Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

(Καρα)σπανιότατα αν πέσεις σε αστέρι ταχυδρόμο μπορεί να στα φέρει και στο σπίτι. Μου έτυχε μια φορά στα τόσα χρόνια και έτριβα τα μάτια μου (ειδικά επειδή ήταν και σχετικά μεγάλο ποσό)... Πρέπει να τον ξανατεστάρω να δω αν απλά τον πέτυχα σε εξαιρετικά καλή μέρα :lol:

Δημοσ.

Πάει, ο δικός μας έχει ξεφύγει:

την προηγούμενη βδομάδα, αντί απλά να μου πει ως συνήθως, "το αφήνω πάνω στο κουτί γιατί δεν χωράει, οπότε κατεβείτε να το πάρετε άμεσα", με τη μία ρώτησε όροφο και το έφερε επάνω (υγ.δεν ήταν συστημένο). Σήμερα με ενημέρωσε ότι θα αφήσει μέσα στο κουτί... ειδοποιητήριο. :mellow:

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα

θελω να στειλω ενα λαπτοπ μεσω ελτα

θα βαλω συστημενο? 2700 κιλα ειναι, περιπου 15 ευρω θα βγει?

το θεμα ειναι οτι το παιδι θελει να το δει πρωτα...γινεται? το 15ευρω θα το πληρωσει δεν τιθεται θεμα..αν δεν του αρεσει τελικα, υπαρχει περιπτωση επιστροφης εκεινη την ωρα? να περιμενει 5 λεπτα ο ταχυδρομος?

ευχαριστω, λιγο γρηγορα καποιος γιατι επειγει

Δημοσ.

Στα ελτα δεν γίνεται αυτό (ο έλεγχος), μόνο με κούριερ μπορείς να δώσεις εντολή να ανοίξει το κουτί αυτός που θα παραλάβει για έλεγχο του περιεχομένου. Και ΑΝ δεν κάνω λάθος, πλέον δεν το δέχονται και όλες, παίρνεις τηλ. στις γνωστές και τους ρωτάς για αρχή ποιες/αν το κάνουν.

Και προσοχή, με όποιον και να το στείλεις, το δέμα προφανώς πρέπει να σταλεί με αντικαταβολή (κόστος του αντικειμένου+τα μεταφορικά (εκτός αν συμφωνήσατε αυτά να μην τα χρεωθει) ώστε να το πληρώσει αν του κάνει και το δεχτεί και μετά να σου έρθουν τα χρήματα (και θα έχεις και tracking number). Αν του το στείλεις μόνο ως συστημένο, το παραλαμβάνει τζάπα.

Οτι στέλνεις, με οποιαδήποτε υπηρεσία (ελτα ή κουριερ) και οποιο τρόπο αποστολής που απαιτεί παραλαβή, αν αρνηθεί ή δεν πάει να παραλάβει ο άλλος, σου έρχεται πίσω μετά από κάποιο διάστημα. Οι κούριερ βέβαια έχουν κάποια χρέωση για τις μέρες που ο άλλος δεν πάει να παραλάβει.

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την αντικαταβολή και θα ήθελα τις γνώσεις σας. Αρχικά να πώ οτι έστειλα στις 14/12 2 πακετάκια σε 2 διαφορετικά άτομα. Ο ένας παρέλαβε κανονικά και ο άλλος θα παραλάβει όπου να'ναι. Πριν τα αποστείλω, είχα καλέσει στην εξυπηρέτηση πελατών των ΕΛΤΑ, και ενημέρωσα μια υπάλληλο ότι λόγω εορτών και μιας και είμαι φοιτητής, θα επιστρέψω στον τόπο μόνιμης κατοικίας μου, και αν είναι εφικτό να παραλάβω τα χρήματα απο διαφορετικό υποκατάστημα απο αυτό που θα δηλώσω. Που είπε οτι γίνεται, απλά μιας και δεν θα έχω την ειδοποίηση για παραλαβή, θα πρέπει να περιμένω κάποιο διάστημα, και να παραλάβω με τις αποδείξης αποστολής που πήρα όταν έστειλα τα δέματα. Μιας και είναι δημόσια υπηρεσία, δεν μου έκοψε, να το επιβεβαιώσω με άλλους 4-5 υπαλλήλους και να βγάλω ένας Μ.Ο απαντήσεων, και δήλωσα ώς διεύθυνση παραλαβής, τον τόπο οπου σπουδάζω. Ίσως αυτό να οφείλεται και στο γεγονός, ότι μου φάνηκε λογικό να μπορώ να παραλλάβω με τις αποδείξεις αποστολής, μιας και έχουν τα στοιχεία μου. Εν τέλη, επειδή δεν μπορώ να περάσω τις γιορτές μόνος μου, θα γυρίσω στο πατρικό μου εντός ολίγων ημερών. Το θέμα είναι: α) πόσο καιρό θα κρατηθεί αυτό το ποσό στο υποκατάστημα; β) Είναι εφικτό σε συνεννόηση με κάποιον υπάλληλο να επανασταλούν τα χρήματα σε νέα διεύθυνση;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

οταν χρειάστηκα κάτι ανάλογο, είχα ρωτήσει στα ελτά και μου είπε οτι τα κρατάνε για 15+ μέρες και λόγω εορτών ίσως και παραπάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...