Cossutius. Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Ήμανε σαλονίκη στον τερκενλή στην πλατεία Αγίας σοφίας κ έρχεται ένα πιτσιρίκι στα 12-14, μέλος φυλετικής ομάδας. Με λέει πεινάω. Ωραία του λέω, πάμε μέσα να πάρεις κάτι να φας. Πήρε ένα μους σοκολάτας Xεχε...παρόμοιο περιστατικό σε εμένα οταν ημουν φοιτητής...Ετρωγα σουβλάκι, ήρθε το πιτσιρικι, δεν ειχα τιποτε να του δωσω και μου λεει..."αν χορτασες δε μου δινεις το υπολοιπο?" Παιδιά το πήρε και το φαγε...το μισοφαγωμένο 2
gokuthelegend Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Ρε παιδιά εγώ έχω μια απορία. Έχετε παρατηρήσει τις τσιγγάνες με τα μωρά στα χέρια; Τα μωρά τους σαν πολύ ήσυχα δεν είναι; Πως γίνεται ένα μωρό να είναι ήσυχο όλη την ημέρα, ειδικά αν είναι μέσα στο κρύο ή την ζέστη και χωρίς φαγητό; Πιθανώς να μου πείτε ότι δεν είναι πραγματικά μωρά, είναι κούκλες, αλλά εγώ έχω ακούσει ότι μπορεί και να είναι πραγματικά τα οποία έχουν πεθάνει ή τα χτυπάνε μέχρι να λιποθυμήσουν.
Captain Nemo Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 αλλά εγώ έχω ακούσει ότι μπορεί και να είναι πραγματικά τα οποία έχουν πεθάνει ή τα χτυπάνε μέχρι να λιποθυμήσουν. Είπαμε μην το ξεφτιλίσουμε κιόλας σε λίγο θα πεί κανένας οτι είναι και σαν τους δροσουλίτες.Υπάρχει και το ενδεχόμενο της κούκλας αφού υπάρχουν κάποιες που χρησιμοποιούνται στην εκπαίδευση νέων μητέρων και είναι πολύ αληθινές.Το πιο πιθανό είναι το μαστούρωμα με διαφόρων ειδών ουσίες αλκοόλ,φάρμακα κλπ 1
gokuthelegend Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Είπαμε μην το ξεφτιλίσουμε κιόλας σε λίγο θα πεί κανένας οτι είναι και σαν τους δροσουλίτες.Υπάρχει και το ενδεχόμενο της κούκλας αφού υπάρχουν κάποιες που χρησιμοποιούνται στην εκπαίδευση νέων μητέρων και είναι πολύ αληθινές.Το πιο πιθανό είναι το μαστούρωμα με διαφόρων ειδών ουσίες αλκοόλ,φάρμακα κλπ Τι να σου πω; Δεν ξέρω. Εγώ πάντως από τότες που το άκουσα ότι μπορεί να έχουν και νεκρά μωρά, 2-3 φορές που συνάντησα τσιγγάνες με μωρά τις πλησίαζα πολύ κοντά για να τα δω και αυτές τα κρύβανε. Μάλιστα όταν ζήτησα από μια αν μπορεί να μου δείξει το μωρό της άρχισε να μου φωνάζει μπροστά στον κόσμο και να ρίχνει κατάρες (πάλι καλά που ήμουν σε άλλη πόλη για δουλειές και δεν με ήξερε κανείς, αλλιώς θα γινόμουν ρεζίλι).
SpirtouLisS Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 να σας πω και εγω μια εμπειρια μου. Καποτε εχω μια καλη φιλη στο αυτοκινητο και σταματαμε σε ενα φαναρι. Εκει ενας γερακος καταμαυρισμενος απο τον ηλιο πουλαει χαρτομαντηλα που τα εχει προχειρα χυμα σε μια σακουλα. Παρε χαρτομαντηλα μου λεει. Μου δινει τα χαρτομαντηλα και προχωραει στο πισω αμαξι. Ξαναρχεται του δινω ενα 50λεπτο και παω να του επιστρεψω τα χαρτομαντηλα. Δεν θυμαμαι αν τα πηρε ή οχι. θυμαμαι ομως τη φιλη να μου λεει δεικτικα ότι αυτο δεν ειναι ομορφο που εκανα. Δινοντας του πισω το 50λεπτο και τα χαρτομαντηλα τον μειωνω. Στα ματια μου ηταν ενας καθημερινος επαιτης μαλλον ενω στα ματια της ισως κατι διαφορετικο. Καλυτερα να μην του εδινα τιποτα και ας του εδινα πισω τα χαρτομαντηλα λεει. Δεν εκατσα να το αναλυσω πιο πολύ ποτέ. Τωρα το θυμηθηκα σας το αναφέρω.
HALF EVIL Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δίκιο είχε. Σου πούλησε κάτι έστω και ευτελές δεν ζήτησε ελεημοσύνη.
tzisp Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Ρε παιδιά εγώ έχω μια απορία. Έχετε παρατηρήσει τις τσιγγάνες με τα μωρά στα χέρια; Τα μωρά τους σαν πολύ ήσυχα δεν είναι; Πως γίνεται ένα μωρό να είναι ήσυχο όλη την ημέρα, ειδικά αν είναι μέσα στο κρύο ή την ζέστη και χωρίς φαγητό; Πιθανώς να μου πείτε ότι δεν είναι πραγματικά μωρά, είναι κούκλες, αλλά εγώ έχω ακούσει ότι μπορεί και να είναι πραγματικά τα οποία έχουν πεθάνει ή τα χτυπάνε μέχρι να λιποθυμήσουν. Και εγώ δεν ξέρω τι παίζει, αλλά έχω την αίσθηση οτι όταν μωρό βλέπει να περνάει πολύς κόσμος από μπροστά μάλλον νανουρίζεται και κλείνει τα μάτια του, θα μου πείς όταν συγκεντρώνονται συγγενείς με μωρά στα σπίτια στα τραπέζια του πάσχα και των χριστουγέννων εκεί γίνεται η ώρα του παιδιού, αλλά όταν μετά τα βάζουν στο αμάξι μέσα εκεί τα παίρνει ο ύπνος. Παρε χαρτομαντηλα μου λεει. Μου δινει τα χαρτομαντηλα και προχωραει στο πισω αμαξι. Ξαναρχεται του δινω ενα 50λεπτο και παω να του επιστρεψω τα χαρτομαντηλα. Δεν θυμαμαι αν τα πηρε ή οχι. θυμαμαι ομως τη φιλη να μου λεει δεικτικα ότι αυτο δεν ειναι ομορφο που εκανα. Δινοντας του πισω το 50λεπτο και τα χαρτομαντηλα τον μειωνω. Στα ματια μου ηταν ενας καθημερινος επαιτης μαλλον ενω στα ματια της ισως κατι διαφορετικο. Καλυτερα να μην του εδινα τιποτα και ας του εδινα πισω τα χαρτομαντηλα λεει. Δεν εκατσα να το αναλυσω πιο πολύ ποτέ. Τωρα το θυμηθηκα σας το αναφέρω. Κάτσε γιατί δεν το κατάλαβα, του επέστρεψες τα χαρτομάντηλα και σου έδωσε πίσω το 50 λεπτο ή απλά του έδωσες πίσω τα χαρτομάντηλα και κράτησε το 50 λεπτο, γιατί αν είναι το 2ο εγώ δεν βρίσκω κάτι κακό, ίσα ίσα του επιστρέφεις το προϊόν για να το πουλήσει αλλού και να πάρει άλλο ένα 50λεπτο από άλλον. Σε εμένα 2 φορές μου έχει τύχει παρόμοια φάση με αυτούς που πουλάνε στυλό μέσα σε λεωφορεία και μετρό, αρνούμαι να πάρω το στυλό, τους δίνω τα ψηλά και τους λέω δεν το θέλω ευχαριστώ. Σημασία έχει να πάρουν κάποια χρήματα, το στυλό με τόσα που έχω στο σπίτι μου και άλλα τόσα που από την αχρηστία ξεράθηκε το μελάνι τους, μου είναι εντελώς άχρηστα. Δίκιο είχε. Σου πούλησε κάτι έστω και ευτελές δεν ζήτησε ελεημοσύνη. Ελεημοσύνη ζητάνε στην πραγματικότητα, απλά ψάχνουν έναν ποιό εναλλακτικό τρόπο για να κάνουν τον κόσμο να τους δώσει χρήματα. Τουλάχιστον από τον τρόπο που μιλάνε και παρακαλάνε αυτοί που μοιράζουν στυλό μέσα στα λεωφορεία αυτό δείχνουν σε εμένα, οτι θέλουν να τους λυπηθείς και να πάρουν κάτι. Αν δεν ήθελε αυτό ο άλλος θα έστρωνε την πραμάτειά του στον δρόμο μαζί με άλλους και θα περίμενε να περάσει ο κόσμος και όποιος ήθελε θα αγόραζε κάτι.
Adon1s Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 <p>Ρε παιδιά εγώ έχω μια απορία. Έχετε παρατηρήσει τις τσιγγάνες με τα μωρά στα χέρια; Τα μωρά τους σαν πολύ ήσυχα δεν είναι; Πως γίνεται ένα μωρό να είναι ήσυχο όλη την ημέρα, ειδικά αν είναι μέσα στο κρύο ή την ζέστη και χωρίς φαγητό; Πιθανώς να μου πείτε ότι δεν είναι πραγματικά μωρά, είναι κούκλες, αλλά εγώ έχω ακούσει ότι μπορεί και να είναι πραγματικά τα οποία έχουν πεθάνει ή τα χτυπάνε μέχρι να λιποθυμήσουν.</p> Ειχα διβασει οτι τα δινουν να πιουν αλκοόλ για να ξεραθουν στον ύπνο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα