doryforika2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 εχω κανει τα χαρτια μου για το ορεινο επιδομα 2013 πριν ενα μηνα περιπου. σημερα μου ηρθε χαρτι οτι δεν το δικαιουμαι γιατι μενω σε κοινη στεγη με τους γονεις μου. εγω ομως εχω δικη μου οικογενεια με παιδι. με τη νεα προκυρηξη που βγηκα γραφει οτι δικαιουχοι ειναι 3.α. Βασικό στοιχείο χορήγησης της εισοδηματικής ενίσχυσης είναι η οικογένεια και όχι η στέγη, η οποία μπορεί να είναι ιδιόκτητη, ενοικιαζόμενη ή και κοινή. συμφωνα με την νεα προκυρηξη γραφει Αν σε ένα σπίτι ζουν δύο (2) οικογένειες παππούς - γιαγιά, πατέρας - μητέρα - παιδιά, κάνουν δύο ξεχωριστές φορολογικές δηλώσεις, παρόλο που είναι ένα (1) νοικοκυριό δικαιούνται εισοδηματική ενίσχυση και οι δύο οικογένειες λαμβανομένων υπόψη σε κάθε περίπτωση και τα εισοδηματικά κριτήρια έκαστης. γιατι με απεριψαν? εγω κανω χωριστη δηλωση με τους γονεις μου.εγω στη φορολογικη μου δηλωση εχω εμενα και τη γυναικα μου. πρεπει να βαλω μηπως και χαρτι οικογενειακης καταστασης οτι ειμαστε γονεις με παιδι?
doryforika2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 http://www.paseges.gr/el/news/Poioi-dikaioyntai-epidoma-oreinwn-periohwn
Joshua21 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 εγω κανω χωριστη δηλωση με τους γονεις μου.εγω στη φορολογικη μου δηλωση εχω εμενα και τη γυναικα μου. πρεπει να βαλω μηπως και χαρτι οικογενειακης καταστασης οτι ειμαστε γονεις με παιδι? Μου φαίνεται πως απάντησες μόνος σου στην ερώτηση σου.
doryforika2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Αρα να ξανακανω τα χαρτια και να βαλω και την οικογενειακη κατασταση
Joshua21 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Στα χαρτιά που έχεις ήδη κάνει, φαίνεται ότι έχεις παιδί και ότι σε βαρύνει φορολογικά? Αν όχι τότε αυτό φταίει, αν ναι τότε κάτι άλλο φταίει που σε απέρριψαν.
doryforika2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Οχι φαινεται μονο οτι ειμαι παντρεμενος δεν φαινεται το παιδι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα