Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 αν δεν έχει ευλογημένα στιλό για τις εξετάσεις δεν αξίζουν... 4
tony81 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Καλά εσύ μην πάρεις καλύτερα γτ βλέπω έχουν εξαντληθεί αχχαχα 1
tmjuju Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Θα σας πω εγώ παίζει με αυτά τα rack παιδιά μου, που έχω φτιάξει 10 χιλιάδες. Η πικρή αλήθεια: - κανένας δεν σου λέει ''μπράβο'' - αντίθετα θα σου πουν ότι ''καθυστερείς υπερβολικά'' - τυφλώνεσαι. Το καταλαβαίνεις μετά από μόλις 4 ώρες - φράγκα παίρνεις τ' @@ μου. Η Ελλάδα είναι η χώρα των άχρηστων και των θεωρητικών. Που πιστεύουν ότι οι κατασκευές είναι έργο του φαντάσματος του Στάλιν. - οι φωτογραφίες στο ίντερνετ δεν είναι παρηγοριά Δε πειράζει , όσοι το κάνουν , το κάνουν γιατί το γουστάρουν και το ευχαρίστιουνται οι ίδιοι
MikeJ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Αν προσθέσουμε και τους φωτογράφους πάμε για τρελό πλεόνασμα... 11
Προτεινόμενες αναρτήσεις