fylatos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 ...Sheldon; Είδες προσωπάκι που έχει το αγόρι (λέμε τώρα), όμως; Φράπα, ούτε στίγμα.
deesnider Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Είδες προσωπάκι που έχει το αγόρι (λέμε τώρα), όμως; Φράπα, ούτε στίγμα. ...κακίες!!!
dimitris_sg Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Ειναι λαθος να μην ακολουθησεις την πιο αποτελεσματικη λυση που υπαρχει επειδη φοβασαι μηπως παθεις κατι που διαβασες στο ιντερνετ. Ξεκινα συμφωνα με τις οδηγιες του γιατρου σου τα χαπια. Σε εξι μηνες το πολυ θα εχεις απαλλαγει οριστικα απο την ακμη. <br><br> Sent from my iPhone using Insomnia 1
mary Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Παιδιά, άντρας είμαι. Οπότε ούτε βάψιμο ούτε make up Σορυ φιλε... Ορμονικο ειναι μωρε,σε κανα 2-3 χρονια θα σου περασει. Αλλά ετσι για αλλαγή θα σου ελεγα ασε το δερματολογο μερικους μηνες και κανε μονος σου οτι νομιζεις καλυτερο
fylatos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Ειναι λαθος να μην ακολουθησεις την πιο αποτελεσματικη λυση που υπαρχει επειδη φοβασαι μηπως παθεις κατι που διαβασες στο ιντερνετ. Ξεκινα συμφωνα με τις οδηγιες του γιατρου σου τα χαπια. Σε εξι μηνες το πολυ θα εχεις απαλλαγει οριστικα απο την ακμη. <br><br> Sent from my iPhone using Insomnia H πιθανότητα να έχει διαβάσει πράγματι τις παρενέργεις δλδ και να μην θέλει να πάρει το ρίσκο δεν υπάρχει; Να τις έχει αναφέρει ο γιατρός του; Το φάρμακο έχει παρενέργειες, όπως όλα τα φάρμακα και έχει και σωστό χρόνο και λόγο για την λήψη του. Γι' αυτό τον ρώτησα και εγώ αν ο γιατρός του έχει περάσει από τις άλλες πιθανές θεραπείες (αντιμετώπισης δλδ) και κατέληξε εκεί. Αν κατέληξε εκεί αδίκως το συζητάμε και πρέπει να ακολουθήσει την συμβουλή του ή να αρκεστεί σε μεσοβέζικες λύσεις.
leftis95 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 λοιπόν βρήκα τις παλίες μου θεραπείες. Τελικά δεν είναι τόσες πολές. 2 έχω ακολουθήσει ώς τώρα. 1η Dalacin C gel 2η (με αυτή τη θεραπεία είχα καθαρίσει, αλλά μόλις την σταμάτησα επανήλθε) (πολύ ακριβή όμως, κανα 80αρι μπορεί και παραπάνω είχε κοστίσει γιατί πολλά από αυτά δεν μπορούν να καλυφθούν με συνταγή γιατρού) Gel indoxyl Sebamed σαπούνι για λούσιμο και μπάνιο + 2 σκευάσματα ακόμα που δεν μπορώ να καταλάβω τι γράφει. (αν θυμάμαι καλά ήταν μια ενυδατική για μετα το βενζολιο , και μια αντηλιακή/καλυπτική για το πρωί όποτε είχε ήλιο) 3η επίσκεψη στον δερματολογο μου έγραψε ολικές εξετάσεις αίματος και accutane. οι εξετάσεις μια χαρά βγηκαν btw Ειναι λαθος να μην ακολουθησεις την πιο αποτελεσματικη λυση που υπαρχει επειδη φοβασαι μηπως παθεις κατι που διαβασες στο ιντερνετ. Ξεκινα συμφωνα με τις οδηγιες του γιατρου σου τα χαπια. Σε εξι μηνες το πολυ θα εχεις απαλλαγει οριστικα απο την ακμη. <br><br> Sent from my iPhone using Insomnia Η γιατρός μου την εγραψε πολύ άνετα και μου είπε οτι δεν έχω τίποτα να φοβάμαι ειδικά αν είσαι αρσενικού φίλου. Πολλοί πέρνουν ποσοστά όμως για αυτό δεν την παίρνω στα σοβαρά την άποψη της. Θα προτιμήσω να διαβάσω 100 blogs και να βγάλω μια γενική εικόνα, από το να ακούσω μια δερματολόγο που πολύ πιθανόν να κοιτάει την τσέπη της και όχι την υγεία μας. Έχουν γίνει άπειρα law suits προς τον κατασκευαστή του φαρμάκου αυτού. Δεν θέλω να το ρισκάρω για μια μετρια ακμή.
dimitris_sg Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Ολα τα φαρμακα υποχρεωτικα αναφερουν και παρενεργειες και καθε ενας εχει το δικαιωμα να τις διαβαζει. Αν ειναι να μην παιρνουμε φαρμακα απο φοβο ειναι καθαρο ψυχολογικο. <br><br> Φιλε μου στο θεμα σου καλα εκανες και πηγες στο δερματολογο. Αυτος εχει δει 100αδες δερματα πολλες περιπτωσεις και εχει χρησιμοποιησει πολλες θεραπειες. Εξαλου γιαυτο πηγες στο γιατρο για να επωφεληθεις απο τις γνωσεις που εχει. Αφου σου εγραψε αυτη τη θεραπεια καντη. Μην το βλεπεις σαν την εσχατη λυση γιατι απλα μπορουσε να στη ειχε δωσει απο την αρχη. Εξετασεις θα κανεις καθε μηνα για ελεγχο συκωτιου. Θα εχεις σιγουρα ξηροδερμια και προσωρινη ελαφρα τριχοπτωση. <br><br> Sent from my iPhone using Insomnia 1
leftis95 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Πέρα απο αυτά ξέχασα να αναφέρω ότι είμαι "καμμένος" με το γυμναστήριο και μια πιθανή (και πολύ συνηθισμένη) παρενέργεια είναι πόνος στις αρθρώσεις. Εγώ πάω gym 5-6 φορές την εβδομάδα και δίνω πόνο, αν δεν μπορώ με πιάνει κατάθλιψη. Οπότε αυτή τη συγκεκριμένη παρενέργεια τη φοβάμαι πιο πολύ απ'όλες. Οπότε απο το να μου "καταστραφεί η ζωή" για να φύγει η ακμή, άστο να πάει στο διάολο, θα μείνω με την ακμή .
fylatos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Λοιπόν, έχεις πάρει α)αντιβιοτική γέλη, β) αντιβιοτικό με bp. Αν καθάρισες με το β) τότε υπό τις προφυλάξεις που ακολούθησες παλιά λογικά θα έχεις και τώρα αποτέλεσμα. Αλλά θέλει συνταγή και επίσκεψη ξανά στη δερματολόγο. Επίσης, σταδιακά θα μειωθεί η δραστικότητα της. Στη θέση σου θα πήγαινα πάλι στη γιατρό, θα συζητούσα αυτά που διάβασα online και μετά θα λάμβανα το φάρμακο αν με έπειθε ότι πράγματι αξίζει. Αυτό και μόνο, ούτε θα πειραματιζόμουν, ούτε τίποτα. Απλά πήγαινε ξανά. Το accutane δυστυχώς έχει παρενέργειες και στα αγόρια. Απλά δεν θα οδηγήσει σε τερατογένεση (τουλάχιστον έτσι πιστεύουμε), αφού δεν μπορείς να γενήσεις, κι αυτό φοβούνται πιο πολύ οι δερματολόγοι, μαζί με μερικές ακόμα παρενέργειες που όμως με τακτικό αιμ. έλεγχο αποφεύγονται.
Iris_89 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Έπαιρνα το accutane για 3 μήνες περίπου. Δεν είχα κυστική ακμή, απλά αρκετή στο πρόσωπο και στην πλάτη. Πριν το ξεκινήσω μου ξεκαθάρισε ο δετματολόγος τις παρενέργειες, πως για τουλάχιστον 6 μήνες μετά δεν θα έπρεπε να μείμω έγκυος λόγω πιθανότητας τερατογένεσης, να μην με βλέπει ο ήλιος, να κάνω γενική αίματος πριν αλλά και κάθε 15 μέρες, όσο διαρκεί η θεραπεία γιατί μπορεί να προκαλέσει σπληνομεγαλία και άντε γεια μετά. Μέσα στον 1ο μήνα άλλαξα δέρμα, κυριολεκτικά. Ξεφλούδιζα παντού, το δέρμα μου ήταν κατακόκκινο, πόναγε λίγο, τα χείλη και η μύτη μου ειδικά ήταν άστα να πάνε, παίζει να μη βγήκα από το σπίτι 1 μήνα. Άλλες παρενέργειες δεν είχα, κάτι ψιλά, κόπωση ναι, αλλά όχι κάτι άλλο, ευτυχώς! Πέρασε ο καιρός και δεν έχω ξαναδεί σπυράκι από τότε. ( Εκτός από τότε που αγχώνομαι ) Κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός, αν σου προκαλεί πρόβλημα η ακμή κάνε κάτι. Και προς Θεού, ΜΑΚΡΙΑ τα χέρια από το πρόσωπο σου. Τσιριμπίμ Τσιριμπόμ
leftis95 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Είχα πει στη δερματολόγο είχα πει τις προφυλάξεις μου για το άκιουταν ( )και μου έλεγε οτι δεν ισχύει τπτ και ότι δεν θα πάθω τπτ. Σαν να μου γράφει ασπιρίνες ενα πράγμα. Για αυτό ήμουν καχύποπτος.
Iris_89 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Είχα πει στη δερματολόγο είχα πει τις προφυλάξεις μου για το άκιουταν ( )και μου έλεγε οτι δεν ισχύει τπτ και ότι δεν θα πάθω τπτ. Σαν να μου γράφει ασπιρίνες ενα πράγμα. Για αυτό ήμουν καχύποπτος. Είναι πολύ βαρύ φάρμακο, με πολλές παρενέργειες. Βέβαια κάνει τρομερή δουλειά, αλλά θέλει μεγάλη υπομονή. Και να πάθεις το οτιδήποτε το κόβεις εκείνη τη στιγμή, αλλά εννοείται πως πρέπει να σε προειδοποιήσει ο δερματολόγος. Τσιριμπίμ Τσιριμπόμ
leftis95 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δεν ξέρω, έχω τα 4 κουτιά και τα κοιτάω, με κοιτάνε και αυτά... Θα κλεισω με την δερματολογο τότε, να της πω να μου ξανα γραψει τα 2η θεραπεια, και αν δεν κανει τπτ τοτε παω για acc. Ευχαριστώ παιδιά 1
fylatos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δεν ξέρω, έχω τα 4 κουτιά και τα κοιτάω, με κοιτάνε και αυτά... Θα κλεισω με την δερματολογο τότε, να της πω να μου ξανα γραψει τα 2η θεραπεια, και αν δεν κανει τπτ τοτε παω για acc. Ευχαριστώ παιδιά Την καλύτερη δουλειά κάνεις
evoracing Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Γεια σου φίλε... Αρχικά να πω ότι διάβασα μόνο το μήνυμα του ts οπότε δεν ξέρω τι έχει απαντηθεί. Λοιπόν, η μόνη λύση για να φύγει η ακμή είναι ΜΟΝΟ τα χάπια. Εγώ είχα πάει σε δερματολόγο και στην αρχή μου έχωσε τα accuran αλλά μετά πήγα σε άλλον και μου έδωσε τα a-cnotren. Μπορώ να πω ότι αν και τα πείρα 5 μήνες από τους 6min (έπρεπε να σταματήσω για το καλοκαίρι γιατί δεν κάνει να τα παίρνεις το καλοκαίρι). Θα χρειαστεί να κάνεις και εξέταση αίματος. Από παρενέργειες είχα μόνο ξηροδερμία αλλά αφού σταμάτησα μετά από 2 εβδομάδες επανήλθα αισθητά και μετά από έναν μήνα ήμουν όπως πριν πάρω τα χάπια. Μην σε τρομάζει, άμα δεν έχεις προηγούμενα με θέματα υγείας δεν πρέπει να σε τρομάζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις