johnbond Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Η όλη ιστορία πάντως μοιάζει μούφα.Λέει οτι το μπουκάλι το στείλανε στο Μάκη ανοιχτό. Πάντως η κοκα κόλα απέσυρε τα μπουκάλια του 0.5 λίτρου και τα nestea οπότε οι τρομοκράτες τον στόχο τους τον πετύχανε.
poulinos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 και που τα αποσυρανε τι εγινε?οκ ο κοσμος δεν θα παρει coca cola light θα παρει zero.στο τελος θα νικησει το addiction.Οκ θα βγαλει και η coca cola λιγα λεφτα λιγοτερα.who cares.σκεψου οτι εγινε και μια δωρεαν διαφημιση της να την ξαναθυμηθει ο κοσμος
NT1G Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Well, it is. http://en.wikipedia.org/wiki/Coca-Cola_formula#Ingredients Και αμέσως πιο κάτω διάβασε το "history". Το "κόκα" προέρχεται από το γεγονός ότι κάποτε έβαζαν μέσα κανονικά φύλλα κοκαΐνης, αν και ποτέ δεν ξέρεις τί μπορεί να ισχύει σήμερα γιατί τα ακριβή συστατικά είναι μυστικά. ?? Ενδιαφέρον επίσης έχει η περιεκτικότητα σε ζάχαρη, ισοδύναμο με 15 κουταλάκια του τσαγιού σε ένα μπουκάλι 600ml. Α νόμιζα μιλάγαμε για το 2013-2014 και όχι για το 1900. ΟΚ 1
nicoc89 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 και που τα αποσυρανε τι εγινε?οκ ο κοσμος δεν θα παρει coca cola light θα παρει zero.στο τελος θα νικησει το addiction.Οκ θα βγαλει και η coca cola λιγα λεφτα λιγοτερα.who cares.σκεψου οτι εγινε και μια δωρεαν διαφημιση της να την ξαναθυμηθει ο κοσμος γιατί ειναι όμως εθιστική ? λόγο συνήθειας? στα συστατικά της δεν έχει κάποια ουσία . χμμ
gigisoni Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Εθιστική στα μυαλά είναι, όχι στο σώμα. Κι εγώ είχα εποχές στη ζωή μου που το λίτρο κόκα το έπινα την μέρα, πάντα όμως όταν το έκοβα ήταν μαχαίρι, όχι από απόφαση, αλλά από περιστάσεις. Πχ ένα διάστημα δούλευα σερβιτόρος, μετά τον καφέ πάντα μία κόκα τουλάχιστον για κανά χρόνο. Όταν σταμάτησα τη δουλειά αυτή, σταμάτησα και να πίνω κόκα, έτσι στο απότομο. Και κανένα σύμπτωμα απεξάρτησης δεν είχα. Και άλλες φορές στη ζωή μου το έκανα αυτό.
mindtrapper Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Είναι εθιστική επειδή έχει ζάχαρη. Γενικά η ζάχαρη είναι εθιστική σε σωματικό επίπεδο όχι μόνο ψυχολογικό.
akpe Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Ερμ, και η καφεϊνη παίζει τον ρόλο της, ίσως περισσότερο από τη ζάχαρη. Επίσης, όλη η ιστορία μου φαίνεται μούφα (αν μου επιτραπεί η έκφραση), αφού μου θυμίζει αρκετά αυτό. Ακόμα δεν έχω πειστεί πως πρόκειται για πραγματική απειλή, έτσι κι αλλιώς δεν θα χρειαζόταν καν να προβούν στην δηλητηρίαση, ακόμα και να μην ήθελε η εταιρεία να αποσύρει τα προϊόντα της μόνο και μόνο με την προκύρηξη θα την ανάγκαζαν οι αρχές. Όπως και να'χει όμως δεν κάνεις σαμποτάζ (όπως κάποιοι το χαρακτήρισαν αυτό) σε μια εταιρεία στοχεύοντας, έστω και εμμέσως, τους καταναλωτές της. Bonus:
mindtrapper Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 10mg/100ml καφεΐνη έχει η κόλα. Πολύ λιγότερα από τους διάφορους καφέδες που μπορεί να πιει κάποιος (για να εθιστεί στην καφεΐνη). Εγώ είμαι της άποψης ότι η ζάχαρη την κάνει τη δουλειά.
Skylined Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Γιατί όχι ο συνδυασμός των 2. Το σίγουρο είναι ότι αρκετοί έχουν τον εθισμό
Grey Warden Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Γενικά η γεύση της συνδυάζεται ωραία και με το φαγητό. Είναι σαν να λέμε οτι είμαστε εθισμένοι στις τηγανιτές πατάτες ή στο παστίτσιο. Δημιουργεί μια ωραία γεύση γι αυτό και σε γιορτινά τραπέζια δεν λείπει. Προσωπικά την γουστάρω πολύ σαν ποτό. Μπορεί να περάσει όμως και κανα δίμηνο που δεν έχω πιει, μπορεί να έρθει και περίοδος που θα πίνω μέρα παρα μέρα. 3
agligoros Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Γενικά η γεύση της συνδυάζεται ωραία και με το φαγητό. Είναι σαν να λέμε οτι είμαστε εθισμένοι στις τηγανιτές πατάτες ή στο παστίτσιο. Δημιουργεί μια ωραία γεύση γι αυτό και σε γιορτινά τραπέζια δεν λείπει. Προσωπικά την γουστάρω πολύ σαν ποτό. Μπορεί να περάσει όμως και κανα δίμηνο που δεν έχω πιει, μπορεί να έρθει και περίοδος που θα πίνω μέρα παρα μέρα. δεν ειναι εθιστικη σαν το τσιγαρο ας πουμε που ενω αηδιαζεις οταν καπνιζεις,παρολα αυτα το συνεχιζεις.ή το αλκοολ ειναι απλα ενα πολυ γευστικο και ευχαριστο ποτο.βεβαια παν μετρον αριστον που λενε γιατι αν πινεις καθε μερα..κακα μαντατα
PCharon Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Γενικά η γεύση της συνδυάζεται ωραία και με το φαγητό.Εεεε, δε νομίζω. Να πεις πως το ανθρακικό «σπάει» τη λιπαρότητα στον ουρανίσκο και καθαρίζει τον οισοφάγο σου όταν κατεβάζεις τίποτα παλιομπριζόλες και πιτόγυρα ας πούμε, αυτό ναι. Αλλά όχι πως φτιάχνει και τη γεύση του φαγητού, μάλλον τη καταστρέφει. Ειδικά τα μη light με τη μπόλικη ζάχαρη μέσα, κάτι «πορτοκαλάδες» και τέτοια είναι τραγικά αναψυκτικά, υπερβολικά γλυκά. Άμα ήταν τόσο ταιριαστή η ζάχαρη στο φαγητό θα το ξέραμε και μαζί με το αλατοπίπερο θα βάζαμε και τη ζάχαρη. Αναψυκτικά εγώ τα έχω κόψει εδώ και χρόνια, μόνο για τα ποτά το καλοκαίρι αγοράζω και πάντα λάιτ. Αντί για εναμισάλιτρο αηδίας, αγοράστε δύο κιλά πορτοκάλια (όλο το χρόνο βγαίνουν), στίψτε ένα χυμό και πείτε μου πως δεν είναι καλύτερο (και γευστικά εννοώ) από τα ζαχαροαναψυκτικά. Έχουμε σκατέψει της διατροφή μας χωρίς λόγο. Είναι μια απολύτως κακή συνηθεια, θα έλεγα οφείλεται περισσότερο στη τεμπελιά, στο μιμητισμό και στο ότι οι γονείς μας από μικρούς μας ποτίζανε με αναψυκτικά για να μας πείθουν να τρώμε το φαΐ μας, με αποτέλεσμα πολλοί να τα θεωρούνε συνοδευτικά ενός γεύματος. Υ.Γ. Ά, κι εκείνα από τα φαστφουντ άμα δε τα διαλύσεις με το κολάνερο που πουλάνε, δε πάνε κάτω.
Grey Warden Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ και πορτοκαλάδα που πίνω πάλι ζάχαρη θα βάλω. Συνήθως πίνω Zerο γιατί η αδερφή μου είναι διαβητική και την προτιμώ και σαν γεύση. Coca Cola light πχ δεν πίνεται. Άμα το ανθρακικό από μονο του έφτιαχνε την γεύση τότε θα πίναμε ανθρακούχο νερό και θα ήταν το ίδιο. Αλλά δεν είναι.
Anorymous Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 δεν ειναι εθιστικη σαν το τσιγαρο ας πουμε που ενω αηδιαζεις οταν καπνιζεις,παρολα αυτα το συνεχιζεις.ή το αλκοολ ειναι απλα ενα πολυ γευστικο και ευχαριστο ποτο.βεβαια παν μετρον αριστον που λενε γιατι αν πινεις καθε μερα..κακα μαντατα Ειναι εθιστικη εγω που πινω καθε μερα οσες φορες παω να την κοψω εχω τρελο εκνευρισμο Εγώ και πορτοκαλάδα που πίνω πάλι ζάχαρη θα βάλω. Συνήθως πίνω Zerο γιατί η αδερφή μου είναι διαβητική και την προτιμώ και σαν γεύση. Coca Cola light πχ δεν πίνεται. Άμα το ανθρακικό από μονο του έφτιαχνε την γεύση τότε θα πίναμε ανθρακούχο νερό και θα ήταν το ίδιο. Αλλά δεν είναι. Δοκιμασε γκριν κολα με στεβια ή εψα κολα με στεβια, εχουν ωραια γευση και δεν παχαινουν. Και εγω αυτες θα επαιρνα αλλα ειναι πανακριβες για μενα 60 λεπτα το κουτακι οταν με 1.15 παιρνω 1.5 λιτρο.
margaritagr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Η ρουφιανα η κοκακολα εχει ωραια γευση και πινεται ευχαριστα απ τον περισσοτερο κοσμο . Εχουν υπαρξει περιοδοι στη ζωη μου που επινα καθε μερα μαζι με το φαγητο. Τωρα ειμαι σε φαση που θα πιω μια φορα τη βδομαδα. Οταν ομως περνα η ωρα κ φευγει το ανθρακικο, δε πινεται με τιποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα