επιβεβαιώσεις Και γιατί να πληρώσει για ομοιοπαθητική καραπατάτα και να μην πιει νεράκι που θα του βγει και τζάμπα;
NickTG Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Όχι θέμα υγείας δεν έχω τίποτα. Απλά λέω αφού με τον μέτριο καφέ με πιάνει υπερένταση με αυτό τι? θα χορεύω στον δρόμο? Αν δεν αντέχεις τον καφέ δεν θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις energy drinks πάντως. Μην πίνεις αυτές τις βλακείες με τα πεντακόσια κιλά ζάχαρη που στην τελική παίζει και να μην σου προσφέρουν αυτό που θέλεις. Αν είναι αυτό το πρόβλημα σου υπάρχουν και χωρίς ζάχαρη.
Timonkaipumpa Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Φάε καλά αλλά όχι πολύ το πρωί (όχι σαν "βόδι" ας πούμε) Ελαφρύ και πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και ενέργεια μεσημεριανό (π.χ. σαλάτα με κρέας μέσα και πιες φρέσκο χυμό). Ελαφρύ απογευματινό (1 - 2 φέτες ψωμί με μερέντα π.χ.) Ύπνο πριν τις 12:00.
Elena16 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Σπιρουλιναε Sent from my iPhone using Insomnia 1
direwolf Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Κηφισιά - ανοιξη εχει λεωφορειο παντως 508 509 απο τη κηφισιά επισης για αντοχη και ενεργεια παρε ιπποφαες ή γκουαρανά
Ntinaras Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Ξεκινά πρωινό με αυγά-λουκάνικα-πορτοκαλάδα . τσεκαρισμενο να σε κρατησει μεχρι το απόγευμα. και δωρο το κωλοχαρτο?
Chrisigia Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Και γιατί να πληρώσει για ομοιοπαθητική καραπατάτα και να μην πιει νεράκι που θα του βγει και τζάμπα; Σε ένα φαρμακείο ομοιοπαθητικής δεν πληρώνεις. Απλά ρωτάς και σου απαντάνε σε οποιοδήποτε ερώτημα θέσεις. Όπως και στα απλά φαρμακεία.
Alithinos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Πάρε ginseng. Ρώτα σε ένα φαρμακείο ομοιοπαθητικής. Δίνει τρομερή ενέργεια και είναι υγιεινό. Μην πίνεις αυτές τις βλακείες με τα πεντακόσια κιλά ζάχαρη που στην τελική παίζει και να μην σου προσφέρουν αυτό που θέλεις. Με το ginseng έχεις διαύγεια, ενέργεια και δύναμη και μπορείς να το παίρνεις κάθε μέρα. Γκούγκλαρέ το αν θες για να το επιβεβαιώσεις Καταρχάς ζητώ συγνώμη από το φόρουμ που ανασταίνω αυτό το παλιό θέμα, αλλά θέλω να πω κάτι σημαντικό, και κάνοντας search έπεσα σε αυτή την απάντηση που μου δίνει την ευκαιρία να πω τι έπαθα, μπας και σώσω κανέναν. Επειδή και γω αποφάσισα πως ήθελα κάτι να με κάνει να νιώθω καλύτερα, ίσως περισσότερη δύναμη και διαύγεια, μιας και κάνω και κάτι μαθήματα, είπα να ψάξω στο Google για να βρω κάτι. Βρήκα λοιπόν να προτείνουν το ginseng. Διάβασα αρκετά άρθρα, και δυστυχώς το 95% είναι καθαρά διαφημιστικά και αποκρύπτουν τη πραγματικότητα που σχετίζεται με αυτό. Μόνο σε 2 sites του εξωτερικού βρήκα να αναφέρονται προφυλάξεις και αλληλεπιδράσεις με άλλα φάρμακα, και αντεδείξεις. Αφού είδα ότι δεν έπαιρνα φάρμακα απ αυτά που αλληλεπιδρούν, και δεν είχα κάποια απ τις παθήσεις που αντεδίκνυαν, είπα να πάρω και εγώ. Έτσι και πήρα ένα μπουκαλάκι γνωστής εταιρίας Κορεάτικου Ginseng, με 20mg εκχύλισμα / 500mg σκόνη ρίζας ανά κάψουλα. Απ τη στιγμή που το πήρα, άρχισα να νιώθω σχεδόν αμέσως πως ζεσταίνομαι, και ένα περίεργο συναίσθημα που δεν είχα ξανανιώσει ποτέ, αλλά ήξερα ότι δεν ήταν καλό. Μετά άρχισα να νιώθω δυσκολία να αναπνεύσω. Προσπάθησα να προκαλέσω εμετό με δάχτυλα και δεν τα κατάφερνα, και τότε αποφάσισα να φύγω κατ' ευθείαν για νοσοκομείο. Το τι συνάντησα στα νοσοκομεία είναι πράγμα που θα άξιζε το δικό του thread στο φόρουμ, με δικό του κείμενο. Έφτασα σε σημείο να ζαλίζομαι και να τα βλέπω θολά, συν ότι πλέον η δύσπνοια είχε γίνει χειρότερη. Ένιωθα πως θα λιποθυμίσω από στιγμή σε στιγμή. Μη τα πολυλογώ, οι γιατροί απλά μου παν να κάτσω να περιμένω, και ενώ άλλοι περίμεναν απ τις 2 το μεσημέρι και ήταν 7 το βράδυ. Τελικά, με τα πολλά, γύρω στις 10 ένιωσα κάπως καλύτερα, και αφού δεν ερχόταν κανένας και δεν πρόκειται να με έβλεπε, έφυγα και πήγα σπίτι μου. Μου ρθε τότε να πάρω τη πίεση από περιέργεια, και είχα 15! Με το κανονικό να είναι 12. Ούτε που ξέρω πόση είχα νωρίτερα, όταν ζαλιζόμουν. Από χθες στις 6 που το ήπια ως και τώρα, νιώθω περίεργα, και φοβάμαι για τη πίεσή μου. Να αναφέρω ότι είμαι 27 χρονών, και ποτέ πριν στη ζωή μου δεν είχα υπέρταση. Ευτυχώς και δόξα το Θεό δεν έπαθα κάνα εγκεφαλικό ή έμφραγμα. Κάνω αυτό το ποστ μπας και σώσω κανέναν άνθρωπο να μη τραβήξει τα ίδια με εμένα. Τέρμα. Η απόφαση πάρθηκε. Αφήνουμε στην άκρη τα κινέζικα ματζούνια και τις 'πανάκειες' ρίζες, και άμα θέλει κανείς τίποτα, πορτοκαλαδίτσα και απλά φρουτάκια. Μακριά από τέτοια σκευάσματα.
InsertCoinToJoi Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 συγνωμη αλλα μηπως σε επιασε καμμια κριση πανικου?
Alithinos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 συγνωμη αλλα μηπως σε επιασε καμμια κριση πανικου? να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω. κανείς γιατρός δεν με κοίταξε.
johnbond Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Κατ'αρχάς 15 πίεση δεν είναι τόσο τραγικό ειδικά με τόσο stress που πέρασες.Και δεν παθαίνεις εγεφαλικό ή έμφραγμα τόσο εύκολα, αν δεν έχεις καποιο άλλο πρόβλημα.. Σκέψου οτι κατα την άσκηση η πίεση παίζει απο 16 ώς 22 χωρίς περαιτέρω προβλήματα. Ο οργανισμός αντέχει. Πάντως ίσως και να ήταν ψυχολογικό,αφού λες οτι άρχισες αμέσως να μη νοιώθεις καλά..Αυτές οι κάψουλες θέλουν κάποιο χρόνο για να αρχίσουν να διαλύονται και εν συνεχεία να περάσουν στο αίμα τα στοιχεία,οπότε δύσκολο να σε πείραξε τόσο γρήγορα.
evoracing Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Παίζουν πολλά... Αρχικά μπορεί να έχεις κάποια αλλεργία σε κάποιο από τα συστατικά του ή υπερευαισθησία. Μετά ξέρω πως αυτά είναι κάτι σαν το redbull, ενεργητικά, ίσως να ήταν δυνατό για τον οργανισμό σου που δεν έχει συνηθίσει σε αυτά οπότε λογικό να σου ανεβάσει πίεση (είχε και ταχυπαλμία?). Πολλά μπορεί να παίζουν, πάντως καλό είναι να μην ξανά πάρεις πριν σε δει κάποιος γιατρός. Γνώμη μου βέβαια... Εγώ την πρώτη φορά που πήρα redbull δεν μπορούσα να κάτσω σε ένα σημείο! ήπια ένα μικρό κουτάκι και πραγματικά δεν έλεγχα την δύναμή μου χωρίς να υπάρχει προηγούμενη χρήση ενεργητικού ποτού.. Από εδώ και πέρα όταν ξέρω πως θα έχω δύσκολη μέρα πίνω και ένα redbull που πλέον αυξάνει αρκετά τις αντοχές μου χωρίς να υπερβαίνει τα όρια. Δεν επιλέγω τα υπόλοιπα γιατί απλά δεν μου αρέσουν σαν γεύση όχι ότι δεν κάνουν δουλειά. Καφέ δεν πίνω πλέον γιατί +ότι βρομάει η ανάσα μετά (ναι!) αρχίζει μετά από ώρα και βράζει το στομάχι μου αν δεν έχω φάει καλά. Κρίσεις πανικού γιατί? :/ είχα και εγώ παλιά πολύ έντονα και το ξεπέρασα μόνος μου αλλά για άλλους λόγους.. Τώρα να σε πιάσουν κρίσεις πανικού επειδή πήρες ginseng? ίσως σε έπιασε όταν ένιωσες ταχυπαλμία, εκεί ναι!
christos_0b Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Φιλε τωρα αν θα το πιστεψεις η οχι ειναι δικο σου θεμα , διατροφη , φανταζομαι δεν τρως πρωινο , αντε να φας καμια τυροπιτα στο ποδι , το ιδιο το μεσημερι , και την βγαζεις με κατι ψιλα και καφε. Φαε πρωινο σε λογικη ποσοτητα , μην μπουκωθεις/σκασεις αυτο ειναι λαθος , δεν ειναι αναγκη να ειναι γαλα/δημητριακα , μπορει να ειναι οτιδηποτε απο σαλατα μεχρι φασολαδα πραγματικα δεν παιζει ρολο οσο αστειο και να ακουγεται. Κατσε ενδιαμεσα κατα τις 12 για κανα 15λεπτο και φαε κανα φρουτο + τοστακι η σαλατα με κανα κρουτον / ρυζι γουατεβερ μπαινει με ασφαλεια σε ταπερακι , απο φρουτα μπορεις να κουβαλας 1-2 μηλα/μπανανες/πορτοκαλια/μανταρινια και να τρως ενδιαμεσα καθε 2 ωρες στην χειροτερη , γενικα τροφη με την μορφη φρουτων / λαχανικων = αμεση ενεργεια. Δεν ειναι απαραιτητο να τρως κρεας και γαλακτοκομικα , δεν χρειαζεσαι redbull/extra καφεινη και δεν χρειαζεσαι ζαχαρη , ολα αυτα μπορεις να τα παρεις αμα απλα τρως κατι στην διαρκεια της μερας , αρκει να μην ειναι σαπιλα βεβαια. Για το ginseng σεν μπορω να πω πολλα , η σπιρουλινα ομως σαν συπληρωμα κανει θαυματα , το θεμα ειναι οτι δεν χρειαζεσαι κανενα συμπληρωμα αμα τρως τακτικα/κανονικα , σαν ευκολη/γρηγορη λυση ακομα υπαρχουν επιλογες οπως ξηροι καρποι/αποξηραμενα φρουτα. Στην εποχη που ζουμε με τα monster/redbull/πρωτεινες/κρεατινες/συμπληρωματα/υπερδιατροφο-λαγνο-λογους κλπ κλπ , θα ακουσεις πολλα , ολα ειναι ομως απλα μαρκετινγκ , αμα τρως σχετικα ισορροπημενα δεν τα χρειαζεσαι. Για να μην παρεξηγηθω ουτε κανας σουπερ φιτ ειμαι ουτε κανας χορτοφαγος , 3 καφεδες την μερα πινω , καπνιζω κανα πακετο και σιγουρα τρωω περισσοτερη "σαπιλα" απ'οτι θα'πρεπε , οτι σου εγραψα ειναι απο προσωπικη εμπειρια και βιωματα προσωπικα η φιλων που ξερω οτι δεν λενε μαλακιες , αρχισε να τρως 1-2 μηλα την μερα και θα με θυμηθεις και εμενα και την παροιμια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα