dimitra_m3 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Για cardio δουλεψε αν θες την διαλειμματικη μετριας εντασης.
Moderators Spect~ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 αν πηγαινεις χαλαρα με ισοθερμικο φλις αντιανεμικο θα εισαι κομπλε! απλα θα σου προτεινα επισης σκουφο και γαντια! σκουφος κραταει κεφαλι και αυτια ζεστο και γαντια τα χερια προφανως γενικα στο τρεξιμο πρεπει να εχεις ντυσιμο τετοιο ωστε να σε κραταει ζεστο αλλα να μην σε ζεσταινει παραπανω απο οτι χρειαζεσαι και εννοειται να αναπνεουν τα ρουχα για να μην κραταει ολη την ζεστη και τον ιδρωτα
alex_000 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Πολύ καλή ιδέα το audiobook. Και εγώ περπατάω 3 ώρες την εβδομάδα.
Dakonblackblade Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δεν πρόκειται να τρέξω γιατί δε συγκεντρώνομαι στο βιβλίο. Αλλά εντάξει μέχρι να τα πάρω , θα πάω με κλασική φανέλα, μπλουζάκι φόρμα. alex, τα audiobook είναι μεγάλη υπόθεση και στην Ελλάδα είμαστε έτη φωτός πίσω. Ψήνεσαι να την στήσουμε την εταιρεία? Ειδικά τώρα που ο μισός πληθυσμός τρέχει. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 αλεξ για περπατημα ειναι νταξει τα audiobook τωρα αν πηγαινεις τρεξιμο ειδικα σε γρηγορο ρυθμο ή μεγαλες αποστασεις το μυαλο σου ειναι αλλου!! δεν μπορεις να προσεχεις καθολου το βιβλιο! χτες ετρεξαν κατι φιλοι μουν τον Ενιπεα! (Στον Ολυμπο) 3.11.00 ο ενας 3.45.00 περιπου οι αλλοι δυο μου ειπαν οτι ηταν πεος ο αγωνας! ολη την ωρα ανεβα κατεβα και σου τσακιζε τα ποδια αυτο απο κρυο κομπλε αν και σε καποια κομματια εκοβε!! αλλα ολοι ειπαν το ιδιο! πεος αλλα καυλα!! του χρονου ελπιζω και εγω εκει!! 1
alex_000 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δεν πρόκειται να τρέξω γιατί δε συγκεντρώνομαι στο βιβλίο. Αλλά εντάξει μέχρι να τα πάρω , θα πάω με κλασική φανέλα, μπλουζάκι φόρμα. alex, τα audiobook είναι μεγάλη υπόθεση και στην Ελλάδα είμαστε έτη φωτός πίσω. Ψήνεσαι να την στήσουμε την εταιρεία? Ειδικά τώρα που ο μισός πληθυσμός τρέχει. χαχαχα τρέχουν αλλά δεν νομίζω ότι είναι πολύ του διαβάσματος ... Εγώ θα τα κατεβάσω στα Αγγλικά , έχω κόψει τα ελληνικά βιβλία εδώ και χρόνια , κυρίως λόγω δουλειάς .
Dakonblackblade Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Ναι ρε, αγγλικά. Σου προτείνω τα 3 καλύτερα που έχω ακούσει ως τώρα. 7 Habits of highly effective people (διαβασμένα από το συγγραφέα, απίστευτο βιβλίο, με πολλή γνώση) God is Not Great (διαβασμένο από το Hitchens, συγγραφέα του βιβλίου, αλήθειες γύρω από τις θρησκείες) World War Z ( καμμία σχέση με την ταινία, είναι απίστευτα ενδιαφέρον για μυθιστόρημα , με πολλές οπτικές γωνίες γιατί απέτυχε ο πολιτισμός μας απέναντι στα zombie, ανθρώπινες ιστορίες, δεν το περίμενα τόσο καλό και ας διάβαζα κριτικές) Η διαδρομή κράτησε 40 λεπτά, για 4- χιλιόμετρα ήταν μια χαρά, λίγο έντονη η ανηφόρα στο τέλος αλλά έτσι πρέπει, ντουζάκι γιαουρτάκι , ίντερνετ. 1
king2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Κομπλε spect τρεξιμο στο βουνο μπορει να ειναι παλουκι οταν ανεβαινεις αλλα κατηφορα ειναι αλλη φαση πιανεις τα μεγιστα.Ειδα και το χλμ που εκανες χθες σε 3 και κατι.Θα ειχε καμια τρελη κατηφορα ετσι. Για ρουχα πιστευω καλυτερα κατι ζεστο για περπατημα και κατι οχι και τοσο ζεστο για τρεξιμο.Οταν εχει κρυο και ο οργανισμος προσπαθει περισσοτερο να ανεβασει θερμοκρασια καιγονται περισσοτερες θερμιδες και λιπος μιας και ανεβαινει ο μεταβολισμος μας ετσι.
Moderators Spect~ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 στην αναβαση μπορει να πηγαινεις περπατημα και να εχεις 170 παλμους!! ειναι θανατος!!! η καταβαση ειναι καυλα αλλα πρεπει να προσεχεις πολυ! πετρες ,πατηματα , αν γλιστραει κατω,αν εχει λασπη ειναι πολλα! οχι απλα καπου μαλακιζοταν το κινητο και ειναι λιγο οτι να ναι οι χρονοι γιατι μια το χανε μια το βρισκε! οπως ειπα και πριν για τρεξιμο το ντυσιμο πρεπει να ειναι τετοιο ωστε να σε κραταει να μην κρυωνεις! γιατι αν σε κραταει ζεστο πριν το τρεξιμο οταν ξεκινησεις να τρεχεις θα ανεβασεις θερμοκρασια και θα λιωσεις! για περπατημα θες ζεστα ρουχα ναι !
king2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 στην αναβαση μπορει να πηγαινεις περπατημα και να εχεις 170 παλμους!! ειναι θανατος!!! η καταβαση ειναι καυλα αλλα πρεπει να προσεχεις πολυ! πετρες ,πατηματα , αν γλιστραει κατω,αν εχει λασπη ειναι πολλα! οχι απλα καπου μαλακιζοταν το κινητο και ειναι λιγο οτι να ναι οι χρονοι γιατι μια το χανε μια το βρισκε! οπως ειπα και πριν για τρεξιμο το ντυσιμο πρεπει να ειναι τετοιο ωστε να σε κραταει να μην κρυωνεις! γιατι αν σε κραταει ζεστο πριν το τρεξιμο οταν ξεκινησεις να τρεχεις θα ανεβασεις θερμοκρασια και θα λιωσεις! για περπατημα θες ζεστα ρουχα ναι ! Ετσι ακριβως.Η κατηφορα ειναι ωραια αλλα αν δεν ειναι ασφαλτος θελει πολυ προσοχη.Το καλο στην αναβαση ειναι οτι ανεβαινει και η αντοχη σου μιας και τρωει πολυ ζορι ο οργανισμος.
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 η σημερινη προπονηση!! http://www.endomondo.com/workouts/276180020/9062238 6" πιο γρηγορος στα 10χλμ 13" πιο αργος στο συνολικο χρονο στα 14χλμ!
king2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Πριν λιγο: http://www.endomondo.com/workouts/276901535 10.32χλμ σε 1.00.47. Πηγαινα οσο πιο αργα μπορουσα ωστε να τα βγαλω.Σταματησα για μισο λεπτο στο 5.2χλμ στο σπιτι μου να πιω ενα νερο και ξανα εκανα το γυρο.Πολυ ζεστη στο τελος εμεινα με το αμανικο αλλα το ευχαριστηθηκα. Μολις εφαγα ενα γιαουρτακι με αμυγδαλα και αραγμα για σημερα.
Moderators Spect~ Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 http://www.endomondo...7153406/9062238 σημερινη προπονη με νεο εξοπλισμο!! ρολοι με gps και παλμογραφο και τα καινουρια παπουτσια για τρεξιμο!! οχι και ασχημα!!!
Star_Light Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα χρονια πολλα σε ολους και ολες. Σημερα υπέροχη ημέρα στην Αθήνα για γυμναστικη και για να μη γυρισω σκουριασμένος μετά την άδεια ειπα να το εκμεταλευτώ και σήμερα οχι πως θα ειχα προβλημα να τρεξω ακομη και κακο καιρο να είχε αλλα οκ ο χειμώνας με ήλιο μου αρεσει πολύ. Στο δια ταύτα 15 λεπτά συνεχομενο τρέξιμο σε ενα γηπεδακι του μπάσκετ γυρω γυρω μετα άραξα για διατάσεις (έκανα και ινδιάνους για οσους έχουν υπηρετήσει ειδικες δυνάμεις ή εφεδροι και τους τα έκαναν και αυτα) μετα κάμψεις 15 επι 5 σέτ. Κοιλιακούς 6 σετ των 20. Ραχιαίους 4 επι 20 και τέλος ειπα να κάνω μερικά ανοιγματα σπριντ εκανα καμια 10αρια (ηταν και λιγο άβολο στο γηπεδάκι μέσα απο την μια ακρη στην άλλη). Συνολικος χρόνος προπονησης 1 ώρα. ΥΓ Κανει κανεις κάμψεις με γροθιές?
king2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα χρονια πολλα σε ολους και ολες. Σημερα υπέροχη ημέρα στην Αθήνα για γυμναστικη και για να μη γυρισω σκουριασμένος μετά την άδεια ειπα να το εκμεταλευτώ και σήμερα οχι πως θα ειχα προβλημα να τρεξω ακομη και κακο καιρο να είχε αλλα οκ ο χειμώνας με ήλιο μου αρεσει πολύ. Στο δια ταύτα 15 λεπτά συνεχομενο τρέξιμο σε ενα γηπεδακι του μπάσκετ γυρω γυρω μετα άραξα για διατάσεις (έκανα και ινδιάνους για οσους έχουν υπηρετήσει ειδικες δυνάμεις ή εφεδροι και τους τα έκαναν και αυτα) μετα κάμψεις 15 επι 5 σέτ. Κοιλιακούς 6 σετ των 20. Ραχιαίους 4 επι 20 και τέλος ειπα να κάνω μερικά ανοιγματα σπριντ εκανα καμια 10αρια (ηταν και λιγο άβολο στο γηπεδάκι μέσα απο την μια ακρη στην άλλη). Συνολικος χρόνος προπονησης 1 ώρα. ΥΓ Κανει κανεις κάμψεις με γροθιές? Χρονια πολλα φιλε.Μια χαρα γυμναστικη.Με γροθιες ποτε δεν εχω κανει.Με παλαμακια κανω η τις βατραχισιες.Συνηθως κανω 6 σετ των 50.3 σετ κλειστα χερια και 3 πιο ανοιχτα να πιανω καλυτερα ωμους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα