Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• De@th L0rd

1432

• Unabomber

1344

• Thresh

1318

• viper2005

1282

Δημοσ.

Αυτοί ήταν έφεδροι-εθελοντές, δεν είναι σε ενεργεία στρατιωτικοί. Αλίμονο αν άφηναν τέτοια μούσια στο στρατό.

Δημοσ.

Αυτοί ήταν έφεδροι-εθελοντές, δεν είναι σε ενεργεία στρατιωτικοί. Αλίμονο αν άφηναν τέτοια μούσια στο στρατό.

Παίζει να έχει απαλλαγή με εντολή ιατρού.

Δημοσ.

τα ΟΥΚ απ οτι θυμάμαι , γυρνούσαν ΟΠΩΣ ήθελαν μέσα στο στρατόπεδο. αξύριστοι με μούσια(σε διάφορα σχήματα και μεγέθη) και τα μαλλιά το ίδιο.

δεν ξέρω αν το κάνουν για λόγους οικονομίας νερού η κάτι άλλο , αλλα γενικά ήταν 'άλλη' φάση. 

και αν σας αρέσει :P

Δημοσ.

(...)Αλίμονο αν άφηναν τέτοια μούσια στο στρατό.

Κι όμως!!! Είχα περάσει ενα διάστημα απο τη Λέρο και ο σκοπός της πύλης ήταν έτσι!:o

Δεν ήξερα οτι παίζουν μούσια κανονικά στο ναυτικό οπότε το πολιτισμικό σοκ που βίωσα

τότε ήταν μεγάλο! :lol:

Δημοσ.

τα ΟΥΚ απ οτι θυμάμαι , γυρνούσαν ΟΠΩΣ ήθελαν μέσα στο στρατόπεδο. αξύριστοι με μούσια(σε διάφορα σχήματα και μεγέθη) και τα μαλλιά το ίδιο.

δεν ξέρω αν το κάνουν για λόγους οικονομίας νερού η κάτι άλλο , αλλα γενικά ήταν 'άλλη' φάση. 

και αν σας αρέσει :P

και εγω ο βλακας έκοψα το μαλι μου που εφτανε μεχρι τον κώλο μου..

• Like 2
Δημοσ.

και εγω ο βλακας έκοψα το μαλι μου που εφτανε μεχρι τον κώλο μου..

Οταν εκανες μπανιο δεν μπερδευανε οι τριχες;; :P
  • Like 2
Δημοσ.

Πάντως προτίμησα να ξυρίζομαι σαν μαλακας κάθε μέρα, παρα να υπηρετούσα σε ΟΥΚ κι ας αφήνουν μούσια. Επίσης για το ναυτικό που πήγαν φιλοι-βύσματα, επιτρεπόταν το μούσι αλλά έπρεπε να το έχεις προβλεπέ. Ούτε χιπστερομουσα ούτε παπαδαριό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...