Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή έχω βαρεθεί να πηγαίνω σε δύο συγκεκριμένα κομμωτήρια και κυρίως να κουρεύομαι με τον ίδιο τρόπο τα τελευταία χρόνια,θέλω να αλλάξω κομμωτήριο και να βρω κάποιον μοντέρνο κομμωτή που θα ασχοληθεί,θα είναι φυσικά καλό ''ψαλίδι'' και θα μου προτείνει πράγματα για να μου αλλάξει λίγο το κεφάλι!

Προτιμότερο να είναι από περιοχές κοντά σε Νίκαια,Πειραιά,Αιγάλεω κτλ αλλά δεκτές όλες οι προτάσεις αν θεωρείτε πως είναι κάποιος αξιόλογος.Για τους Νίκο Εξαδάκτυλο(Νίκαια),Καρούσο (Χατζηκυριάκειο) και το Barber stories-Τασάκος(Πειραιάς) έχει κανείς άποψη; 

Παρακαλώ μην προτείνετε λύσεις τύπου Χατζή...είχα πάει για δύο κουρέματα πριν κάποια χρόνια και είχα πληρώσει 40 ευρώ χωρίς φυσικά να με κουρέψει ο ίδιος...

• Thanks 1
  • Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ - ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΝΤΙΝΟΣ

ΗΡΙΔΑΝΟΥ 15 ΠΕΡ. ΧΙΛΤΟΝ - ΣΤΑΣ

11528 ΑΘΗΝΑ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Τηλέφωνο: 210 72 18 104

Ειχα παει πριν χρονια.. κουρευει ο ιδιος.. πανε και ατομα απο τον καλλιτεχνικο χωρο..

Εντυπωσεις:Το καλυτερο κουρεμα που μου εχουν κανει! το ειχε τοτε 20 ή 25ε δεν θυμαμαι ακριβως

Δημοσ.

Πιο διαφήμιση, πεθαίνεις...

Το κινητό τηλέφωνο και της οικίας σου διέφυγαν.

Και επειδή είμαστε σε τεχνολογικό φόρουμ, βάλε και κανά email.....

Και μια φορά πριν από χρόνια.....μιλάμε έχεις πολύ εμπειρία από την δουλειά του!!!!!

• Thanks 1
Δημοσ.

20 Και 25 ευρω για κουρεμα.αυτο θα πει φτηνο κομμωτηριο.λεω να παω και εγω με τα σωβρακα κατεβασμενα κιολας οποτε αν δεν μου φτανουν τα λεφτα να τα βρουμε αλλιως.οτι κουρεμα και να σου κανει σε αντρικο κεφαλι ειναι κλεψια 25 ευρω.

• Like 23
  • Thanks 1
Δημοσ.

5 ευρω σε μια κοπελίτσα στην μεση της κατεχάκη... τζιτζι...

ακου εκει 25 και 40 ευρώ... με τι σε κουρεύει; με χρυσο ψαλίδι που το παιρνεις για ενθύμιο μετα;

πατε καλα ρε;

• Like 6
Δημοσ.

πάνω από 10 ευρώ χρέωση για αντρικό κούρεμα είναι αλητεία, απλά πράγματα. πρόσφατα μάλιστα σε ένα κομμωτήριο που πήγα και ρώτησα πόσο χρεώνει το κούρεμα μου λέει 15 ευρώ με λούσιμο. λέω δεν θέλω λούσιμο και μου απαντα η τιμή είναι ίδια. της λέω η λέξη κρίση εσένα σου είναι άγνωστη? έφυγα χωρίς να μου απαντήσει

• Like 1
Δημοσ.

πάνω από 10 ευρώ χρέωση για αντρικό κούρεμα είναι αλητεία, απλά πράγματα. πρόσφατα μάλιστα σε ένα κομμωτήριο που πήγα και ρώτησα πόσο χρεώνει το κούρεμα μου λέει 15 ευρώ με λούσιμο. λέω δεν θέλω λούσιμο και μου απαντα η τιμή είναι ίδια. της λέω η λέξη κρίση εσένα σου είναι άγνωστη? έφυγα χωρίς να μου απαντήσει

θα εφευγα χωρις καν να την πω κατι.αν και πλεον την λυση την εχω βρει.δικια μου κουρευτικη μηχανη και σε 10 λεπτα ετοιμος.ουτε να τρεχω μεχρι το κουρειο ουτε τιποτα.κουρεμα και μπλουμ στην μπανιερα σε χρονο μηδεν ειδικα για οσους δεν θελου ννα κανουν extreme Κουρεματα.για τον τοπικ σταρτερ ακομα και στα φτηνα κουρεια αν ο αλλος εχει ορεξη θα σου κανει αυτο το διαφορετικο.και εγω πιο παλια ειχα ζητησει σε κουρειο κατι το διαφορετικο.του πηρε λιγη ωρα να καταλαβει τι θελω αλλα οκ.

• Like 2
Δημοσ.

θα εφευγα χωρις καν να την πω κατι.αν και πλεον την λυση την εχω βρει.δικια μου κουρευτικη μηχανη και σε 10 λεπτα ετοιμος.ουτε να τρεχω μεχρι το κουρειο ουτε τιποτα.κουρεμα και μπλουμ στην μπανιερα σε χρονο μηδεν ειδικα για οσους δεν θελου ννα κανουν extreme Κουρεματα.για τον τοπικ σταρτερ ακομα και στα φτηνα κουρεια αν ο αλλος εχει ορεξη θα σου κανει αυτο το διαφορετικο.και εγω πιο παλια ειχα ζητησει σε κουρειο κατι το διαφορετικο.του πηρε λιγη ωρα να καταλαβει τι θελω αλλα οκ.

Eμενα με κουρευει η μάνα! :D δεν ειναι κομμωτρια αλλα με μια δυο φορες εκπαιδευτηκε :P Βεβαια απλα τα παιρνει με τη "χοντρη" και thats all. το σβερκο πως τον κανεις ρε Αλεξ μονος σου ομως? Εκτος κ αν τα κουρευεις λιγο πιο κοντα απ του Τζορτζεβιτς ή του Γεωργατου οποτε οκ !

Δημοσ.

Καλημερα παιδια. Θα καταθεσω και εγω την " διαφιμηση" μου μιας και πιστευω οτι οι καλοι πρεπει να δουλευουν... εδω και 6-7 μηνες βρηκα εναν κομμωτη με πολυ καλο και μοντερνο χερι κατα τα γουστα μου παντα. Κουρευει μονο αυτος και τιμη 10ε μαζι με το λουσιμο. Κομμωτηριο λατσης λεωφ δημοκρατιας αχαρναι. Να τονισω οτι μετα απο προσπαθεια επεισα και την γυναικα και προς το παρον ειναι και αυτη ευχαριστξημενη ( ενα κουρεμα). Δεν θυμαμαι τιμη για το γυναικειο αλλα σιγουρα δεν εδωσα πανω απο 15ε

Δημοσ.

Εγώ πάντως αν ήξερα κάποιον που κουρεύει πολύ καλά και μπορούσε να βρει κάτι που να μου ταιριάζει θα έδινα μέχρι και 30 με βαριά καρδιά. Αλλά μετά θα πήγαινα στην κομμώτρια μου και θα τις εξηγούσα τι θέλω.
Πάντως μέχρι στιγμής είμαι πολύ τυχερός γιατί η κομμώτρια μου είναι πολύ καλή και μοντέρνο τυπάκι και μου πάιρνει ένα δεκάευρω. Δυστυχώς μιλάω για Λάρισα οπότε δεν μπορώ να προτείνω κάτι στον TS.

Δημοσ.

Θα πω κι εγώ για τον δικό μου, από το 06 τον ξέρω τον Δημήτρη, στον Πειραιά είναι, πίσω από το Καραϊσκάκη. Τώρα έχει ρίξει τιμή νομίζω τις καθημερινές στα 10 από 15 που είχε συνήθως. Ψαγμένο τυπάκι, πήγαινε και σε events εξωτερικό. Προφανώς αν πας και ζητήσεις ιδέες σίγουρα θα έχει κάτι να σου πει. Βάζω και στοιχεία, αν δεν πρέπει ας τα σβήσει κάποιος mod. Le miroir, Δ.Κατσουλάκου 11 2104839860.

Δημοσ.

Hairway στο Νεο Φαληρο. Και μην πειτε οτι κανω διαφημιση γιατι αν καποιος μενει στην περιοχη σιγουρα θα ξερει τον γνωστο Γιαννη. Κλεισε ραντεβου, ειναι εκει καθε τεταρτη. Τιμη 15 ευρω.

Τις υπολοιπες μερες θα τον βρεις στο καινουργιο του καταστημα στο κολωνακι, ενα αυστηρα ανδρικο κομμωτηριο http://www.don-barber.gr/ αλλα η τιμη ξεφευγει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...