Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy Tab 3 7.0 Review


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τα tablets συνεχίζουν να κυριαρχούν, αυξάνοντας σημαντικά τις πωλήσεις τους κάθε τρίμηνο, με όλες τις εταιρείες να κυκλοφορούν συνεχώς μοντέλα και να εξελίσσουν τον κύριο εκφραστή της αποκαλούμενης μετα-pc εποχής.Η Samsung από την πρώτη στιγμή έκανε σαφές ότι η παρουσία της και στη συγκεκριμένη κατηγορία θα ήταν ολοκληρωτική, κυκλοφορώντας μια σειρά από tablets που προσπαθούν να ικανοποιήσουν όλες τις ανάγκες και φυσικά όλες τις τσέπες.

 

Η σειρά Galaxy Tab της Samsung διαθέτει ήδη αρκετά διαφορετικά μοντέλα, αρχής γενομένης από το Σεπτέμβριο του 2010 όταν και παρουσιάστηκε η πρώτη γενιά του Galaxy Tab. Φτάνοντας στο σήμερα, δοκιμάζουμε την τρίτη γενιά του Galaxy Tab με οθόνη 7’ ιντσών, το οποίο σίγουρα έχει αρκετό έντονο ανταγωνισμό σε μια πολύ δημοφιλή κατηγορία tablets και η οποία διακρίνεται για τις πολύ καλές τις τιμές.

 

Link.png Site: Διαβάστε την πλήρη παρουσίαση του Galaxy Tab 3 7.0

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

απο τη στιγμη που υπαρχει το Nexus 7 σε προσιτη τιμη δεν υπαρχει κανενας απολύτως λόγος να πάει καποιος σε αυτο εκτός αν θέλει να κάνει τη ζωη του δύσκολη. Εκτός και αν καταληξει καποια στιγμη να ειναι αρκετα φθηνοτερο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η λεγόμενη μετα-pc εποχή δεν ειναι τίποτα αλλο παρά μια μοδα...

Πέστο αυτό πχ. στους εκατομμύρια ηλικιωμένους που το ιντερνετ έγινε προσβάσιμο μόνο λόγω της απλότητας χρήσης τέτοιων συσκευών.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...