Liverpool89 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Να πω και γω κατι απο προσωπικο βιωμα. Πως θα σας φαινοταν να ειστε σε ενα χωρο οπου ο προισταμενος ηταν μεσα στο γραφειο με φουλ ζεστη κι εσυ να καθεσαι εξω ορθιος 8 ωρες/ειτε να δουλευεις και να σου λεει γιατι ανοιξες την θερμανση κλειστην. Να εχει εξω 0 βαθμους και να εχει μονο κρυο νερο να κανεις καφε. Ενω αυτος παει απο τα γραφει κι πινω ζεστο καφεδακι. Ολα αυτα τι δειχνουν ρε παιδες... Εμενα μου φαινεται οτι με θεωρουν ζωο. Σημερα τα ποδια μου απο το κρυο δεν τα ενιωθα, μου λεει φερε αυτο παω να κουνηθω κι τα νιωθω σαν ξυλα, προχωρουσα αργα. Αρχιζει να φωναζει κι να λεει πως προχωρας ετσι. Ηθελα να τον καργαρω μια να τα δει ολα. Αλλα εχε χαρη στις εποχες που ζουμε. 2
Star_Light Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Ε φαινεται και αυτος οταν θα ξεκινουσε τα ιδια θα τραβηξε και βγαζει τα κομπλεξ του τωρα. Αμα βρεις κατι καλύτερο φυγε.
Liverpool89 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Ναι αλλα ανθρωποι ημαστε.. Οτι κι να τραβηξε δεν του εφταιξε κανενας νομιζω.. Οι συνθηκες εργασιας αν δεν ειναι σωστες, δεν προκειται να βγει κι σωστη δουλεια. Με το στανιο χαιρι δεν γινεται. Να κανω νια βλακεια και να φωναξει ναι. Αλλα να φωναζει με το παραμικρο το θεωρω προβλημα. Να τα βρει με τον εαυτο του αν δεν μπορει να κρατησει τα νευρα του. Αν ειναι για ενα μεροκαματο να γυρναω σπιτι μες τα νευρα και να λεω αντε ποτε θα ερθει η παρασκευη δεν μ αρεσει καθολου. Συζηταω και με τον πατερα μου, του ειπα στο αμην με φερθει θα τα κουσει καμια μερα. Αλλα με λεει μην κανεις καμια βλακεια.. Αφου μια φορα μου ηρθε να παω τουαλετα, ενω κρατιομουν καμια 1 1/2 ωρα. Δεν αντεξα αλλο πηγα. Μολις γυρισα μου λεει πρωτα η δουλεια, αν καχει κανουμε το σκατο μας παξιμαδι. Λεω δεν παμε καλα. Τι ηθελε να τα κανω πανω μου..
CROM271 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Ωραια. Θα με ρωτησουν που έχω δουλέψει και έστω οτι τους λέω ψέμματα. Πως θα αποδειχθει αυτο? πάω εγω τωρα σε εναν φιλο μου λογιστη και του λεω να μου κανει μια χαρη και να μου δωσει ενα χαρτι που θα λεει οτι δουλεψα σε αυτον 3 μηνες ενω πηγα 1 εβδομαδα και πιναμε καφέ και μου εδειξε στο ποδι 3-4 πραγματακια... αυτο το χαρτι ποιος θα το παρει στα σοβαρα? θα υπάρξει κάποιος? γιατι εγω ξερω ηδη εναν που εκανε αυτο που λες και ειναι ακομα άνεργος. Δεν βρισκει πουθενα εργασια και κανεις δεν υπολογισε αυτη την προυπηρεσια και καλα (και δεν ξερω αν τελικα ο αλλος του εδωσε καποιο χαρτι μπορει να μην του εδωσε και τιποτα) δεν μπορεις να τον κυνηγησεις εφοσον δεν σου εχει κάνει προσληψη. Καταλαβες τι προτεινεις να κανουμε? αυτες φιλε δεν ειναι συμφωνιες με συγχωρεις. Μου μιλας τωρα για λογιστες που ο αλλος κατεκλεψε και δεν πληρωνε τους λογαριασμους που του εδινε η θεια μου που ειχε επιχειρηση την εβαλε μεσα και μετα οταν πηγε να του ζητησει το λογο της το επαιζε και τρελος και κινεζος χαχαχα οι λογιστες ειναι σκατόφαρα μαζι με τους δικηγορους. Καταρχην δεν ειμαι λογιστης. Φερνω αυτο το παραδειγμα γιατι ανεφερες λογιστικο γραφειο. Κατα τα αλλα την ψευτικη προυπηρεσια που αναφερεις ο εργοδοτης την διακρινει απο χιλιομετρα. Αν ειναι δυνατον να ξεγελασεις τον εργοδοτη πως και καλα εχεις προυπηρεσια ενω δεν ξερεις που πανε τα τεσσερα. Κατα τα αλλα εγω προτεινω αυτο που θα σας βοηθησει να βρειτε δουλεια. Και ενα απο τα κυρια προσοντα να βρεις δουλεια στον ιδιωτικο τομεα ειναι η προυπηρεσια. Και ειναι λογικο. Η θεωρια απο την πραξη απεχουν χιλιομετρα. Θελετε να το κατανοησετε πως αυτη ειναι η κατασταση καλως. Δεν θελετε ψαξτε για 5μηνα...
ikaruga24 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Ε φαινεται και αυτος οταν θα ξεκινουσε τα ιδια θα τραβηξε και βγαζει τα κομπλεξ του τωρα. Αμα βρεις κατι καλύτερο φυγε. Φιλε εγω ενα πραγμα ξερω, οτι αυτος που εχει τραβηξει δεν κανει τους αλλους να τα τραβανε και αυτοι ειδικα αν μιλαμε για παραλογα και απανθρωπα πραγματα. Αν καποιος δεν γνωριζει τι εστι βερικοκο πολυ ευκολα μπορει να ανοιγει το στοματακι του και να πεταει μαλακιες. Φιλε Liverpool σε καμια περιπτωση μην αφησεις να σε προσβαλλουν. Οτι εποχες και να περναμε και ειδικα τωρα θα πρεπει να εισαι 2 φορες σκληροτερος στο ποσο ανεκτικος εισαι σε τετοιες συμπεριφορες. 2
ikaruga24 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Δαμπλ ποστ. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2013 από ikaruga24
Cryptic Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Ωραια. Θα με ρωτησουν που έχω δουλέψει και έστω οτι τους λέω ψέμματα. Πως θα αποδειχθει αυτο? πάω εγω τωρα σε εναν φιλο μου λογιστη και του λεω να μου κανει μια χαρη και να μου δωσει ενα χαρτι που θα λεει οτι δουλεψα σε αυτον 3 μηνες ενω πηγα 1 εβδομαδα και πιναμε καφέ και μου εδειξε στο ποδι 3-4 πραγματακια... αυτο το χαρτι ποιος θα το παρει στα σοβαρα? θα υπάρξει κάποιος? γιατι εγω ξερω ηδη εναν που εκανε αυτο που λες και ειναι ακομα άνεργος. Δεν βρισκει πουθενα εργασια και κανεις δεν υπολογισε αυτη την προυπηρεσια και καλα (και δεν ξερω αν τελικα ο αλλος του εδωσε καποιο χαρτι μπορει να μην του εδωσε και τιποτα) δεν μπορεις να τον κυνηγησεις εφοσον δεν σου εχει κάνει προσληψη. Καταλαβες τι προτεινεις να κανουμε? αυτες φιλε δεν ειναι συμφωνιες με συγχωρεις. Μου μιλας τωρα για λογιστες που ο αλλος κατεκλεψε και δεν πληρωνε τους λογαριασμους που του εδινε η θεια μου που ειχε επιχειρηση την εβαλε μεσα και μετα οταν πηγε να του ζητησει το λογο της το επαιζε και τρελος και κινεζος χαχαχα οι λογιστες ειναι σκατόφαρα μαζι με τους δικηγορους. Καταρχήν, 3 μήνες δεν είναι "προυπηρεσία". Πέρα απ'αυτό, θα πείς τι δηλαδή και σε ποιόν; Ότι π.χ. έχεις ξαναδουλέψει σερβιτόρος ενώ ο άλλος είναι χρόνια στο χώρο και βλέπει πως δεν ξέρεις τίποτα; Ότι είσαι μεγάλος λογιστής ενώ εκείνος βλέπει ότι στην πράξη πρέπει να σου εξηγεί τα πάντα;
autoktonimenos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 ρε παιδες η Ελλαδα δεν αλλαζει.. το δημοσιο θα ειναι το "χαμογελο του παιδιου" και ο ιδιωτικος τομεας θα δουλευει με καθεστως πρωτογονου καπιταλισμου.. αυτο συμφερει την καθε πολιτικη ηγεσια για να εχει τη μονιμη πελατεια της και αυτο συμφερει την ελληνικη πλουτοκρατια που ζει απο το αιμα των εργαζομενων.. το θεμα ειναι οτι το κρατος παραμενει ενα τερας που δεν παραγει τιποτε και τρωει απο δανεικα ενω η πλουτοκρατια δεν επιτρεπει την ανταγωνιστικοτητα στην αγορα.. εγω μηχανικος ειμαι και θα πω τα δικα μου.. η Ελλαδα ειναι η μονη χώρα που εχει το Τεχνικο Επιμελητηριο για να περνουν αδειες οι αποφοιτοι των ελληνικων πανεπιστημιων για να μπορουν να κανουν μελετες.. και η χωρα εχει 9 φορες περισσοτερους μηχανικους απο οσους χρειαζεται.. αντι να επενδυσουν σε βιομηχανικες υποδομες.. αντι να απελευθερωσουν το επαγγελμα για να υπαρχει ανταγωνισμος.. αντι να χρηματοδοτησουν τις εταιριες που κανουν αποκλειστικα εξαγωγες και να απλοποιησουν τις διαδικασιες για ανοιγμα επιχειρησεων.. παροτρυνουν τους μηχανικους να δουλευουν με το αμαξι τους ντηλερ βιομηχανικων προιοντων.. Ασε που εχει διαγραφει ενα σωρος κοσμος γιατι ειναι ανεργοι και δεν μπορουν να πληρωνουν τις εισφορες του ΤΣΜΕΔΕ.. Η κατασταση στα ελληνικα πανεπιστημια ειναι δραματικη και δεν υπάρχει στοιχειωδης δικτυωση με την ελληνικη βιομηχανια.. ε δεν κανουμε δουλεια ετσι. .συγνωμη δηλαδη.. ανεκαθεν η κατασταση στην Ελλαδα ηταν ολα τα σφαζω ολα τα μαχαιρωνω. η αναπτυξη του τεχνικου τομεα στην Ελλαδα τοσα χρονια ηταν να μπετοποιει ολοκληρες εκτασεις.. αντι να ανοιξουν βιομηχανια ηλεκτρονικων και τεχνολογικα παρκα.. αντι να επενδυσουν στις αμυντικες βιομηχανιες που ειναι και η κορυφη της τεχνολογιας.. τα ξεπουλανε οσο οσο στον πρωτο τυχοντα.. πραγματικα δεν υπαρχει μελλον σε αυτη τη χώρα οχι λογω ΔΝΤ αλλα λογω ελλειψης οργανωσης.. ειναι ολα "οτι αρπαξει ο πισινος μας".. δεν παει ετσι.. 4
Backpacker Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Ωραία θέμα και δυστυχώς επίκαιρο όσο δεν πάει...εγώ ευτυχώς μετά τον στρατό(πριν 2,5 χρονια,στα 28 τώρα) ευτυχώς με σούταρε η γκόμενα και την έκανα για εξωτερικό με τα λεφτά που μαζεψα το καλοκαίρι εκείνο και από τότε δουλεύω Ισπανία...ζόρι και δω τα πράγματα αλλά ευτυχώς όχι στον τομέα μου.Ελλάδα επειδή έρχομαι συχνά(οπως τωρα για τις γιορτες) μπορώ να πω ότι τα πράγματα είναι τραγικά κυρίως στο θέμα προοπτικής...και Ισπανία έχουμε ανεργία αλλά εδώ υπάρχει πολύ μεγαλύτερη ύφεση. Για όσους λένε για άεργους και τα συναφή είναι μια πολύ μικρή μειοψηφία αυτοί...και σίγουρα μικρότεροι από όοολους αυτούς που δουλεύουν χωρίς να πληρώνονται οι οποίοι δεν καταγράφονται σαν άνεργοι αλλά ούτε αυτοί έχουν κάποιο εισόδημα και ουσιαστικά είναι μελλοντικοί άνεργοι.Από τις παρέες μου οι περισσότεροι παραδόξως έχουν δουλειά είτε σε σώματα ασφαλείας αλλά κυρίως επειδή τυγχάνει οι φίλοι μου να έχουν γονείς με στρωμένες επιχειρήσεις και έτσι σιγά σιγά τις αναλαμβάνουν αυτοί...έχω κάνα 4-5 άτομα που δουλεύουν σε δουλειές του ποδαριού και ευτυχώς όσοι μείνανε για λίγο άνεργοι άκουσαν την συμβουλή μου και όσο είχαν κάποια λεφτά απ'την δουλειά που είχαν πριν και πρόλαβαν και έφυγαν έξω (Βρετανία,Γερμανία). Βρήκαν καλές δουλειές και οι ανειδίκευτοι και οι πτυχιούχοι και όλοι (εκτός ενός που είναι αρραβωνιασμένος και η κοπέλα του δουλεύει Ελλάδα) έχουν ρίξει μαύρη πέτρα πίσω τους και δεν θέλουν να ακούν για επιστροφή στην Ελλάδα.Και για να είμαστε ειλικρινείς γιατί και πως να γυρίσει κάποιος Ελλάδα?Το να απολυθείς και να μείνεις άνεργος για ένα διάστημα καταπίνεται...η παντελής έλλειψη προοπτικής και αντιστροφής όλης αυτής της κατάστασης και αυτού του κλίματος όμως δεν χωνεύεται με τίποτα. Η συμβουλή μου σε όλους παιδιά είναι όσοι έχετε το παραμικρό κονέ για εξωτερικό και κάνετε δουλειές που δεν σπουδάσατε ή είναι αδιέξοδες ή γενικά δεν σας ικανοποιούν κάντε για κάνα χρόνο αιματηρές οικονομίες..μαζέψτε ένα μικρό κομπόδεμα και "φορτωθείτε" στον φίλο/συγγενή σας στο εξωτερικό για να ξεκινήσετε εκεί την ζωή σας. Η Ελλάδα,και με πληγώνει όσο τίποτα που το λέω αυτό, δυστυχώς πλέον το μόνο που κάνει είναι να μας ρουφάει την διάθεση..τυχεροί όσοι κατάφεραν και στέριωσαν σε μια δουλειά που σπούδασαν ή ήθελαν αλλά αυτοί είναι η μειοψηφία πλέον σε αυτόν τον τόπο.....μόνο το καλοκαίρι όποτε έρχομαι δεν ψυχοπλακώνομαι...τώρα χειμώνα βγαίνω βόλτα στην αγορά της επαρχιακής πόλης μου και με πιάνει η καρδιά μου. Μακρηγόρησα αλλά αυτά είχα να πω και γω...καλη τύχη σε όλους.. 4
Star_Light Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Καταρχην δεν ειμαι λογιστης. Φερνω αυτο το παραδειγμα γιατι ανεφερες λογιστικο γραφειο. Κατα τα αλλα την ψευτικη προυπηρεσια που αναφερεις ο εργοδοτης την διακρινει απο χιλιομετρα. Αν ειναι δυνατον να ξεγελασεις τον εργοδοτη πως και καλα εχεις προυπηρεσια ενω δεν ξερεις που πανε τα τεσσερα. Κατα τα αλλα εγω προτεινω αυτο που θα σας βοηθησει να βρειτε δουλεια. Και ενα απο τα κυρια προσοντα να βρεις δουλεια στον ιδιωτικο τομεα ειναι η προυπηρεσια. Και ειναι λογικο. Η θεωρια απο την πραξη απεχουν χιλιομετρα. Θελετε να το κατανοησετε πως αυτη ειναι η κατασταση καλως. Δεν θελετε ψαξτε για 5μηνα... Εγω δοξα το θεο έχω δουλεια απλα αυτα που προτεινεις δεν έχουν προοπτικες. Να πάει δηλαδη ένας νεος να δουλεψει τσάμπα και να πληρωνει και τα εισιτηρια να πηγαινει στην δουλεια ή τις βενζινες ενω μπορει να μπει σε μια θεση στον δημο της περιοχης του και να παιρνει 500 το μηνα δεν ξερω το θεωρω αδιανοητο καποιος να κλοτσησει το δευτερο απλα επειδη οι "μαγκες" στον ιδιωτικο δεν αναγνωριζουν την προυπηρεσια του δημοσιου. καλυτερα να κατσει να μάθει ο αλλος απο μονος του την δουλειά με βιβλια ή δεν ξερω και εγω τι , σεμινάρια κτλπ. εχω φιλο που το εκανε αυτο και δεν εβγαλε τιποτα ουτε καν πελατες επειδη ο "μαγκας" στο λογιστικο ηξερε να κραταει τις επαφες για παρτη του. Και δεν ειναι περιεργο αυτο καταλαβαινεις με τι τυπο εχεις μπλεξει οταν σου λεει να δουλεψεις τσαμπα εξαρχης ειναι προβληματικο το ολο θέμα. Μην δουλευει κανεις τσάμπα γιατι μετα καλομαθαίνουν. Καταρχήν, 3 μήνες δεν είναι "προυπηρεσία". Πέρα απ'αυτό, θα πείς τι δηλαδή και σε ποιόν; Ότι π.χ. έχεις ξαναδουλέψει σερβιτόρος ενώ ο άλλος είναι χρόνια στο χώρο και βλέπει πως δεν ξέρεις τίποτα; Ότι είσαι μεγάλος λογιστής ενώ εκείνος βλέπει ότι στην πράξη πρέπει να σου εξηγεί τα πάντα; Αυτο λέω. Οτι δεν γινεται να δουλεψεις 1 χρονο τσάμπα μονο και μονο για να πάρεις ενα χαρτι που λεει και καλα οτι έχεις προυπηρεσια και στην τελικη αμα δεν θελει να εξηγησει να μην πάρει προσωπικο που ειναι νέο στην δουλειά. Δεν σε συμφερει αυτο το πράγμα καλυτερα να περιμένεις και να ψάχνεις αλλου. Δεν θα βρουν ολοι αλλα μπορει να εισαι μεσα σε αυτους που μπορει να βρουν κατι καλυτερο απο αυτο.
gpgalanis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Απο άποψη χρηματων εχεις δικιο. Απλα δουλεύοντας στον ιδιωτικο τομεα ακομα και χωρις χρήματα για καποιο διαστημα σου δίνεται η δυνατότητα και να μαθεις τη δουλεια στην πραξη αλλα και να κανεις γνωριμιες που ισως τελικα σε βοηθησουν μελλοντικά. Γιατι πιο πριν κάποιοι γκρινιαζουν για τις γνωριμίες που βοηθανε αλλα όταν τους δινεται η δυνατότητα να κάνουν το παιζουν δυσκολοι. Επισης υπάρχουν πολλα προγράμματα που χρηματοδοτουν την πρόσληψη ειτε ανεργων ειτε ατομων για πρακτικη οποτε και εσυ πληρωνεσαι και ο εργοδοτης επιβαρύνεται καθολου ή ελάχιστα. Πχ στην εταιρεία που δουλεύω αρκετά παιδιά που ερχονται για πρακτικη και πληρωνονται αλλα και καποια απο αυτα μενουν και μετα το τελος της πρακτικης τους. Τώρα στο θεμα των προϊσταμένων που ειναι μ@λ@κες κτλ αυτο δυστυχως δεν πρόκειται να παψει ως φαινόμενο. Απλα ο καθενας εχει τα ορια του στο τι μπορει να αντεξει. Δυστυχώς ευκολος δρομος δεν υπάρχει. Οι νεοι στην αγορα πολλες φορες κατεβαζουν το κεφάλι και οι παλαιότεροι απλα προσπαθούν να διατηρήσουν τις θεσεις τους περιμένοντας καλύτερες μερες. Υπομονη παιδιά και καλη τυχη.
Star_Light Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Εστω με το voucher οκ. Και μετα μπορει να σε κρατησουν. Εγω οταν ημουν ανεργος δεν εβγαινα παρα σπάνια δεν μπορεις νξα υποχρεωνεις τον αλλον να ερχεται καθε μερα στην δουλεια σου ενω δεν μπορει να πληρωνει τα εισιτηρια των μετακινησεων επειδη δεν έχει. Mπαινει μέσα δηλαδη. Και με την καρτα ανεργιας τι γινεται? θα την διακοψει ή θα την κρατησει? και αμα την διακοψει και του συμβει κατι υγειονομικα ποιος τον καλυπτει? σε ποιον γιατρο θα παει να πληρωσει επισκεψη? 25 ευρω ? 50? που θα τα βρει? διοτι η καρτα ανεργιας στην δευτερη ανανεωση της παρέχει ασφάλιση ΙΚΑ. Δεν ειναι θεμα αν θα σκυψει το κεφαλι ο αλλος ή οχι απλα υπάρχουν ερωτησεις που πρεπει να κάνεις εκτος και αν ψαχνουν τελειως ζωα τι να πω. Γιατι μια φορα ενας παρεξηγηθηκε κιολας επειδη του εκανα αρκετες ερωτησεις χαχαχα αν ειναι δυνατον. 1
viper2005 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Παλαιά ήταν πρακτική ΙΕΚ Μετά έγινε internship πανεπιστημίου Μετά έγινε stage δημοσίου Μετά έγινε διάφορα προγράμματα κατα τις ανεργίας Τώρα έχουμε voucher. Does anyone see a pattern? Ενα απο τα προβλήματα του chronism σε αυτη την μικρή χωρα ειναι οτι αυτοί που ειναι στις θέσεις έχουν προβλήματα αντίληψης και οχι μόνο οτι δεν ξέρουν να μιλάνε κάποια γλώσσα που ειναι διαφορετική απο την μητρική τους. Υγ άκουσα τρελή ιστορία χθες σχετικά με το job hunting
The_Judas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Το πιο φθηνο μεταπτυχιακο στην Ελλάδα, προσφέρετε απο το ΕΑΠ και κοστιζει περιπου 3000 ευρω... Οταν δεν υπάρχει δουλειά, που θα βρει ο άλλος τα χρηματα για να κάνει μεταπτυχιακό. Δε ξέρω για εσένα αλλά για πολυ κόσμο τα 3000 ευρω (το λιγότερο, ενα μεταπτυχιακο υπο φυσιολογικές συνθηκες πάει πάνω απο 8000) ειναι εισόδημα 6 μηνων... Οπότε ναι...υπο αυτές τις συνθηκες τα μεταπτυχιακά ειναι μόνο για τους οικονομικά ευκατάστατους και αρα οπως και στο παρελθόν. έχουν μεγαλυτερες πιθανοτητες να εργασθουν και φυσικά να μορφωθουν ακομα περισσοτερο... Σε πολλά πανεπιστήμια δεν καλύπτονται καν οι θέσεις του μεταπτυχιακού. Με λίγα λόγια όποιος έχει 3000+ ευρώ κάνει μεταπτυχιακό. Λίγο δύσκολο να απορριφτεί κάποιος γιατί και τα ΑΕΙ-ΤΕΙ έχουν ανάγκη από τα χρήματα.
DrLo Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Υγ άκουσα τρελή ιστορία χθες σχετικά με το job hunting Για πε ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα